Motivation er en psykologisk proces, der drejer sig om at tænde og vedligeholde en persons interesse og bevægelse mod et må

Gode råd til at øge din motivation

Motivation er som drivkraften i en bil. Det er den følelse eller den kraft, der får os til at handle og stræbe efter at opnå vores mål. Motivation kan være indre eller ydre. Indre motivation kommer fra indre drivkraft, som for eksempel lysten til at lære noget nyt eller følelsen af personlig tilfredsstillelse. Ydre motivation kommer fra ydre faktorer, som for eksempel belønninger eller ros fra andre.

Motivation er en afgørende faktor for succes, så det er vigtigt at finde og fastholde motivationen for at nå dine mål. Derfor skal du være bevidst om din motivation og finde måder at øge den på.

Her er nogle råd, du kan prøve for at øge din motivation:

 

"Hvis du vil øge din egen motivation, så prøv evt. nogle af disse råd:

  • Sæt nogle realistiske mål: Det kan være lettere at blive motiveret, når du kan se fremgang og opnår dine mål. 

  • Vælg aktiviteter, du kan lide, og som du synes er sjov: På den måde vil du være mere tilbøjelig til at holde fast.

  • Find en træningsmakker: I kan motivere hinanden og i kan holde hinanden ansvarlige for at i følge jeres plan.

  • Beløn dig selv: Når du når et mål eller gør fremskridt, så kan det være en god idé at give sig selv en beløning.

  • Hold dig motiveret: Det kan du bl.a. gøre ved at lytte til en motiverende podcast eller ved at skrive dine mål ned, så du kan se dem hver dag. Det kan også være at fokusere på de positive forandringer, som du oplever, som følge af din træning.

Kan vi altid være motivieret? 

"Selvfølgelig kan det være svært at være motiveret hele tiden. Motivation er en følelse, der kan variere fra person til person og fra dag til dag. Det er helt normalt at opleve perioder, hvor motivationen er lav, og det kan være svært at finde lysten og energi til at gøre tingene. Sådan er det for alle i perioder, og i sådanne situationer kan det være nyttigt at trække på din diciplin og gode vaner."

 

Skal vi hjælpe dig med at nå dine mål?

Som personlig trænere har vi viden og erfaring, der skal til for at kunne hjælpe dig med at opnå dinemål. Vi tilbyder skræddersyede træningsplaner, der passer til dine specifikke behov og mål.  Om du vil tabe dig, styrke din krop eller bare blive mere aktiv, så har vi en plan, der passer til dig.

Så hvis du er klar til at tage skridtet og opnå dine mål, så book en gratis prøvetime i dag.

 

Kontakt os her

Overvejer du Personlig træning?

Så tryk på knappen nedenfor og skriv dig op til en uforpligtende samtale! Så kan vi tage en snak om dine overvejelser, mål og behov, og se om vi kan hjælpe dig.

Book uforpligtende samtale her

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.