Personlig træning og fællesskab mødes

PT BOOTCAMP giver dig alt det bedste fra personlig træning og holdtræning!

Du får personlig træning i holdformat! Vi har kombineret det hele og skabt den komplette træningspakke for dig, der ønsker kompetent træning, en fleksibel holdplan og et støttende fællesskab.

Læs mere herunder og skriv dig op til en uforpligtende samtale i dag!

Resultater
Fællesskab
Top kvalitet

PT BOOTCAMP

Invester i dig selv med PT BOOTCAMP; Få personlig træning til en brøkdel af prisen sammen med et hold af ligesindede. Kvalitetssikret forløb med fokus på resultater og fællesskab. Læs her hvad du får:

✅ Eget træningsprogram

✅ Fleksible og ubegrænsede træningstider

✅ Kostvejledning og coaching

✅ Ubegrænset rådgivning og sparring med dine trænere

✅ Støttende og motiverende fællesskab

✅ Fri selvtræning i PS Studio

Kun 1399,- pr måned (499,- oprettelse)

BOOK GRATIS SAMTALE

Rated 4.9/5 baseret på +70 reviews

Deltagerne elsker PT BOOTCAMP

Fantastisk

4.9

/ 5

Fantastisk bootcamp med Alex og Ronnie💪🏼

Forløbet var en god hjælp til at kickstarte en god træningsrutine og sundere vaner. Jeg lærte en masse om styrketræning, som jeg ellers aldrig ville være kommet i gang med selv nede i et træningscenter. Forløbet var en god hjælp til at kickstarte en god træningsrutine og sundere vaner. Jeg lærte en masse om styrketræning, som jeg ellers aldrig ville være kommet i gang med... Forløbet var en god hjælp til at kickstarte en god træningsrutine og sundere vaner. Jeg lærte en masse om styrketræning, som jeg ellers aldrig ville være kommet i gang med selv nede i et træningscenter.

Styrketrænings-bootcamp 💪🏻

Styrketrænings-bootcamp i PS studio har for mig været en god investering i mig selv og min sundhed. Jeg har helt abstinenser, nu hvor bootcamp er ovre. Jeg har været super glad for forløbet og skal helt sikkert med igen 🏋️🤩 Styrketrænings-bootcamp i PS studio har for mig været en god investering i mig selv og min sundhed. Jeg har helt abstinenser, nu hvor bootcamp er ovre. Jeg har været super... Styrketrænings-bootcamp i PS studio har for mig været en god investering i mig selv og min sundhed. Jeg har helt abstinenser, nu hvor bootcamp er ovre. Jeg har været super glad for forløbet og skal helt sikkert med igen 🏋️🤩

5 ⭐️ Bootcamp

Alex og Ronni sørger for et personligt program, en uformel stemning samt støtte og hep under træning 💪🏼 Centret er altid pænt og rent, der er god stemning og alle er meget hensynsfulde Alex og Ronni sørger for et personligt program, en uformel stemning samt støtte og hep under træning 💪🏼 Centret er altid pænt og rent, der er god stemning og alle... Alex og Ronni sørger for et personligt program, en uformel stemning samt støtte og hep under træning 💪🏼 Centret er altid pænt og rent, der er god stemning og alle er meget hensynsfulde

Den bedste investering 🥇

Hver enkelte deltager modtager tilpassede programmer, som tager højde for mål, præferencer og eventuelle skader, hvilket gav muligheden for at træne målrettet med de ting/øvelser, jeg kan lide! 💪🏼 Hver enkelte deltager modtager tilpassede programmer, som tager højde for mål, præferencer og eventuelle skader, hvilket gav muligheden for at træne målrettet med de ting/øvelser, jeg kan lide! 💪🏼 Hver enkelte deltager modtager tilpassede programmer, som tager højde for mål, præferencer og eventuelle skader, hvilket gav muligheden for at træne målrettet med de ting/øvelser, jeg kan lide! 💪🏼

Træning i høj kvalitet og et højt humør

Lækkert sted, ikke for stort og dog alligevel fuldt udstyret incl. holdtræninger. Jeg har deltaget på et tre måneders "Bootcamp" forløb. Resultatet er fremgang uden at få skader og er blevet motiveret til at fortsætte på egen hånd. Lækkert sted, ikke for stort og dog alligevel fuldt udstyret incl. holdtræninger. Jeg har deltaget på et tre måneders "Bootcamp" forløb. Resultatet er fremgang uden at få skader og er... Lækkert sted, ikke for stort og dog alligevel fuldt udstyret incl. holdtræninger. Jeg har deltaget på et tre måneders "Bootcamp" forløb. Resultatet er fremgang uden at få skader og er blevet motiveret til at fortsætte på egen hånd.

Den bedste investering i tid og penge vi har gjort i mange år

Den bedste investering i tid og penge vi har gjort i mange år.Vi har gået fra ikke at have trænet i 30 og 12 år, til at træne fast to gange om ugen. Tusind tak for jeres gode humør.Alexander og Ronnie, træning med jer i jeres rigtig hyggelige fitness Studio, får de varmeste anbefalinger herfra. Den bedste investering i tid og penge vi har gjort i mange år.Vi har gået fra ikke at have trænet i 30 og 12 år, til at træne fast to... Den bedste investering i tid og penge vi har gjort i mange år.Vi har gået fra ikke at have trænet i 30 og 12 år, til at træne fast to gange om ugen. Tusind tak for jeres gode humør.Alexander og Ronnie, træning med jer i jeres rigtig hyggelige fitness Studio, får de varmeste anbefalinger herfra.

Det hele værd🌟

"...man kan ikke gå der fra uden et kæmpe smil på læben takket være de to trænere, Ronnie og Alexander, og deres fede træningsprogrammer. De har givet mig træningsglæden tilbage😊👏🏼 "...man kan ikke gå der fra uden et kæmpe smil på læben takket være de to trænere, Ronnie og Alexander, og deres fede træningsprogrammer. De har givet mig træningsglæden tilbage😊👏🏼 "...man kan ikke gå der fra uden et kæmpe smil på læben takket være de to trænere, Ronnie og Alexander, og deres fede træningsprogrammer. De har givet mig træningsglæden tilbage😊👏🏼

VARM ANBEFALING

Efter et års pause fra fysisk træning grundet manglede motivation, fandt vi endelig træningsglæden igen. Det gjorde vi udelukkede gennem et fantastisk bootcampforløb hos PS Studio. Der er ingen tvivl om, at det både har været tiden og pengene værd og kan anbefales! Fem stjerner fra os ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Efter et års pause fra fysisk træning grundet manglede motivation, fandt vi endelig træningsglæden igen. Det gjorde vi udelukkede gennem et fantastisk bootcampforløb hos PS Studio. Der er ingen tvivl... Efter et års pause fra fysisk træning grundet manglede motivation, fandt vi endelig træningsglæden igen. Det gjorde vi udelukkede gennem et fantastisk bootcampforløb hos PS Studio. Der er ingen tvivl om, at det både har været tiden og pengene værd og kan anbefales! Fem stjerner fra os ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Artboard-66
Artboard-66
Oplev PT BOOTCAMP på egen hånd - skriv dig op her

Sådan kommer du i gang

1

Book samtale

Hør hvordan PT BOOTCAMP kan hjælpe dig med din træning og mål. Vil du i gang?

2

Opstartsmøde med din træner

Så får du tildelt din egen træner, og I tager et opstartsmøde. Her går I i dybden med dine ønsker, mål, forventninger mm, således vi kan lægge din perfekte plan for dit forløb.

3

1-1 session med din træner

Ud fra opstartsmødet, udarbejder din træner et træningsprogram og en plan. I mødes til en personlig træningstime, hvor du får gennemgået programmet. På den måde er du helt sikker på, hvad du skal træne.

4

Klar til træning

Herefter er du klar til at gøre de andre selskab på holdene, og du er nu i gang med at arbejde dig tættere og tættere på dine mål! Og vi er med dig hele vejen.

Holdplan

Som deltager har du fri adgang til alle hold, og du kan træne så mange gange du vil om ugen - tilpas det dine mål og ønsker!

Mandag

Styrketræning
Kl. 17.00-18.00

Tirsdag

Styrketræning
Kl. 06.00-07.00

Onsdag

Styrketræning
Kl. 17.00-18.00

Torsdag

Styrketræning
Kl. 06.00-07.00

Lørdag

Styrketræning
Kl. 10.00-11.00

Bootcamp Aalborg

Plads til alle!

Hvad end du er ny til træning eller erfaren, så er der plads til dig og dine behov.

Under forventningssamtalen og opstartsmødet, får vi klarlagt dit udgangspunkt og dine mål, og derudfra ligger vi en plan, der sikrer dine fremskridt og succes.

Tag det første skridt på din træningsrejse og book en uforpligtende snak med os!

PT BOOTCAMP TRÆNERTEAM

Vores trænere står altidi klar til at give dig alt den rådgivning, støtte og vejledning, du har behov for, for at nå i mål.

Oftest stillede spørgsmål...

Hvordan kommer jeg i gang?

Du skriver dig blot op til en samtale via knappen øverst eller udfylder kontaktformularen nederst på siden. Alternativt skriv en mail til os på info@psstudio.dk.

Skal jeg starte på en bestemt dato?

Nej, du kan starte med det samme eller hvornår end det passer dig!

Hvad er opsigelsesperioden?

Opsigelsesperioden er blot løbende måned + 30 dage.

Hvor foregår træningen?

Den foregår i vores eksklusive træningslokaler på Gøteborgvej 6, 9200 Aalborg SV.

Får jeg min egen personlige træner?

Ja, når du starter får du tildelt din egen træner, som sørger for du kommer godt i gang, besvarer din månedige update, laver målinger mm.

Det er ikke sikkert du træner med ham hver gang, men han er din direkte kommunikation ved spørgsmål, tvivl og støtte.

Hvordan er timerne bygget op?

Vi starter typisk med en fællesopvarmning, hvorefter I hver især træner jeres egne træningsprogrammer.

Træneren går så rundt og støtter jer, sørger for I presser jer selv og laver øvelserne rigtigt.

I pauserne bliver der typisk snakket kost, vaner, udfordringer mm.

Kan jeg træne alene udover holdplanen?

Ja, du må bruge vores træningsstudio til at træne alene også, hvis der ikke lige er et hold der passer en uge.

Hvad hvis jeg ingen træningserfaring her fra start?

Det gør ingenting! PT BOOTCAMP er for alle niveauer, og vi laver et program og en plan der passer præcis til dit udgangspunkt. Planen har indlagt progression, så du er sikker på, du når i mål.

Træner alle det samme træningsprogram?

Nej, du træner dit helt eget, skræddersyet træningsprogram. Det tager højde for dine målsætninger og dit udgangspunkt - disse sætter vi sammen og så laver vi din plan. Programmet bliver løbende ændret så det passer til din udvikling og/eller hvis dine mål ændrer sig.

Er der badefaciliter og parkering?

Ja, du kan få et dejligt bad efter træning og du har fri parkering lige udenfor vores center.

Hvad hvis jeg skal på ferie eller andet?

Du kan altid få sat dit abonnement i bero hvis du skal på ferie. Skal du eksempelvis afsted i en uge til sommer, bliver du sat på pause i en uge og betaler dét mindre.

Kort og rutevejledning

Åben kort

Gøteborgvej 6
9200 Aalborg SV
+45 40601010
info@psstudio.dk

Mandag-Fredag, 05:30 til 22:30
Lørdag og søndag, 05:30 til 22:30
Helligdage, 05:30 til 22:30

Map

Åben kort

273 Street Lane
San Francisco, CA 94102
(415) 557-4400
store@email.com

Monday - Thursday, 12:00 to 23:00
Friday & Saturday, 12:00 to 00:00
Sunday, Closed

Interesseret i en plads? Kontakt os her

Overvejer du Personlig træning?

Så tryk på knappen nedenfor og skriv dig op til en uforpligtende samtale! Så kan vi tage en snak om dine overvejelser, mål og behov, og se om vi kan hjælpe dig.

Book uforpligtende samtale her

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.