Certificeret personlig træner

Det er aldrig for sent at gøre noget godt for dig selv!

Jeg giver dig de korrekte redskaber, guider og motiverer dig – jeg er med dig hele vejen mod målet!

Book samtale hos Martin

Hvem er jeg?

Hej, mit navn er Martin!

Jeg er uddannet personlig træner og har mange års erfaring med træning. Før styrketræningen, har jeg spillet fodbold i mange år, så sport har altid været en stor del af mit liv. Som træner er jeg meget traditionel anlagt, men med fokus på det tekniske aspekt af træningen. Jeg ved hvor meget udviklingen igennem træning har betydet for mig selv, og det er en af grundene til at jeg står klar til at hjælpe dig med at nå dine mål.

Foruden bare at udfordre dig, så vil jeg lære fra mig i forbindelse med træningen, men også med henblik på at finde den sunde livsstil for dig – uden det skal fylde for meget i din hverdag og dermed ikke have den positive effekt som vi søger. Dertil vil du møde en træner, som altid vil forsøge at skabe de bedste rammer for dig; både i og udenfor centeret.

Jeg glæder mig til at samarbejde med dig!

Det får du i et forløb med mig