PS Yogabootcamp2018-11-02T14:07:41+00:00

Yoga Bootcamp

Er du nysgerrig på hvad yoga er for noget? Har du overvejet, at prøve yoga, men ved ikke, hvor du skal starte? Eller er du bare vild med yoga, og ønsker, at dykke endnu dybere ned i denne verden og dybere ind i dig selv?
Det kan også være, at udtryk som Hatha, Meditation, Buddhisme, Flow, Vinyasa m.fl. dig rundtosset? Hvis du kan svare “ja” til ovenstående, så kunne en yoga bootcamp være noget for dig.

Dette forløb er for dig som ønsker, at arbejde med dig selv og, som ønsker en personlig udvikling, så du kommer ud på den anden side med dybere kropsforståelse og forståelse af dig selv. Vi har fokus på dig og dine behov igennem hele forløbet. Vi arbejder med at gøre din krop stærkere igennem forskellige yogaøvelser, men vi har også fokus på det mentale og på dit åndedræt. Efter dette forløb er vil du kende dig selv bedre, være bedre til at lytte til dig selv, din krop og dine behov – vi vil mene, at det betyder, at du bliver en bedre udgave af dig selv.

8 ugers yogaundervisning

To ugentlige yogatimer med personlig yogalærer. Du udvikles og udfordres på lige netop det niveau, du befinder dig på. Lær dig selv og din krop at kende. 

Vejrtrækningsteknikker & mindfulness 

En god vejrtrækning gør livet bedre. Uanset hvem du er, og hvor du er i livet, kan du få noget ud af rette større opmærksomhed mod dit åndedræt. Ved at trække vejret bedre, får du det automatisk bedre. Åndedrættet er en skattekiste for både krop og sind.


Coaching & vejledning

Gennem hele forløbet har du mulighed for coaching og vejledning pr. mail. Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse og den bedste hjælp. Del hvad end du har på hjertet.  

Logbog

Logbogen giver et boost, gåpåmod og et frirum på det mentale plan. En logbog giver dig også mulighed for at lytte til den feedback, din krop giver dig, og dermed mulighed for at forbedre din yogapraksis. 

Kostplan

Du får tilsendt anti-inflammatoriske kostprincipper, som du kan følge, hvis du har lyst.  Anti-inflammatorisk kost er selvhelbredende, og skaber sammen med yogaen et selvkærligt liv. 


Lukket facebookgruppe

Gennem forløbet bliver du en del af en lukket facebook gruppe. Her får du adgang til masser af motivation og inspiration fra holdet og din yogalærer. 

Yoga bootcamp i PS Studio Aalborg

Yogapraksissen foregår i PS Studio, som er beliggende på Gøteborgvej 6, 9200 Aalborg. Du kommer til at dykke ned i yogaen verdens på et lille lukket hold med andre kvinder/mænd – så foruden fordelene ved en personlig yogavejleder, får du masser af motivation, inspiration og støtte fra de andre deltagere. Der er fantastisk opbakning og stemning på holdene!PS Studio har omklædningsrum med to brusenicher, som frit kan benyttes. Du kan desuden benytte vores håndklædeservice, shampoo, balsam, lotion og parfume. Herudover er der føntørre og fladjern til rådighed.Og så er du altid velkommen til at tage en kop te/kaffe i loungeområdet – før eller efter din yogapraksis.

April - maj 2019