HVORFOR VÆLGE PERSONLIG TRÆNING?

Her får du 3 gode grunde til hvorfor du bør få en personlig træner hos PS Studio.

DIG I CENTRUM

"Personlig" er nøgleordet for os, når det kommer til personlig træning. Vi ligger stor vægt på, at finde det helt centrale mål for dig og derudfra udarbejde en plan. Du får en komplet, skræddersyet pakke, tilpasset dig og dine behov; både når det kommer til din træning, kost og vaner.

FAGLIGHED OG FORSTÅELSE

Med en personlig træner hos PS Studio, vil du altid blive mødt af en høj grad af faglighed og forståelse for din situation og målsætning. Vores trænerteam besidder en bred vifte af uddannelse og kompetencer, der garanterer dig kompetent rådgivning, vejledning og sparring.

MÅLBARE RESULTATER

Din personlige træner hjælper dig med at sætte nogle attraktive og realistiske mål, så du kan få bedst mulig succes med dit forløb. Vi hjælper dig til at gøre dine fremskridt målbare og synlige, så du altid kan se, at du bevæger dig i den rigtige retning.

Det siger vores klienter

Fantastisk

4.9

/ 5

5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg træner ved PS Studio, hvor Ronnie hjælper mig 2 gange om ugen, både med at opbygge muskler og smide nogle kg. Ronnie Har styr på det hele, god til at forklare og giver sig godt tid, han er altid i godt humør og altid klar til en kæk bemærkning.Det er et hyggeligt center og komme i, jeg vil sende mine varme anbefalinger til både Ronnie og Alexander ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg træner ved PS Studio, hvor Ronnie hjælper mig 2 gange om ugen, både med at opbygge muskler og smide... Jeg træner ved PS Studio, hvor Ronnie hjælper mig 2 gange om ugen, både med at opbygge muskler og smide nogle kg. Ronnie Har styr på det hele, god til at forklare og giver sig godt tid, han er altid i godt humør og altid klar til en kæk bemærkning.Det er et hyggeligt center og komme i, jeg vil sende mine varme anbefalinger til både Ronnie og Alexander ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Den bedste investering i både sundhed og gode oplevelser

Jeg har desværre måtte afslutte et fantastisk personligt træningsforløb hos Alexander efter et halvt års tid men har kun fået det allerbedste ud af det halve år!Ikke nok med, at jeg har lært utrolig meget om træning, og hvordan man får det meste ud af øvelserne (efter at være startet som en total nybegynder), men jeg har heller ikke fået andet end en pokkers masse opbakning, motivation og mega gode og sjove vibes af at være deroppe, og have Alexander som personlig træner. Jeg har desværre måtte afslutte et fantastisk personligt træningsforløb hos Alexander efter et halvt års tid men har kun fået... Jeg har desværre måtte afslutte et fantastisk personligt træningsforløb hos Alexander efter et halvt års tid men har kun fået det allerbedste ud af det halve år!Ikke nok med, at jeg har lært utrolig meget om træning, og hvordan man får det meste ud af øvelserne (efter at være startet som en total nybegynder), men jeg har heller ikke fået andet end en pokkers masse opbakning, motivation og mega gode og sjove vibes af at være deroppe, og have Alexander som personlig træner.

jeg er blevet sikker i min træning

Jeg har haft Mathias som personlig træner i 8 uger. Han har virkelig hjulpet mig med teknik, så nogle øvelser jeg altid har hadet faktisk er helt fine nu. Han har presset mig, støttet mig og heppet på mig og jeg er blevet meget stærkere og sikker i min træning. Oveni høj faglig kompetence er han også sjov og meget nem at snakke med. Kæmpe anbefaling herfra! Jeg har også trænet cirkeltræning på hold 1-2 gange om ugen. Det har været fedt og et godt supplement til den personlige træning. Udstyret er nyt, der er rent og der er en rigtig god og tryg atmosfære. Jeg har haft Mathias som personlig træner i 8 uger. Han har virkelig hjulpet mig med teknik, så nogle øvelser... Jeg har haft Mathias som personlig træner i 8 uger. Han har virkelig hjulpet mig med teknik, så nogle øvelser jeg altid har hadet faktisk er helt fine nu. Han har presset mig, støttet mig og heppet på mig og jeg er blevet meget stærkere og sikker i min træning. Oveni høj faglig kompetence er han også sjov og meget nem at snakke med. Kæmpe anbefaling herfra! Jeg har også trænet cirkeltræning på hold 1-2 gange om ugen. Det har været fedt og et godt supplement til den personlige træning. Udstyret er nyt, der er rent og der er en rigtig god og tryg atmosfære.

Ronnie fik tændt en ild i mig samt lysten til at træne igen og fokusere på min sundhed.

Jeg kom til Ronnie for 2 år siden, efter at have været igennem en periode i mit liv, hvor ingenting fungerede. Det havde udviklet sig til flere dårlige vaner og en betydelig vægtøgning.Nu står jeg 35 kilo lettere med et helt forandret syn på mig selv og min selvtillid, hvilket jeg kan takke Ronnie for!Ronnie fik tændt en ild i mig samt lysten til at træne igen og fokusere på min sundhed. Alt dette skete uden kostplaner eller faste programmer. Han var altid der, hvis man havde brug for svar, og kom med råd både til kost og træning. Tak for hjælpen, Ronnie! Du er ikke bare en fantastisk træner, men også blevet en god kammerat! Jeg kom til Ronnie for 2 år siden, efter at have været igennem en periode i mit liv, hvor ingenting... Jeg kom til Ronnie for 2 år siden, efter at have været igennem en periode i mit liv, hvor ingenting fungerede. Det havde udviklet sig til flere dårlige vaner og en betydelig vægtøgning.Nu står jeg 35 kilo lettere med et helt forandret syn på mig selv og min selvtillid, hvilket jeg kan takke Ronnie for!Ronnie fik tændt en ild i mig samt lysten til at træne igen og fokusere på min sundhed. Alt dette skete uden kostplaner eller faste programmer. Han var altid der, hvis man havde brug for svar, og kom med råd både til kost og træning. Tak for hjælpen, Ronnie! Du er ikke bare en fantastisk træner, men også blevet en god kammerat!

PS Studio💪🏼♥️

Jeg har været så heldig at have Ronnie som min personlige træner 1,5 års tid efterhånden, og det fortsætter jeg med! Ronnie er en meget dygtig træner, han har hjulpet mig med at nå mine mål og udfordret mig. Men det er ikke kun hans faglighed, der er med til at gør ham til en dygtig træner, han har også en fantastisk personlighed. Han er tryg at være omkring og får mig til at føle mig godt tilpas i træningsmiljøet. Ronnie er også motiverende, og han giver mig det ekstra skub jeg har brug for, for at fortsætte med at forbedre mig. Jeg er taknemmelig for at have Ronnie som personlig træner.Tak for altid sjov og udfordrende træning! Jeg har været så heldig at have Ronnie som min personlige træner 1,5 års tid efterhånden, og det fortsætter jeg... Jeg har været så heldig at have Ronnie som min personlige træner 1,5 års tid efterhånden, og det fortsætter jeg med! Ronnie er en meget dygtig træner, han har hjulpet mig med at nå mine mål og udfordret mig. Men det er ikke kun hans faglighed, der er med til at gør ham til en dygtig træner, han har også en fantastisk personlighed. Han er tryg at være omkring og får mig til at føle mig godt tilpas i træningsmiljøet. Ronnie er også motiverende, og han giver mig det ekstra skub jeg har brug for, for at fortsætte med at forbedre mig. Jeg er taknemmelig for at have Ronnie som personlig træner.Tak for altid sjov og udfordrende træning!

En stor anbefaling

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med personlig træning i PS Studio. Alexander har været min træner det seneste år, hvor jeg har haft en til to ugentlige træninger. Han har været evig optimist, lavet gode spændende træninger og hjulpet mig med at sætte realistiske mål undervejs. Der har været stor fleksibilitet ift. at få planlagt træningerne fra uge til uge, hvilket har været en stor hjælp i en ellers travl hverdag. Jeg kan klart anbefale personlig træning i PS Studio! Jeg har haft en rigtig god oplevelse med personlig træning i PS Studio. Alexander har været min træner det seneste... Jeg har haft en rigtig god oplevelse med personlig træning i PS Studio. Alexander har været min træner det seneste år, hvor jeg har haft en til to ugentlige træninger. Han har været evig optimist, lavet gode spændende træninger og hjulpet mig med at sætte realistiske mål undervejs. Der har været stor fleksibilitet ift. at få planlagt træningerne fra uge til uge, hvilket har været en stor hjælp i en ellers travl hverdag. Jeg kan klart anbefale personlig træning i PS Studio!

De bedste 8 uger i PS Studio!

Jeg har lige afsluttet et 8 ugers træningsforløb i PS studio med Ronnie som personligtræner. 💪🏽Den første samtale jeg havde med Ronnie var omkring hvad mine målsætninger var med forløbet og vi kom hurtigt frem til at det skulle være et styrketræningsforløb med fokus på bænkpres, dødløft og squat fordi jeg gerne ville blive stærkere og lære bedre teknikker i disse øvelser.Mit forløb var baseret på 4 x styrketræning om ugen, så ingen kostplan eller konditionstræning.Jeg kan huske jeg sagde at vægttab ville være en bonus men ikke målet med mit forløb. Dog er der alligvel sket en kæmpe forskel på min krop!😍Ronnie har været en vanvittig god personlig træner! Han er altid super motiverende, støttende og fuld af god energi 😃 Jeg har lige afsluttet et 8 ugers træningsforløb i PS studio med Ronnie som personligtræner. 💪🏽Den første samtale jeg havde... Jeg har lige afsluttet et 8 ugers træningsforløb i PS studio med Ronnie som personligtræner. 💪🏽Den første samtale jeg havde med Ronnie var omkring hvad mine målsætninger var med forløbet og vi kom hurtigt frem til at det skulle være et styrketræningsforløb med fokus på bænkpres, dødløft og squat fordi jeg gerne ville blive stærkere og lære bedre teknikker i disse øvelser.Mit forløb var baseret på 4 x styrketræning om ugen, så ingen kostplan eller konditionstræning.Jeg kan huske jeg sagde at vægttab ville være en bonus men ikke målet med mit forløb. Dog er der alligvel sket en kæmpe forskel på min krop!😍Ronnie har været en vanvittig god personlig træner! Han er altid super motiverende, støttende og fuld af god energi 😃

Mathilde - om at flytte fokus

Jeg hedder Mathilde, er 27år og startede i et forløb hos Alexander den 1 juni. Mit forløb har en varighed på 1 år med 2 træninger om ugen. Tiden er fløjet afsted og jeg ELSKER at være i den proces som jeg er igang med. Jeg føler en enorm tryghed i at være i Alexanders hænder - Alexander formår at kigge på mig som det hele menneske - både fysisk og mentalt. PS-studio rummer alle mennesker og er enormt dygtige til at imødekomme de behov som hver klient har.I starten vidste jeg ikke helt hvad fokus skulle være og bad Alexander om at tage “føre-trøjen” på. Hurtigt fandt jeg ud af at jeg havde et problem med ikke at kunne mærke mig selv og derfor blev fokus teknik, muskelkontakt og tunge løft.Hele tiden lærer jeg at flytte fokus i forhold til hvad min krop fortæller mig, hvad den har brug for og pludselig er vægttabet blevet en bonus. Jeg hedder Mathilde, er 27år og startede i et forløb hos Alexander den 1 juni. Mit forløb har en varighed... Jeg hedder Mathilde, er 27år og startede i et forløb hos Alexander den 1 juni. Mit forløb har en varighed på 1 år med 2 træninger om ugen. Tiden er fløjet afsted og jeg ELSKER at være i den proces som jeg er igang med. Jeg føler en enorm tryghed i at være i Alexanders hænder - Alexander formår at kigge på mig som det hele menneske - både fysisk og mentalt. PS-studio rummer alle mennesker og er enormt dygtige til at imødekomme de behov som hver klient har.I starten vidste jeg ikke helt hvad fokus skulle være og bad Alexander om at tage “føre-trøjen” på. Hurtigt fandt jeg ud af at jeg havde et problem med ikke at kunne mærke mig selv og derfor blev fokus teknik, muskelkontakt og tunge løft.Hele tiden lærer jeg at flytte fokus i forhold til hvad min krop fortæller mig, hvad den har brug for og pludselig er vægttabet blevet en bonus.

Artboard-66
Artboard-66
Se flere anmeldelser - Klik her

Se forløb og priser her

Nyd let tilkørsel, fri parkering og lækre badefaciliteter!

2x månedligt

2000,-Pr Måned

 • Opstartssamtale og screening
 • 2 fysisk sessioner pr. måned
 • Skræddersyet træningsprogram
 • Kostvejledning og coaching
 • Ubegrænset sparring
 • Fri selvtræning i PS Studio
Book samtale her

1x ugentligt

3000,-Pr Måned

 • Opstartssamtale og screening
 • 4 fysiske sessioner pr. måned
 • Skræddersyet træningsprogram
 • Kostvejledning og coaching
 • Ubegrænset sparring
 • Fri selvtræning i PS Studio
Book samtale her
Mest populære

2x ugentligt

5000,-Pr Måned

 • Opstartssamtale og screening
 • 8 fysiske sessioner pr. måned
 • Skræddersyet træningsprogram
 • Kostvejledning og coaching
 • Ubegrænset sparring
 • Fri selvtræning i PS Studio
Book samtale her
Bedste værdi

3x ugentligt

7000,-Pr Måned

 • Opstartssamtale og screening
 • 12 fysiske sessioner pr. måned
 • Skræddersyet træningsprogram
 • Kostvejledning og coaching
 • Ubegrænset sparring
 • Fri selvtræning i PS Studio
Book samtale her

Opstartsprocessen

1

Book en samtale

Du booker en samtale og har taget dit første skridt imod dine mål.

2

Samtale med en træner

Dig og en af vores trænere tager en dybdegående snak omkring dine mål og ønsker - vi tager også et kig på, hvilken strategi der kan være relevant, for at få dig i mål!

3

Start din rejse

Hvis du herfra synes vi er de rette til at hjælpe dig, begynder forløbet. Sammen arbejder vi hver uge, for at nå dine mål. Vi er med dig hele vejen!

Vores trænere

Har du spørgsmål til forløb? Send os en mail her og vi vender retur indenfor 48 timer.

Overvejer du Personlig træning?

Så tryk på knappen nedenfor og skriv dig op til en uforpligtende samtale! Så kan vi tage en snak om dine overvejelser, mål og behov, og se om vi kan hjælpe dig.

Book uforpligtende samtale her

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.