vægttab personlig træning i Aalborg

Effektive metoder til vægttab - Sådan taber du kiloene!

At tabe sig er en målsætning for mange mennesker. Uanset om du ønsker at tabe dig 10 kg, 20 kg eller blot et par kilo op til sommer, så er der effektive metoder, der kan hjælpe dig med at opnå dine vægttabsmål, og når vi skriver effektive, så mener vi, at de virker, ikke at du opnår det hele på en uge.

I dette nyhedsbrev vil vi besvare nogle af de mest almindelige spørgsmål omkring vægttab og give dig nyttige tips til at komme i gang.

Hvor hurtigt kan man tabe sig 10 kg?

At tabe sig 10 kg er ofte et tal, vi møder i vores opstartssamtaler med klienter. Helt generelt så har folk ofte alt for travlt, når de vil tabe sig, og det der ofte sker, når travlheden slår fornuften, er at folk giver hurtigt op. Det sker, fordi deres tilgang er alt for striks og umulig at leve op til på den lange bane. Har du f.eks. været på en eller anden form for slankekur før, så har du helt sikkert tabt dig hurtigt, men med stor sandsynlighed sidder du nu og har taget det hele på igen.

Et spørgsmål, du derfor kan stille dig selv, før du hopper på en ny kur eller lignende er:

“Vil jeg kunne gøre dette resten af mit liv?”

Er svaret nej, så vil du med ret stor sandsynlighed tage alt det tabte på igen før eller siden.

Så tilbage til spørgsmålet, “hvor hurtigt kan du tabe dig 10 kg”. Det er meget svært at give noget konkret svar på, men et fornuftigt vægttab vil ofte ligge mellem 0,5-1 kg om ugen, men der er selvfølgelig flere faktorer, der spiller ind her.

Hvordan taber man sig hurtigt 5 kg?

Det må siges at være en af de sætninger, vi som personlige trænere ofte hører, både i samtaler med potentielle klienter men også hos venner og familie. Især op til sommeren eller efter den gode julemåned. Det hænger ofte sammen med, at de har taget 5 kg på henover julen.

Så regnestykket er ret enkelt, den mængde mad, du har spist for meget i julemåneden, skal du nu spise for lidt, og den mængde bevægelse, du har lavet for lidt, skal du nu tilsvarende lave ekstra. Så er de 5 kg væk..

Men hvis dette er et tilbagevendende problem, at der skal smides 5 kg hurtigt, hvorfor så ikke smide dem langsomt og samtidig lære at ændre i din kost og motion?


Mindst mulig ændring for størst mulig effekt.

En tilgang, vi ofte bruger for at sikre, at vores klienter får et bæredygtigt vægttab, er at lave så små ændringer i personens hverdag som muligt for at opnå en effekt. Lad os prøve at sætte det lidt karikeret op.

Forestil dig, at du skal tabe dig, og du får en kostplan, og forestil dig så alle de ændringer, du skal til at lave i din hverdag for at følge den kostplan til punkt og prikke. Her er nogle af de problematikker, vi ofte ser:

  • Du har måske børn og skal til at lave to slags aftensmad.
  • Du bliver socialt begrænset. Du skal f.eks. til at have din egen mad med til arrangementer.
  • Du kan ikke længere spise efter din lyst og sult.
  • Konstant bekymring om at overholde planen og følelsen af skyld, hvis man bryder den.
  • Skabe et forstyrret forhold til mad.

Forestil dig så i stedet, at du f.eks. får at vide, at du blot skal forsøge at spise lidt mere grønt og frugt i løbet af dagen og drikke mere væske. Forestil dig så de ændringer, du skal lave.

Det er blot eksempler, og igen er det meget individuelt, hvad der er den optimale løsning for dig.

Hos PS Studio tror vi på en holistisk tilgang til træning, sundhed og vægttab, hvor de små, men meningsfulde ændringer i din livsstil kan være med til at gøre en stor forskel på lang sigt.

Vores dygtige personlige trænere står klar til at hjælpe dig med at nå dine mål for vægttab på en fornuftig og bæredygtig måde.

Kontakt os i dag for en gratis og uforpligtende konsultation, hvor du kan høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tak fordi du er en del af vores fællesskab hos PS Studio.

Kontakt os her

Overvejer du Personlig træning?

Så tryk på knappen nedenfor og skriv dig op til en uforpligtende samtale! Så kan vi tage en snak om dine overvejelser, mål og behov, og se om vi kan hjælpe dig.

Book uforpligtende samtale her

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.