Motion og træning - Sådan kommer du godt i gang

 Du får bl.a. svar på: Hvordan du kan sætte realistiske mål for din træning. Hvordan du finder en type træning, som passer dig. Hvordan du får mest muligt ud af din træning og dermed tid. Hvordan du holder motivationen oppe, når du er i gang.

Hvad er sund kost, og hvordan får du en sund kost

Sund kost er vigtig for både børn, voksne og ældre. Det er en nødvendighed for at opretholde en optimal sundhed og styrke dit velvære, men sund kost er jo et meget bredt begreb, og giver ofte anledning til mange spørgsmål. Så i dette indlæg vil jeg forsøge at besvare nogle af disse spørgsmål. Du vil blandt andet blive klog på spørgsmål som: Hvorfor er sund kost vigtigt? Hvordan får man en sund kost, og hvad er sund kost i det hele taget?

Hvor meget protein skal du spise

Protein er en afgørende del af vores kost, der spiller en central rolle i opbygningen og vedligeholdelsen af vores kr...

Sådan opnår du dit vægttab: Overvinder dine frustrationer og realiserer dine drømme

Det er først og fremmest vigtigt at du ved, at manglende resultater ikke nødvendigvis betyder, at du ikke gør en indsats. I denne artikel vil vi komme omkring nogle overordnede strategier, der kan hjælpe dig til, at nå i mål med dit vægttab.

Overvejer du Personlig træning?

Så tryk på knappen nedenfor og skriv dig op til en uforpligtende samtale! Så kan vi tage en snak om dine overvejelser, mål og behov, og se om vi kan hjælpe dig.

Book uforpligtende samtale her

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.