Idrætsstuderende

Du er stærkere end din undskyldning

Tro på dig selv, og du er halvvejs i mål.

Book gratis samtale

Hvem er jeg?

Mit navn er Sofie Kildahl Møller.

Jeg er en dedikeret løber med passion for styrketræning. Jeg er uddannet fitness instruktør, hold instruktør og bikeinstruktør. Jeg har tidligere arbejdet som soldat i Forsvaret. Derudover har jeg prøvet kræfter med både bikinifitness og crossfit konkurrence. Nu løber jeg alt fra almindelig løb til marathon samtidig med, at jeg passer min styrketræning i fitness.

Jeg er draget af udfordringer, og det må til tider godt være ekstremt, fordi jeg elsker at prøve mine grænser af. Min tilgang til træning og sundhed er dog langt fra ekstrem – tvært imod, så mener jeg, at vejen frem er at finde en sund balance. En sund og stærk krop er mit fokus, men med plads til livets goder. Det skal ikke være surt og stressende, at leve sundt. Det skal tværtimod skabe en følelse af indre power, velvære og energi.

Sammen med mine klienter finder jeg altid den mest optimale vej mod et aktivt liv med mere glæde og overskud. Jeg har erfaringer med både traditionel styrketræning og funktionel træning, og så er jeg ekspert i at kombinere styrketræning og løb, hvis det er ønsket. Jeg arbejder både med vægttab og muskelopbygning.

Er du klar til at se fremskidt og opleve mere velvære gennem et aktivt liv? Så er jeg er mere end klar til at hjælpe dig i mål.

Det får du i et forløb med mig

Start forløb