Sådan kommer du godt gennem julen

Sådan kommer du godt gennem julen

5 Gode Råd til En Glædelig Jul Uden for mange ekstra kilo

Der er noget helt specielt ved julen - alt fra julekalender i fjernsynet til de sjove julefrokoster. Desværre er det også en tid, hvor der for mange rumstere tanker om at tage et par ekstra kilo på. Med al den ekstra gode mad, alkohol og juleslik, så kan det også være svært ikke at bekymre sig lidt om vægten. Derfor har vi samlet vores 5 bedste råd til dig, så du kan nyde julen med famillien uden at skulle bekymre dig om vægtøgning.

1️⃣ Tag det roligt og husk du også kan nyde slik og flæskesteg resten af året Når julen rammer, forbinder vi det ofte med alle de lækre fristelser og ser det som noget tidsbegrænset til netop julen. Vi giver derfor os selv “lov” til at tage ekstra for os af alle de gode sager, for "det er jo kun jul en gang om året.". Her er det vigtigt at huske, at du kan nyde disse lækkerier resten af året også. Navigér efter din lyst og sunde fornuft, og lad ikke julen være en undskyldning for at overspise.

2️⃣ Det er tiladt at sige nej, selvom det er jul Det er ikke altid let at sige nej, slet ikke når tilbuddene kommer fra familiemedlemmer og venner. Især julen kan føles som en tid, hvor tilbuddene om mad og drikke aldrig stopper. Men her er det altså vigtigt at huske, at det er okay at sige nej. Har du svært ved at sige nej, så kan et lille trick være, at lad en smule mad blive på tallerkenen eller lidt vin blive i glasset, så er chancerne for at bliver spurgt nemlig mindre.

3️⃣ Bevægelse er vigtigt hele året, også i julen Fortsæt med dine træningsrutiner, gå på lange ture eller dyrk den aktivitet, du normalt elsker at lave. Der er intet mere forfriskende end en god gåtur efter et solidt julemåltid, og så er det også en fantastisk måde at få Kvalitetstid med familien.

4️⃣ Hold fast i dine gode vaner Alt det, der virker resten af året, virker også i julen. Så fasthold dine sunde vaner, både når det gælder kost og motion. Find den rette balance, så du kan nyde julen uden at føle skyld.

5️⃣ Konkrete tips for en sundere jul

  • Spis rigeligt med frugt og grønt.
  • Drik vand for at holde dig hydreret, og får at få andet end rødvin.
  • Prioriter 7-9 timers søvn.
  • Gør slik og andre fristelser mindre synlige for at undgå ubevidst snackning. De behøver ikke stå frem på bordet, men hold dem i skuffen.
  • Nyd din jul uden at være for streng mod dig selv!

Vi fra PS Studio ønsker dig og din familie en fantastisk jul! 🎁 

HAR DU BRUG FOR PROFESSIONEL HJÆLP?🌟

Vores team står altid klar til at hjælpe. Vi tilbyder en gratis samtale, så du kan afgøre, om vi er det rette match for dig. Lad os hjælpe dig med at holde balancen i julen og starte det nye år på en sund måde.

Kontakt os her

Overvejer du Personlig træning?

Så tryk på knappen nedenfor og skriv dig op til en uforpligtende samtale! Så kan vi tage en snak om dine overvejelser, mål og behov, og se om vi kan hjælpe dig.

Book uforpligtende samtale her

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.