Fordele ved firmatræning

Øget velvære og trivsel

Træning og bevægelse er lig bedre velvære; og bedre velvære resulterer typisk også i bedre trivsel!

Det betyder også, at hvis du har nogle medarbejdere, der generelt trives bedre og har det bedre, så performer de også bedre; og performance er alfa omega for en virksomhed der ønsker at vækste.

Med firmatræning hos os hjælper vi til, at jeres medarbejdere trives bedre!

Øget sammenhold

Laver med en løsning, hvor der etableres en ugentlig holdtræning for jeres medarbejdere, ser vi i høj grad også en positiv stigning i sammenholdet blandt kollegaerne - lidt ligesom et teambuilding event, bare det er hver uge!

Et øget sammenhold giver også en bedre dynamik internt på jeres team, hvilket er utroligt vigtigt, hvis teamet effektiv skal kunne arbejde sammen!

Mindre stress

Al forskning viser, at træning og bevægelse forebygger stress. Mindre stress er også lig gladere, mere motiverede og derved produktive medarbejdere samt færre årlige sygedage!

Derudover frigiver træning også stoffer som enfordiner og serotonin i blodet, hvilket i høj grad påvirker det generelle humør positivt.

Er du interesseret i firmatræning? Så kontakt os herunder!

Overvejer du Personlig træning?

Så tryk på knappen nedenfor og skriv dig op til en uforpligtende samtale! Så kan vi tage en snak om dine overvejelser, mål og behov, og se om vi kan hjælpe dig.

Book uforpligtende samtale her

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.