Sådan kommer du ud af dit sorte hul

 

Rigtig mange mennesker spørger mig hvad jeg gør for ikke at ryge i de sorte huller, eller hvad jeg gør når jeg ryger i et sort hul, eller om jeg altid er glad, eller hvad er det jeg kan, der gør at jeg rent faktisk ikke lander dybt i det sorte hul.

Til de spørgsmål vil jeg svare,  at jeg for mange år siden valgte, at jeg ville se optimistisk på verden og andre mennesker og at slippe offerrollen – den rolle der gjorde, at jeg gav alle andre eller alle mulige begivenheder skylden for mine negative følelser. Jeg har en grundlæggende tro på, at mennesker vokser og blomstre ved positiv støtte, kærlighed, taknemmelighed og anerkendelse, og så ser jeg ser så mange muligheder for mig her i livet. Jeg kan slet ikke nå at gribe dem jeg gerne vil. Og det er ikke fordi jeg er heldig, men fordi jeg har skabt de muligheder bevidst. Min måde at se livet på gør mig glad og stærk – for den fortæller mig at jeg har kontrol over hvordan jeg gerne vil have det. Jeg kan altid tage et bevidst valg. Sommetider byder livet på hårde vilkår – og jeg kan blive vred og ked af det som andre, men jeg har en tro på jeg nok skal klare de ”teste” som jeg engang imellem udsættes for. Samt at jeg ved at følelser ikke er statiske – de ændre sig. Og former sig ved enhver bevægelse og tanke. Så det betyder jeg kan påvirke mine følelser ved bevægelser og nye tanker.  For tro mig – jeg bliver testet lige så slemt som dig.

Vi alle kan have sorte dage – dage der er fyldt med mere negativitet end positivitet. Det er nødvendigt for os at mærke det mørke for ellers ville vi ikke kunne mærke det lyse. På sammen måde som vi har nat og dag, vinter og sommer – som Yin og yang! Vi har brug for alle vores følelser, da de er vores vejledere. Men hvis vi bliver styret af vores negative følelser, så arbejder de jo imod os og vi trækkes længere og længere ned i det sorte hul. Så du skal lære at regulere din følelser så de arbejder for dig og du er i kontrol over dine tanker og følelser.

Du kan ikke kontrollere andre – det eneste du kan gøre at blive på egen banehalvdel og lære at kontrollere dine tanker og følelser. Tage de positive og kærlige briller på – på den måde vil du opnå det det og den lykke du siger. Du har nemlig nøgle til at åben for dit eget kæmpe potentiale.

 

2019-03-07T13:09:51+00:00