Styrketræning versus Konditionstræning (Cardio)

Styrketræning versus Konditionstræning (Cardio)

Hvis du vil have en stærk og sund krop, er styrketræning og cardio to fantastiske måder at træne på. Styrketræning hjælper med at styrke dine muskler og knogler, mens cardio forbedrer din kondition og udholdenhed. Hvis du vil træne som en rigtig boss, skal du inkludere begge former for træning i din rutine.

 

Styrketræning

Styrketræning er som en superkraft for din krop. Det styrker dine muskler og knogler, så du kan undgå skader og holde dig sund og stærk. Det kan også øge din metabolisme, så din krop forbrænder flere kalorier, selv når du bare sidder der og ser Netflix. Så hvis du vil være en rigtig superhelt i din hverdag, så skal du få styrketræning med i din rutine." 

Konditionstræning (Cardio)

 

Cardio er som en magisk pille for din krop. Det forbedrer din evne til at levere ilt til musklerne, så du kan blive bedre til alt det, du elsker at gøre. Det kan også hjælpe med at holde din krop sund og glad ved at forbedre dit blodtryk og kolesterolniveau. Og bedst af alt: du behøver kun at lave moderate eller intense aktiviteter i 150 minutter eller 75 minutter om ugen for at få al den magi. 

 

En personlig træner? 

Hvis du har brug for en personlig træner til at hjælpe dig med at komme i gang med din træning eller opbygge en træningsplan, der passer til dine mål og behov, så lad os hjælpe dig. En personlig træner er en god investering i din sundhed og velvære. De kan hjælpe dig med at strukturere og planlægge din træning, så du kan nå dine mål på en sikker og effektiv måde. Så hvis du er interesseret, skriv dig op på vores kontaktformular, og lad os tale om, hvordan vi kan hjælpe dig. Det er altid gratis og uforpligtende.

Kilder: 

Sundhedsfremme og fysisk aktivitet - Sundhedsstyrelsen 

Styrketræning, godt for hjertet - Patienthåndbogen på sundhed.dk

 

 

Kontakt os her

Overvejer du Personlig træning?

Så tryk på knappen nedenfor og skriv dig op til en uforpligtende samtale! Så kan vi tage en snak om dine overvejelser, mål og behov, og se om vi kan hjælpe dig.

Book uforpligtende samtale her

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.