Personlig træning og fællesskab mødes

PT BOOTCAMP hos PS STUDIO, giver dig alt det bedste fra personlig træning og bootcamp!

Du får personlig træning i holdformat! Vi har kombineret det hele og skabt den komplette træningspakke for dig, der ønsker kompetent træning, en fleksibel holdplan og et støttende fællesskab - og til en overskuelig pris!

Du får din helt egen personlige træner, der følger dig hele vejen. Din træner hjælper dig med at sætte realistiske og attraktive mål, han hjælper dig med at gøre disse mål målbare, og han laver din træningsplan og strategi, der får dig i mål med dine målsætninger.

PT BOOTCAMP giver dig dig en øget værdi i form af flere ugentlige træningstider, større fleksibilitet i dine træninger samtidig med du får en høj kvalitet af personlig træning. Alle faktorer der spiller ind, når det kommer til at opnå din personlige succes.

Se pris og indhold herunder.

PT BOOTCAMP

1399,- pr månedInkl. 499,- i oprettelse

  • Ubegrænsede ugentlige træninger
  • Skræddersyet træningsprogram til dine mål
  • Individuelle målinger og opfølgning
  • Coaching og kostvejledning
  • Mulighed for selvtræning i PS Studio
  • Ubegrænset varighed - træn til du er i mål!
Book samtale

Sådan kommer du i gang

1

Book samtale

Hør hvordan PT BOOTCAMP kan hjælpe dig med din træning og mål. Vil du i gang?

2

Opstartsmøde med din træner

Så får du tildelt din egen træner, og I tager et opstartsmøde. Her går I i dybden med dine ønsker, mål, forventninger mm, således vi kan lægge din perfekte plan for dit forløb.

3

1-1 session med din træner

Ud fra opstartsmødet, udarbejder din træner et træningsprogram og en plan. I mødes til en personlig træningstime, hvor du får gennemgået programmet. På den måde er du helt sikker på, hvad du skal træne.

4

Klar til træning

Herefter er du klar til at gøre de andre selskab på holdene, og du er nu i gang med at arbejde dig tættere og tættere på dine mål! Og vi er med dig hele vejen.

Holdplan

Nuværende holdplan (flere hold kommer på i takt med flere deltagere kommer til) - Som deltager har du fri adgang til alle hold!

Mandag

Styrketræning
Kl. 17.00-18.00

Tirsdag

Styrketræning
Kl. 06.00-07.00

Onsdag

Styrketræning
Kl. 17.00-18.00

Torsdag

Styrketræning
Kl. 06.00-07.00

Lørdag

Styrketræning
Kl. 10.00-11.00

Søndag

OPEN GYM
(sidste søndag hver måned)
Kl. 10.00-12.00

Plads til alle niveauer!

Hvad end du er ny til træning eller erfaren, så er der plads til dig. Under forventningssamtale og opstartsmøde får vi klarlagt dit udgangspunkt og dine mål, og derudfra ligger vi en plan, der sikrer dine fremskridt og succes.

Tag det første skridt på din træningsrejse og book en uforpligtende snak med os. PT BOOTCAMP 2.0 er et træningsfællesskab, hvor vi alle er lige og arbejder for det samme; at bedre os selv og nå vores mål!

PT BOOTCAMP TRÆNERTEAM

Med et hold af kompetente trænere, står vi klar til at give dig alt den rådgivning, støtte og vejledning, du har behov for, for at nå i mål.

Vi besidder en bred vifte af erfaring og kompetencer, der kan hjælpe dig i mål; hvad end det hedder vægttab, bygge muskelmasse eller blive stærkere - eller noget helt fjerde.

Deltagerne elsker vores bootcamp

Excellent

4.9

/ 5

Fantastisk bootcamp med Alex og Ronnie💪🏼

Jeg deltog i i april-juni i bootcamp hos PS Studio med Alex og Ronni - og jeg vil give forløbet mine varmeste anbefalinger! På bootcampen træner man på små hold to gange om ugen, og med to trænere tilknyttet, er der masser af tid til at få individuel og vejledning - samtidigt med at man får den gode fælleskabsfølelse. Alex og Ronni er to yderst kompetente trænere og samtidig altid garanti for godt humør. Forløbet var en god hjælp til at kickstarte en god træningsrutine og sundere vaner. Jeg lærte en masse om styrketræning, som jeg ellers aldrig ville være kommet i gang med selv nede i et træningscenter. Så igen, en kæmpe anbefaling herfra🤩 Jeg deltog i i april-juni i bootcamp hos PS Studio med Alex og Ronni - og jeg vil give forløbet... Jeg deltog i i april-juni i bootcamp hos PS Studio med Alex og Ronni - og jeg vil give forløbet mine varmeste anbefalinger! På bootcampen træner man på små hold to gange om ugen, og med to trænere tilknyttet, er der masser af tid til at få individuel og vejledning - samtidigt med at man får den gode fælleskabsfølelse. Alex og Ronni er to yderst kompetente trænere og samtidig altid garanti for godt humør. Forløbet var en god hjælp til at kickstarte en god træningsrutine og sundere vaner. Jeg lærte en masse om styrketræning, som jeg ellers aldrig ville være kommet i gang med selv nede i et træningscenter. Så igen, en kæmpe anbefaling herfra🤩

Styrketrænings-bootcamp 💪🏻

Styrketrænings-bootcamp i PS studio har for mig været en god investering i mig selv og min sundhed. Jeg har helt abstinenser, nu hvor bootcamp er ovre. Trænerteamet har helt styr på teknik, vejledning og motivation og formår at presse hver deltager til at yde deres bedste ifht individuelle udgangspunkter og ambitioner. Det føles som personlig træning, når der er to trænere til kun 6 deltagere per forløb. Jeg har været super glad for forløbet og skal helt sikkert med igen 🏋️🤩 Styrketrænings-bootcamp i PS studio har for mig været en god investering i mig selv og min sundhed. Jeg har helt... Styrketrænings-bootcamp i PS studio har for mig været en god investering i mig selv og min sundhed. Jeg har helt abstinenser, nu hvor bootcamp er ovre. Trænerteamet har helt styr på teknik, vejledning og motivation og formår at presse hver deltager til at yde deres bedste ifht individuelle udgangspunkter og ambitioner. Det føles som personlig træning, når der er to trænere til kun 6 deltagere per forløb. Jeg har været super glad for forløbet og skal helt sikkert med igen 🏋️🤩

5 ⭐️ Bootcamp

Jeg kan varmt anbefale at deltage på PS Bootcamp! Alex og Ronni sørger for et personligt program, en uformel stemning samt støtte og hep under træning 💪🏼 Det har givet mod på at træne selv i sommerferien, inden jeg napper en bootcamp mere fra august. Centret er altid pænt og rent, der er god stemning og alle er meget hensynsfulde Jeg kan varmt anbefale at deltage på PS Bootcamp! Alex og Ronni sørger for et personligt program, en uformel stemning... Jeg kan varmt anbefale at deltage på PS Bootcamp! Alex og Ronni sørger for et personligt program, en uformel stemning samt støtte og hep under træning 💪🏼 Det har givet mod på at træne selv i sommerferien, inden jeg napper en bootcamp mere fra august. Centret er altid pænt og rent, der er god stemning og alle er meget hensynsfulde

Den bedste investering 🥇

Jeg har netop afsluttet en fantastisk bootcamp, som jeg kan give min ALLER STØRSTE anbefaling 😍Alexander og Ronnie formår at skabe humør, glæde og motivation.. også kl. 06:00 💤🥳 Hver enkelte deltager modtager tilpassede programmer, som tager højde for mål, præferencer og eventuelle skader, hvilket gav muligheden for at træne målrettet med de ting/øvelser, jeg kan lide! 💪🏼Jeg har genfundet min gnist til målrettet og sjov træning, og det er jeg taknemmelig for! Investeringen i mig selv og bootcampen har været det HELE VÆRD ❤️ Tak for jer Alex og Ronnie! Jeg har netop afsluttet en fantastisk bootcamp, som jeg kan give min ALLER STØRSTE anbefaling 😍Alexander og Ronnie formår at... Jeg har netop afsluttet en fantastisk bootcamp, som jeg kan give min ALLER STØRSTE anbefaling 😍Alexander og Ronnie formår at skabe humør, glæde og motivation.. også kl. 06:00 💤🥳 Hver enkelte deltager modtager tilpassede programmer, som tager højde for mål, præferencer og eventuelle skader, hvilket gav muligheden for at træne målrettet med de ting/øvelser, jeg kan lide! 💪🏼Jeg har genfundet min gnist til målrettet og sjov træning, og det er jeg taknemmelig for! Investeringen i mig selv og bootcampen har været det HELE VÆRD ❤️ Tak for jer Alex og Ronnie!

Træning i høj kvalitet og et højt humør

Lækkert sted, ikke for stort og dog alligevel fuldt udstyret incl. holdtræninger. Jeg har deltaget på et tre måneders "Bootcamp" forløb i årets første kvartal og er nu efterfølgende på "træn selv". De tre måneder kan kun anbefales og jeg føler at Alexander og Ronnie konstant har et vågent øje under de to ugentlige træninger. Resultatet er fremgang uden at få skader og er blevet motiveret til at fortsætte på egen hånd. Lækkert sted, ikke for stort og dog alligevel fuldt udstyret incl. holdtræninger. Jeg har deltaget på et tre måneders "Bootcamp"... Lækkert sted, ikke for stort og dog alligevel fuldt udstyret incl. holdtræninger. Jeg har deltaget på et tre måneders "Bootcamp" forløb i årets første kvartal og er nu efterfølgende på "træn selv". De tre måneder kan kun anbefales og jeg føler at Alexander og Ronnie konstant har et vågent øje under de to ugentlige træninger. Resultatet er fremgang uden at få skader og er blevet motiveret til at fortsætte på egen hånd.

Den bedste investering i tid og penge vi har gjort i mange år

Vi har lige afsluttet 8 ugers bootcamp hos PS Studio Aalborg. Den bedste investering i tid og penge vi har gjort i mange år.Vi har gået fra ikke at have trænet i 30 og 12 år, til at træne fast to gange om ugen med det formål:• at få styrket musklerne i hele kroppen, så de kan afhjælpe smerter, slidte led, mv.• at få en naturlig tilgang til faste træningsdage (træningsdagene i centrum)• at få en struktureret træning• at kende de mange øvelser og hvad de gør for kroppen• at have en løbende udvikling i performanceVi har opnået alle mål, sådan at vi forsætter i PS Studio Aalborg med struktureret træning mod nye mål. Tusind tak for jeres gode humør.Alexander og Ronnie, træning med jer i jeres rigtig hyggelige fitness Studio, får de varmeste anbefalinger herfra. Hannah og Jan Vi har lige afsluttet 8 ugers bootcamp hos PS Studio Aalborg. Den bedste investering i tid og penge vi har... Vi har lige afsluttet 8 ugers bootcamp hos PS Studio Aalborg. Den bedste investering i tid og penge vi har gjort i mange år.Vi har gået fra ikke at have trænet i 30 og 12 år, til at træne fast to gange om ugen med det formål:• at få styrket musklerne i hele kroppen, så de kan afhjælpe smerter, slidte led, mv.• at få en naturlig tilgang til faste træningsdage (træningsdagene i centrum)• at få en struktureret træning• at kende de mange øvelser og hvad de gør for kroppen• at have en løbende udvikling i performanceVi har opnået alle mål, sådan at vi forsætter i PS Studio Aalborg med struktureret træning mod nye mål. Tusind tak for jeres gode humør.Alexander og Ronnie, træning med jer i jeres rigtig hyggelige fitness Studio, får de varmeste anbefalinger herfra. Hannah og Jan

Det hele værd🌟

Et 8 ugers forløb i bootcamp hos PS Studios kan varmt anbefales. Står du og mangler motivation og træningsglæde, så er PS Studios det helt rigtige sted, at tage hen. Du føler dig altid velkommen, og man kan ikke gå der fra uden et kæmpe smil på læben takket være de to trænere, Ronnie og Alexander, og deres fede træningsprogrammer. De har givet mig træningsglæden tilbage😊👏🏼 De får 🌟🌟🌟🌟🌟 af mig Et 8 ugers forløb i bootcamp hos PS Studios kan varmt anbefales. Står du og mangler motivation og træningsglæde, så... Et 8 ugers forløb i bootcamp hos PS Studios kan varmt anbefales. Står du og mangler motivation og træningsglæde, så er PS Studios det helt rigtige sted, at tage hen. Du føler dig altid velkommen, og man kan ikke gå der fra uden et kæmpe smil på læben takket være de to trænere, Ronnie og Alexander, og deres fede træningsprogrammer. De har givet mig træningsglæden tilbage😊👏🏼 De får 🌟🌟🌟🌟🌟 af mig

VARM ANBEFALING

Efter et års pause fra fysisk træning grundet manglede motivation, fandt vi endelig træningsglæden igen. Det gjorde vi udelukkede gennem et fantastisk bootcampforløb hos PS Studio.To motiverende og dygtige trænere stod klar med et planlagt og skræddersyet program til hver enkel deltager på holdet, som var lige hvad der skulle til, for at finde glæden ved træningen igen.I PS studio var vi velmødt i 8 uger to gange ugentligt, hvor både Alexander og Ronnie har sørget for en positiv udvikling for os alle. De stod klar med gode råd, vejledning og masser af humør til hver træning. Derudover er PS Studio er et fantastisk center med plads til alle i behagelige omgivelser.Der er ingen tvivl om, at det både har været tiden og pengene værd og kan anbefales! Fem stjerner fra os ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Efter et års pause fra fysisk træning grundet manglede motivation, fandt vi endelig træningsglæden igen. Det gjorde vi udelukkede gennem... Efter et års pause fra fysisk træning grundet manglede motivation, fandt vi endelig træningsglæden igen. Det gjorde vi udelukkede gennem et fantastisk bootcampforløb hos PS Studio.To motiverende og dygtige trænere stod klar med et planlagt og skræddersyet program til hver enkel deltager på holdet, som var lige hvad der skulle til, for at finde glæden ved træningen igen.I PS studio var vi velmødt i 8 uger to gange ugentligt, hvor både Alexander og Ronnie har sørget for en positiv udvikling for os alle. De stod klar med gode råd, vejledning og masser af humør til hver træning. Derudover er PS Studio er et fantastisk center med plads til alle i behagelige omgivelser.Der er ingen tvivl om, at det både har været tiden og pengene værd og kan anbefales! Fem stjerner fra os ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Artboard-66
Artboard-66
Klik her og se alle vores anmeldelser

Oftest stillede spørgsmål...

Hvordan kommer jeg i gang?

Du skriver dig blot op til en samtale via knappen øverst eller udfylder kontaktformularen nederst på siden. Alternativt skriv en mail til os på info@psstudio.dk.

Skal jeg starte på en bestemt dato?

Nej, du kan starte med det samme eller hvornår end det passer dig!

Hvad er opsigelsesperioden?

Opsigelsesperioden er blot løbende måned + 30 dage.

Hvor foregår træningen?

Den foregår i vores eksklusive træningslokaler på Gøteborgvej 6, 9200 Aalborg SV.

Får jeg min egen personlige træner?

Ja, når du starter får du tildelt din egen træner, som sørger for du kommer godt i gang, besvarer din månedige update, laver målinger mm.

Det er ikke sikkert du træner med ham hver gang, men han er din direkte kommunikation ved spørgsmål, tvivl og støtte.

Hvordan er timerne bygget op?

Vi starter typisk med en fællesopvarmning, hvorefter I hver især træner jeres egne træningsprogrammer.

Træneren går så rundt og støtter jer, sørger for I presser jer selv og laver øvelserne rigtigt.

I pauserne bliver der typisk snakket kost, vaner, udfordringer mm.

Kan jeg træne alene udover holdplanen?

Ja, du må bruge vores træningsstudio til at træne alene også, hvis der ikke lige er et hold der passer en uge.

Hvad hvis jeg ingen træningserfaring her fra start?

Det gør ingenting! PT BOOTCAMP er for alle niveauer, og vi laver et program og en plan der passer præcis til dit udgangspunkt. Planen har indlagt progression, så du er sikker på, du når i mål.

Træner alle det samme træningsprogram?

Nej, du træner dit helt eget, skræddersyet træningsprogram. Det tager højde for dine målsætninger og dit udgangspunkt - disse sætter vi sammen og så laver vi din plan. Programmet bliver løbende ændret så det passer til din udvikling og/eller hvis dine mål ændrer sig.

Er der badefaciliter og parkering?

Ja, du kan få et dejligt bad efter træning og du har fri parkering lige udenfor vores center.

Hvad hvis jeg skal på ferie eller andet?

Du kan altid få sat dit abonnement i bero hvis du skal på ferie. Skal du eksempelvis afsted i en uge til sommer, bliver du sat på pause i en uge og betaler dét mindre.

Kort og rutevejledning

Åben kort

Gøteborgvej 6
9200 Aalborg SV
+45 40601010
info@psstudio.dk

Mandag-Fredag, 05:30 til 22:30
Lørdag og søndag, 05:30 til 22:30
Helligdage, 05:30 til 22:30

Map

Åben kort

273 Street Lane
San Francisco, CA 94102
(415) 557-4400
store@email.com

Monday - Thursday, 12:00 to 23:00
Friday & Saturday, 12:00 to 00:00
Sunday, Closed

Overvejer du Personlig træning?

Så tryk på knappen nedenfor og skriv dig op til en uforpligtende samtale! Så kan vi tage en snak om dine overvejelser, mål og behov, og se om vi kan hjælpe dig.

Book uforpligtende samtale her

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.