PERSONLIG TRÆNING

NÅ DIT PERSONLIGE MÅL  –
FIND OG BOOK DIN TRÆNER I DAG 

Vi tilbyder personlig træning med en skræddersyet tilgang, som inkluderer både kropsanalyse, online coaching & kostplaner – kropsterapi og ekstra coaching kan tilføjes. Vi har fokus på det hele menneske, og ikke kun enkelte dele, da vi mener sammenhæng og indre balance er vigtigt.

Vi er et lille ekslusivt, men afslappet, fællesskab af dygtige trænere, som alle ønsker at bane vej for en sund livsstil. Vores team arbejder altid tæt sammen med klienter og kunder for at finde netop det træningforløb, som passer bedst til den enkelte. Træningen skal være udfordrende, dynamisk og designet til den specifikke livsstil. Vi går op i at møde vores kunder på deres niveau og tilpasse os deres behov.

Vi tilbyder personlig træning i Aalborg eller online.

BOOK GRATIS FORVENTNINGSSAMTALE HER

HVORFOR PERSONLIG TRÆNING I AALBORG?

KOST ER 80 %

Din krop er en fantastisk maskine, og for at fungere optimalt, skal den have den rette benzin. Det er alfa-omega, at kroppen får tilført de rigtige næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Vi er hvad vi spiser – så det er vigtigt at gå op i sin kost og dermed også vigtigt at få lagt en kostplan. Med en afbalanceret, ren og sund kost, kan du spise dig til et sundt stofskifte, en strålende hud, en stærk krop og et glad sind. Samtidig siger du ja til at undgå livsstils- og autoimmune sygdomme. Vær god ved dig selv og skab de forandringer, du drømmer om! Vi hjælper dig og er klar til at ligge en kostplan ud fra dine behov.


STÆRK KROP = SELVTILLID

Du kan få den krop, du drømmer om. Men det er vigtigt, at huske på, at vi sjældent får det vi går og drømmer om – medmindre vi arbejder for det. Med viljestyrke, motivation og indsats kommer du i mål, og det er lige præcis det, vi hjælper dig med. Vores team af personlige trænere er veluddannede og har mange års personlig erfaring indenfor personlig træning. Vi er i stand til at hjælpe vidt forskellige klienter med vidt forskellige behov – vi ved derfor også, at vi helt sikkert hjælper dig mål. Vi sammensætter træningen og ligger en detaljeret træningsplan ud fra dine mål. På den måde opnår du fantastiske resultater og kommer i mål med dit vægttab! Kontakt os hellere end gerne, hvis du kunne tænke dig at høre mere om personlig træning Aalborg.

VARIGT VÆGTTAB

Måske du har prøvet det? Du går på slankekur og taber dig nogle kilo – men det er som om, at kiloene hurtigt kommer på igen? 

Hos PS Studio er det vigtigt at vi skaber et varigt vægttab, som du formår at vedligeholde. Dit vægttab skal ske gennem et ønske om en sundere livsstil og en sundere tilværelse. 

Det gælder altså om at vi sammen får ændret dine vaner og din mentalitet på en måde hvorpå dit vægttab bliver holdbart og varigt. Det er ikke nok at give den fuld gas igennem dit træningsforløb hos os. Du skal også have evnerne til at holde dit vægttab efterfølgende. Vi ligger derfor en kæmpe ære i at ruste dig til din videre rejse og vi ligger derfor også en stor portion energi i at give dig de helt rigtige redskaber.

Vores vigtigste råd er altså derfor at droppe de mange forskellige slankekure du finder rundt omkring på nettet. Jovist giver de hurtige og store vægttab, men det er ikke en holdbar løsning, som du kun kan holde ud i en begrænset periode. Det er ikke holdbart at leve resten af dit liv på et minimalt kalorieindtag, og du vil derfor hurtigt efterfølgende være tilbage til dit udgangspunkt. 

Nøglen er altså at bevæge dig væk fra det forcerede vægttab og bevæger dig over mod et mere stabilt vægttab med sunde vaner og nye tiltag i hverdagen. 

DE HAR ÆNDRET DERES LIV – DU KAN GØRE DET SAMME!

FIND DIN PERSONLIGE TRÆNER

Teamet består af erfarne trænere, som alle er klar til at give dig et personlig træningsforløb. Hver træner har stor erfaring, personlighed og uddannelse. Passion er fælles: at hjælpe dig i mål. Vores team er varieret, så du er sikret, at vi har en træner, som passer til netop dig, din personlighed og dine behov.

personlig træner caroline

CAROLINE SCHEURER
PERSONLIG TRÆNER

Mit navn er Caroline Scheurer. Jeg er bosat i Aalborg og er uddannet som kvindelig personlig træner og Fitness instruktør med særlige kompetencer indenfor TRX, Kettlebell og Cirkeltræning hos det internationale fitnessinstitut EPTI. Personligt har jeg erfaring som elitesportsudøver hos Team Danmark, og sport og bevægelse har derfor altid været vigtigt for mit velvære. I både min træning med kunder og egen træning er det vigtigt, at glæden og lysten kommer først. Derfor skræddersys mine træningsforløb efter kundens interesser og hvad der giver energi, men samtidigt udfordrer og flytter den enkelte.

Book gratis samtale v. Caroline
alexander tilbyder personlig træning i aalborg

ALEXANDER W. SØNDERGÅRD

PERSONLIG TRÆNER

Mit navn er Alexander Winther Søndergaard! Jeg har spillet fodbold og dyrket sport siden jeg var 6 år gammel, hvilket har født en stor interesse i træning og generel sundhed – både fysisk og psykisk. Jeg er uddannet personlig træner og har 2 års erfaring med klienter, undervisning mm. Derudover har jeg stor erfaring med kost og hvordan du bedst muligt kan strikke dette sammen bedst muligt i forhold til din målsætning. Min generelle tilgang til træning er overordnet sundhed med fokus på ”livsstilen” fremfor den ”kuren” samt funktionalitet og værdi og balance i dagligdagen. Ønsker du et ændre din livsstil eller udfordre dig selv så book mig til en forventningssamle og vi kan snakke om hvordan du bedst muligt kan opnå de resultater du ønsker!

Book gratis samtale v. Alexander
personlig træner theis

THEIS SINGH NIELSEN
PERSONLIG TRÆNER

Theis tilbyder personlig træning i Aalborg

Book gratis samtale v. Theis
pernille tilbyder personlig træning i Aalborg

PERNILLE SKALL

PERSONLIG TRÆNER

Mit navn er Pernille Skall. Jeg er uddannet personlig træner og kostvejleder. Derudover er jeg coach indenfor positiv psykologi.Jeg har gennem hele livet haft interesse for vedvarende forandring både indvendigt og udvendigt. Jeg har gennem mit arbejde haft flere tusinde mennesker gennem hænderne, og mine 30 år indenfor feltet giver mig en enorm erfaring – både som personlig træner, kostvejleder og coach.Jeg har arbejdet med personlig udvikling, vægttab, styrke, teknik og optimering. Jeg vil hjælpe dig med at genfinde motivation, indre power og viljestyrke, så vi sammen kan skabe de resultater, du drømmer om. Jeg tilpasser både træning og kost til lige netop dig, dit personlige mål, din tid og dine ønsker. Pernille Skall tilbyder både personlig træning i PS Studio samt online træningsforløb.

Book gratis samtale v. Pernille

DET SKAL VÆRE NEMT

Alt er samlet i én App – vi er med dig hele vejen!

KOM I DIT LIVS FORM

Online træningsforløb

Nu har du muligheden for at få en personlig træner og kostvejleder online. Med et online træningsforløb vil du blive oprettet i vores app, som giver dig mulighed for at kommunikere med din træner hele tiden. I app’en kan du se din skræddersyede kostplan og din træningsplan / træningsprogram – du kan også modtage videoer fra din træner. Et online træningsforløb ideelt for dig, der ikke bor i nærheden eller dig, som gerne vil have os med på farten. Du modtager råd, kostvejledning og programmer! Den perfekte mulighed for at have en personlig træner hjemme. Så kontakt os endelig og så hjælper vi dig med at komme i mål med dit vægttab.

Personlig træning i Aalborg

Bor du i Aalborg eller omegn, vil dit kost – og træningsforløb foregå i PS Studio Aalborg med din personlig træner. Et typisk forløb starter oftest med, at du møder ind til en gratis forventningssamtale med din træner. Her finder i sammen frem til dine mål og ønsker samt netop hvilket personlig træningsforløb der passer bedst til dig. Herefter vil din træner lave en skræddersyet kostplan samt træningsplan der passer til dig og dine behov og der vil samtidig blive lavet en personlig træningsplan / træningsprogram ud fra dine ønsker og mål – som dig og din træner sammen skal mødes og kæmpe for at realiserer. Vi holder dig i hånden hele vejen og sørger for at motivere dig løbende, så du opnår det vægttab eller de resultater du ønsker.

Forløbet giver dig desuden også mulighed for at træne selv samt benytte alle vores hold. Kostvejledning vil foregå gennem app’en, hvori du også kan tracke din udvikling og kommunikere med din træner, når du har brug for støtte og vejledning.

PLAN - PRICE

Description

Binding Skræddersyet kostplanTræningsplanerTræningsvideoerPersonlig træning i PS Ugentlig kropsanalyse Ugentlig check-ins via appCoaching & støtte onlineMedlemsskab til PS 

GO FOR IT- 

FYSISK FORLØB 

4999 DKK / PR. MD

3 måneder2


2 pr. uge


ALL IN  - 

FYSISK FORLØB 

4499 DKK / PR. MD

6 måneder3
GO FOR IT  - 

ONLINE FORLØB 

649 DKK / PR. MD

3 måneder2
ALL IN  - 

ONLINE FORLØB 

599 DKK / PR. MD

6 måneder3
BOOK NU