Få resultater med Personlig træning

Et personligt træningsforløb hos PS Studio kan være løsningen på dine frustrationer.

Med et professionelt og erfarent trænerteam og et privat træningsstudio med kvalitetsudstyr og lækre omgivelser, får du de perfekte rammer, til at få succes med din træning!

Vores trænerteam møder dig i øjenhøjde. Med dine mål, ønsker og behov i fokus, laver vi sammen den perfekte plan og strategi, for at skabe din personlige succes. Det er personlig træning på dine præmisser.

Hver dag hjælper vi vores klienter ét skridt nærmere deres mål; skal vi også hjælpe dig?

Hvorfor vælge personlig træning hos PS Studio?

Hos PS Studio

Få den rigtige hjælp fra professionelle til dine mål

Bliv klogere på træning, kost og vaner

Konstant støtte, sparring og rådgivning, når tingene går i stå

Find glæde og balance i din træning og hverdag

Bliv mere selvsikker og få styr på teknik og udførsel i øvelser

Minimer og reducer skader og smerter

Undgå de klassiske fejl og se resultater fra start

Bliv sundere, stærkere og gladere

Ene glade kunder siger:

Fantastisk

4.9

/ 5

Uden tvivl den bedste spontane beslutning

"Med hjælp fra Alexander har vi fundet en balance og glæde i vores hverdag, når det omhandler kost og træning. Der er ingen tvivl om, at Alexander og PS Studio har vores varmeste anbefaling, og er en af de bedste beslutninger, som vi har taget til dato." "Med hjælp fra Alexander har vi fundet en balance og glæde i vores hverdag, når det omhandler kost og træning.... "Med hjælp fra Alexander har vi fundet en balance og glæde i vores hverdag, når det omhandler kost og træning. Der er ingen tvivl om, at Alexander og PS Studio har vores varmeste anbefaling, og er en af de bedste beslutninger, som vi har taget til dato."

Det fedeste og mest motiverende sted at træne! 💪🏼

"Jeg var meget usikker i begyndelsen, og har altid synes at træningscentre virkede som et sted, jeg ikke hørte til. Jeg begyndte i marts i et forløb ved Alexander i PS, og på lidt over et halvt år, er jeg blevet meget mere selvsikker, og har opnået resultater, jeg troede ikke var mulige." "Jeg var meget usikker i begyndelsen, og har altid synes at træningscentre virkede som et sted, jeg ikke hørte til.... "Jeg var meget usikker i begyndelsen, og har altid synes at træningscentre virkede som et sted, jeg ikke hørte til. Jeg begyndte i marts i et forløb ved Alexander i PS, og på lidt over et halvt år, er jeg blevet meget mere selvsikker, og har opnået resultater, jeg troede ikke var mulige."

Personlig træning med højt niveau og altid et smil på læben!

"Ronnie er super dygtig til at instruere og sørger for, at vi ikke bare står og kigger hjælpeløst på de mystiske maskiner i fitnesscenteret. Som relativt uerfarne indenfor styrketræning har han været vores redningsmand, der tilrettelægger et program, lærer os den korrekte teknik og holder os på sporet med en konsekvent træningsrutine." "Ronnie er super dygtig til at instruere og sørger for, at vi ikke bare står og kigger hjælpeløst på de... "Ronnie er super dygtig til at instruere og sørger for, at vi ikke bare står og kigger hjælpeløst på de mystiske maskiner i fitnesscenteret. Som relativt uerfarne indenfor styrketræning har han været vores redningsmand, der tilrettelægger et program, lærer os den korrekte teknik og holder os på sporet med en konsekvent træningsrutine."

Den bedste investering i både sundhed og gode oplevelser

"Jeg har lært utrolig meget om træning, og hvordan man får det meste ud af øvelserne (efter at være startet som en total nybegynder), men jeg har heller ikke fået andet end en pokkers masse opbakning, motivation og mega gode og sjove vibes" "Jeg har lært utrolig meget om træning, og hvordan man får det meste ud af øvelserne (efter at være startet... "Jeg har lært utrolig meget om træning, og hvordan man får det meste ud af øvelserne (efter at være startet som en total nybegynder), men jeg har heller ikke fået andet end en pokkers masse opbakning, motivation og mega gode og sjove vibes"

Træningen der giver dig så meget energi og glæde hver dag🤩

"Jeg har ikke på noget tidspunkt fortrudt mit valg om personlig træning med Alexander. Træningen er blevet til et frirum, der giver så meget mere energi og glæde til min hverdag. Træning er ikke længere en sur pligt, der bare skal overstås, men blevet en del af min hverdag, hvor jeg bare nyder at komme afsted" "Jeg har ikke på noget tidspunkt fortrudt mit valg om personlig træning med Alexander. Træningen er blevet til et frirum,... "Jeg har ikke på noget tidspunkt fortrudt mit valg om personlig træning med Alexander. Træningen er blevet til et frirum, der giver så meget mere energi og glæde til min hverdag. Træning er ikke længere en sur pligt, der bare skal overstås, men blevet en del af min hverdag, hvor jeg bare nyder at komme afsted"

5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg træner ved PS Studio, hvor Ronnie hjælper mig 2 gange om ugen, både med at opbygge muskler og smide nogle kg. Ronnie Har styr på det hele, god til at forklare og giver sig godt tid, han er altid i godt humør og altid klar til en kæk bemærkning.Det er et hyggeligt center og komme i, jeg vil sende mine varme anbefalinger til både Ronnie og Alexander ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg træner ved PS Studio, hvor Ronnie hjælper mig 2 gange om ugen, både med at opbygge muskler og smide... Jeg træner ved PS Studio, hvor Ronnie hjælper mig 2 gange om ugen, både med at opbygge muskler og smide nogle kg. Ronnie Har styr på det hele, god til at forklare og giver sig godt tid, han er altid i godt humør og altid klar til en kæk bemærkning.Det er et hyggeligt center og komme i, jeg vil sende mine varme anbefalinger til både Ronnie og Alexander ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

En hjælpende hånd og flotte rammer

"Jeg var vant til at træne stortset dagligt, men manglede mere viden om styrketræning og hvordan jeg trænede mest optimalt, mere udfordrende og om at opbygge muskler. Jeg fik god lejlighed til at stille alle mine ‘dumme’ spørgsmål, hvilket gjorde mig mere sikker i at udføre øvelserne på egen hånd" "Jeg var vant til at træne stortset dagligt, men manglede mere viden om styrketræning og hvordan jeg trænede mest optimalt,... "Jeg var vant til at træne stortset dagligt, men manglede mere viden om styrketræning og hvordan jeg trænede mest optimalt, mere udfordrende og om at opbygge muskler. Jeg fik god lejlighed til at stille alle mine ‘dumme’ spørgsmål, hvilket gjorde mig mere sikker i at udføre øvelserne på egen hånd"

Ronnie fik tændt en ild i mig samt lysten til at træne igen og fokusere på min sundhed.

Nu står jeg 35 kilo lettere med et helt forandret syn på mig selv og min selvtillid, hvilket jeg kan takke Ronnie for!Ronnie fik tændt en ild i mig samt lysten til at træne igen og fokusere på min sundhed. Tak for hjælpen, Ronnie! Du er ikke bare en fantastisk træner, men også blevet en god kammerat! Nu står jeg 35 kilo lettere med et helt forandret syn på mig selv og min selvtillid, hvilket jeg kan... Nu står jeg 35 kilo lettere med et helt forandret syn på mig selv og min selvtillid, hvilket jeg kan takke Ronnie for!Ronnie fik tændt en ild i mig samt lysten til at træne igen og fokusere på min sundhed. Tak for hjælpen, Ronnie! Du er ikke bare en fantastisk træner, men også blevet en god kammerat!

PS Studio💪🏼♥️

"Men det er ikke kun hans faglighed, der er med til at gør ham til en dygtig træner, han har også en fantastisk personlighed. Han er tryg at være omkring og får mig til at føle mig godt tilpas i træningsmiljøet. Ronnie er også motiverende, og han giver mig det ekstra skub jeg har brug for, for at fortsætte med at forbedre mig." "Men det er ikke kun hans faglighed, der er med til at gør ham til en dygtig træner, han har... "Men det er ikke kun hans faglighed, der er med til at gør ham til en dygtig træner, han har også en fantastisk personlighed. Han er tryg at være omkring og får mig til at føle mig godt tilpas i træningsmiljøet. Ronnie er også motiverende, og han giver mig det ekstra skub jeg har brug for, for at fortsætte med at forbedre mig."

En stor anbefaling

"Der har været stor fleksibilitet ift. at få planlagt træningerne fra uge til uge, hvilket har været en stor hjælp i en ellers travl hverdag. Jeg kan klart anbefale personlig træning i PS Studio!" "Der har været stor fleksibilitet ift. at få planlagt træningerne fra uge til uge, hvilket har været en stor hjælp... "Der har været stor fleksibilitet ift. at få planlagt træningerne fra uge til uge, hvilket har været en stor hjælp i en ellers travl hverdag. Jeg kan klart anbefale personlig træning i PS Studio!"

Mathilde - om at flytte fokus

"Tiden er fløjet afsted og jeg ELSKER at være i den proces som jeg er igang med. Hele tiden lærer jeg at flytte fokus i forhold til hvad min krop fortæller mig, hvad den har brug for og pludselig er vægttabet blevet en bonus" "Tiden er fløjet afsted og jeg ELSKER at være i den proces som jeg er igang med. Hele tiden lærer... "Tiden er fløjet afsted og jeg ELSKER at være i den proces som jeg er igang med. Hele tiden lærer jeg at flytte fokus i forhold til hvad min krop fortæller mig, hvad den har brug for og pludselig er vægttabet blevet en bonus"

Artboard-66
Artboard-66
Se flere anmeldelser - Klik her
Dig i fokus
Faglighed og forståelse
Målbare resultater

Priser og forløb

Alle vores forløb tilpasses dig og dine behov; og det gør prisen derfor også. Igennem en dybdegående forventningssamtale, afstemmer vi hvad dine behov er og hvordan en plan kan se ud.

➡️ 1-3 ugentlige træningssessioner

➡️ Skræddersyet træningsplan

➡️ Kostvejledning og vanecoaching

➡️ Gratis medlemsskab i PS Studio

➡️ Ubegrænset sparring med din træner

Priser fra 550,- pr. session

Få et uforpligtende tilbud på forløb

Rated 4.9/5 baseret på +70 anmeldelser på Trustpilot

feature-item-1
Eksklusive og private lokaler
Lækre og rolige omgivelser med god plads til alle
feature-item-2
Let tilkørsel og fri parkering
Logistikken er klaret når du træner hos os
feature-item-3
Rene og pæne badefaciliteter
Nyd et bad efter din træning
5.0 Google Reviews
Vores kundetilfredshed er højeste prioritet

Sådan kommer du i gang

1

Få tilbud eller book samtale

Når du har skrevet dig op, kontakter vi dig indenfor 24 timer. Her aftaler vi en tid til en forventningssamtale ude hos os.

2

Forventningssamtalen

Her tager vi en dybdegående snak omkring dine mål, ønsker og behov. Vi tager også et kig på, hvilke(n) strategi(er), der kan være relevante, for at få dig i mål!

3

Forløb startes

Føler du herfra, vi er de rigtige til at hjælpe dig, så er vi klar til at starte forløbet og tage det første skridt imod din personlige succes.

Trænerteamet

Vores trænerteam besidder en bred vifte af kompetencer, og glæder sig til også, at kunne hjælpe netop dig med din træning.

Interesseret i forløb eller har du spørgsmål? Skriv til os her og vi vender retur hurtigst muligt.

Overvejer du Personlig træning?

Så tryk på knappen nedenfor og skriv dig op til en uforpligtende samtale! Så kan vi tage en snak om dine overvejelser, mål og behov, og se om vi kan hjælpe dig.

Book uforpligtende samtale her

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.