Hvis du mangler lidt lækkert til påsken, så er denne opskrift på rawbar fantastiske. De er godkendt af både familie, venner og børn – og så er de endda lavet på naturlige, sunde ingredienser. Jeg lover dig, at dine gæster vil elske dem!

Ingredienser på rawbar

  • 20 bløde dadler
  • 100 gr hakket mørk chokolade, 70 %
  • 1 ds. kokosmælk (den tykke del)
  • 1,5 dl peanutbutter
  • Hakkede mandler, efter behag
  • Hakkede peanuts, efter behag
  • Evt. proteinpulver

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienserne sammen – gerne i en foodprocesser. Fordel herefter massen i en bageform med bagepapir og kom den i fryseren. Efter ca. 1 time i fryseren, kan du skære massen ud i små barer. Server enten med det samme eller kom barerne i fryseren igen. De opbevares i fryseren i et par uger (men de når altid at blive spist herhjemme inden da)