Yogaretreat2019-02-04T08:07:41+00:00

YOGA RETREAT

FORKÆL DIG SELV

 PS yoga retreat er en hjertevarm gave til dig, der gerne vil gøre noget godt for dig selv og din krop. Du får en forlænget weekend på det smukke landsted Rødhus klitgaarden. Tæt på vesterhavet og vidunderlig natur, så du opnår ro, afstressning og velvære. Alt sammen med Personlig træner, Yogalærer & Kostvejleder Pernille Skall

Gennem den forlængede weekend guides du gennem en række udrensende yogastillinger, og du får serveret friskpressede detox juice, som sørger for udrensning af hele kroppen. Der er fokus på meditation, ro, selvforkælelse og en ned i kroppen-oplevelse.

Jeg glæder mig til at tage i mod dig med åbne arme.
Alle kan deltage, uanset erfaring med yoga og alle aktiviteter er valgfrie.

WEEKENDENS PROGRAM

Torsdag:
16.00-17.00: Velkomst
17.00-18.30: Yin yoga
19.00-20.00: Aftensjuice
20.30-21.30: Guidet sove meditation

 

Fredag:
07.00-08.00: Detox morgendrik
08.00-09.30: De fem tibetanere og mobilitetstræning
10.00-11.00: Morgenjuice
11.00-13.00: Zen walk
13.00-14.00: Frokostjuice
14.00-16:00: Frirum – tid til ro, selvforkælelse, natur & nydelse
16.00-17.00: Eftermiddagsjuice
17.30-19.00: Hatha yoga
19.00.20.00: Aftenjuice
21.00-22.00: Urtete og godnat

 

Lørdag:

07.00-08.00: Detox morgendrik
08.00-09.30: De fem tibetanere og flow yoga
10.00-11.00: Morgenjuice
11.00-13.00: Havdyp med efterfølgende sauna
13.30-14.00: Frokostjuice
14.00-16.00: Frirum – tid til ro, selvforkælelse, natur & nydelse
17.30-19.00: Yin yoga
19.00-20.00: Aftensjuice
20.30-21.30: Guidet sove meditation

Søndag:
07.00-08.00: Detox morgendrik
08.00-09.30: De fem tibetanere og hatha yoga
10.00-11.00: Morgenjuice
10.00-11.00: hvordan tager du roen med hjem?
12.00-13.00: Frokostjuice efterfulgt af afrejse og gensyn!

YOGAENS FORDELE

Torsdag

Yin yoga – balance
Yin & yang er to modsætninger, hvor yin repræsenterer stilhed og hengivenhed, mens yang er dynamisk, i bevægelse. Vi lever i en yang verden fyldt med ambitioner og handlekraft – vi udretter hele tiden nået, og bevæger os mod mål i livet. Yin yogaen lærer dig at give slip, være modtagende, accepterende og vigtigst af alt: at slappe af. Yin yoga hjælper dig til at give slip på stress og bekymringer ved at påvirke det parasympatiske nervesystem. Du opnår dybere afslapning og et langsomt åndedræt. Vi træner dit nærvær og din evne til at mærke, hvad der sker i kroppen. Vend opmærksomheden indad, lad din livsenergi flyde frit og opnå balance i kroppen.

Fredag

Hatha – sæt din vejrtrækning
Større frihed til din vejrtrækning gennem en række behagelige stræk og vejrtrækningsteknikker. Fokus på at slippe spændinger omkring vejrtrækningen. En god vejrtrækning gør livet bedre. Uanset hvem du er, og hvor i livet du er, kan du få noget ud af, at rette større opmærksomhed mod dit åndedræt. Åndedrættet er en skattekiste for både krop og sind.

Lørdag

Flow yoga
Yogastillingerne udføres i et hurtigt tempo, et flow, uden længere pauser imellem. Vi har fokus på åndedrættets sammenhæng med og mellem bevægelserne, så du opnår en meditativ tilstand i flow.

Yin yoga- en god fordøjelse
Styrkelse af din fordøjelse og udrensning ved at aktivere vævet omkring organerne og dit fordøjelsessystem. Vi åbner op i vævet omkring organerne. Bindevævet sørger for, at alle dele af din krop bevæger sig frit og glidende, mens hvis du er stresset eller har stresshormorner i kroppen, trækker det sig sammen og lukker af. Når vi løsner op i bindevævet, forbedrer vi din udskillelse af affaldsstoffer og det styrker din detox.

Søndag

Hatha yoga – ro i nervesystemet
Øget kropsbevidsthed, koncentration og energiniveau – og dit generelle velvære. Hatha yoga med fokus på nervesystemet samt ro og balance i kroppen, så vi kan reducere stressniveauet i kroppen. Lær at tage imod roen – og tag den med hjem.

HVER DAG LAVES DESUDEN

Mobilitetstræning

Mobilitetstræning handler om troen på, at man kan selvbehandle mange af de skader og livsstilssygdomme, der er kommet i den vestlige verden gennem de sidste 50 år. Det gøres ved at lærekroppen bedre at kende. Mobilitets træningssystemet er en fusion af alle de ting, vi har trænet igennem mange år, hvilket har givet en dyb forståelse for kroppens indre så som yoga, kampsport, gymnastik og mensendieck. Vi tager udgangspunkt i at se mennesket 360 grader rundt. De fem tibetanere

De fem tibetanere

De 5 tibetanere er fem enkle yogaøvelser, som giver gode resultater i både styrke og smidighed. Det er nemt og overskueligt selv at fortsætte med øvelserne derhjemme. Vi starter morgenyoga og mobilitets træning med de fem tibetanere, som er baseret på den taoistiske tro om, at sygdomme skyldes, at energistrømmen i både meridianer (nadier) og chakraer er blokeret. Det sker, hvis de to modsatte energier Yin og Yang ikke er i harmoni med hinanden. De fem tibetanere giver give dig en fornyet følelse af energi og vitalitet, øget knoglemasse, spændstige muskler, bedre fordøjelse, afgiftet krop, perfekt hormonbalance, drænet lymfesystem og reduceret.

DETOX

Detoxprogram inden ankomst

En uge før ankomst modtager du et 10-dages detoxprogram med opskrifter til nedtrapning og efterfølgende optrapning. Du skal selv følge dette program fem dage inden vi mødes. På retreatet drikker du økologisk juice, og når du kommer hjem, skal du spise vegansk detoxmad i fem dage, så din krop bliver udrenset og kommer i balance. Der er olie i de juicer du får på opholdet, således din optagelse af antioxidanterne øges betragtelig. Desuden fungerer dine celler og din hjerne meget bedre, når dine juicer optages med olie. Der er også mulighed for havrevand og kokosvand hvis energien er lav. I aftenjuicen er der mandelmælk, som vil stabilisere dit blodsukker og reducere sult.

Udrensning af kroppen

Din krop er i virkeligeheden altid i en eller anden form for naturlig udrensnings/afgiftningstilstand. Afgiftning er en naturlig og nødvendig proces i kroppen og kroppen fjerner dagligt giftstoffer. Giftstoffer er affaldsprodukter, som leveren, tarmene, lungerne, nyrerne, blodet og lymfesystemet omdanner og udskiller fra kroppen. Problemet er bare, at kroppen kan være overfyldt med giftstoffer og ikke kan følge med. De mekanismer i kroppen, der skal sørge for at udskille affaldsstoffer, kan være dovne eller mangelfulde. Det kan bl.a. skyldes, at du ikke spiser nok grøntsager, fibre og næringsstoffer. Mekanismerne kan også blive ødelagt af for meget animalsk protein, alkohol, tobak eller stort forbrug af medicin.  Grøntsager som broccoli, kål, blomkål, rosenkål mm. indeholder plantenæringsstoffer, der er kendt for at hjælpe med at fremme en stigning i leverenzymer, som fremmer afgiftning af kroppen. Andre fordele ved detox/juicekur er, at du:

  • Øger antallet af frugt og grøntsager, du indtager dagligt

  • Bryder dine dårlige vaner med usund mad og drikke

  • Kickstarter en evt. kostomlægnings plan

  • Nedsætter risikoen for livstruende sygdomme

  • Formindsker ømhed og smerter i led og muskler

  • Booster dit immunforsvar

  • Frigiver lagrede giftstoffer/bakterier i din krop

  • Øger dit energi niveau

  • Fremmer smuk og sund hud, negle og hår

  • Forbedrer din fordøjelse

TILMELD NU