Vores kunder siger2018-09-12T16:04:42+00:00

Vores kunder siger

Fantastiske hold med plads til alle og altid pænt og lækkert. Dygtige instruktører og frem for alt mega, mega skønt hot yoga.
Kom og prøv!

TINA B. HILKER

Det er nok ikke tilfældigt at så mange giver 5 stjerner og roser PSSTUDIO som de gør, stedet er den rigtige størrelse, med søde og dygtige instruktører samt fed atmosfære, man mærker fællesskabet

LARS SIMONI

Super dejligt sted.med professionelle og meget varme og engagerede medarbejdere

TINA PEDERSEN
Det er første gang i mit liv, jeg har den her motivation. Alt sidder lige i skabet hos PS og resten af teamet.
JACOB NIELSEN

Kan du lide personlig service i særklasse ? Hold der ikke findes på hvert gadehjørne ? Lækre omgivelser og lidt luksus ? Så er det her sikkert også noget for dig.
Når et sofadyr som jeg kan trækkes afsted flere gange om ugen, og blive så top motiveret, så tydet det på ren magi og jeg elsker den følelse! Go get your dreams – besøg PS Studio – du bliver ikke skuffet

MARTINA WOLF

Pernille er den eneste der fra dag et har kunne holde min motivation oppe og få mig til at gide at fortsætte … Jeg er vild med hendes måde at arbejde på. Derudover kan jeg takke Pernille for at jeg stadig træner flere gange om ugen den dag i dage og ELSKER det og det sørger for at jeg ikke døjer med min ryg mere – Så har kun ros og kan kun anbefale Pernille på det største og en STOR TAK for dig og din viden og ikke mindst energi!

KRISTINNA D. RYTTER
Jeg elsker at komme i PS studio. Pernille og Morten er de dejligste mennesker – imødekommende, engagerede og varme. Det er et skønt sted, både fordi stemningen er afslappet, rammerne er indbydende og træningen styres med omsorgsfuld, hård hånd af super kompetente Pernille, der har en oprigtig interesse i alle, der kommer hos hende.
RIE

Kære Pernille …. Tusind tak for alt din inspiration og din indgang til sådan en som mig ? , Jeg er fyldt med gode energi og masser af overskud . jeg ser frem til at komme i dit skønne studie , sikke en modtagelse af dig og Morten ,jeg glæder mig til at komme i dit studie og træne . Jeg har virkelig fået noget at tænke over ift til mit mål og tak for dig

Pia

Jeg er vild med at komme i PS Studio, personalet er ekstremt kompetente og meget, meget imødekommende, der er en helt speciel stemning der, hvor alle kender alle, og man føler sig altid godt tilpas. Der er plads til både grin og sjove stunder, selv når vi bliver tæsket igennem på Power Circle, og man går altid derfra med en dejlig følelse. Faciliteterne er fantastiske, tilbuddene er mange, så det er bare med at komme afsted.

For mig eget personlige vedkommende har det været en fantastisk omvæltning, jeg føler mig stærk, sund og rask, jeg er super tilfreds med mig selv, det er mere end 30 år siden jeg sidst holdt af mig selv.
Jeg er stolt af mig selv, jeg bærer mig selv på en helt anden måde end før. Jeg er over 50 og jeg har aldrig haft det bedre – både fysisk og mentalt.
Alt det takker jeg PS Studio for – Tine og selvfølgelig mig selv J Men uden PS Studio var jeg ikke, hvor jeg er i dag.

Jannie