PERSONLIG TRÆNING I AALBORG

Vores største prioritet er at få dig i mål

Skab resultater med
en personlig træner
hos PS Studio
Start forløb

BLIV KONTAKTET AF EN PERSONLIG  TRÆNER

  Dit forløb med en personlig træner hos PS Studio
  Vi udbyder personlig træning i Aalborg

  Vores team arbejder altid tæt sammen for at finde det forløb, som passer bedst til dig. Med personlig træning i PS Studio skal træningen skal være udfordrende, dynamisk og designet til din specifikke livsstil. Vi ser på dit udgangspunkt og sætter realistiske mål, hvorefter vi sammen rykker dig til næste niveau. I forløbet er der både inkluderet træning og kostvejledning, hvilket er to essentielle faktorer for at få dig i mål.

  Personlig træning hos PS Studio er for alle – også for dig, som oplever at sidde fast, selvom du har prøvet alverdens diæter og træningsformer, enten på egen hånd eller med hjælp udefra. Det forhindrer os ikke, og det skal heller ikke forhindre dig. Vi specialiserer os i at udfordre og udvikle mennesker, så uanset hvad niveau du befinder dig på, så hjælper vi dig med at udnytte dit fulde potentiale.

  Når vi sammen skal skabe forandringer kigger vi på dit fysiske- og mentale velvære. En sund balance mellem disse er nemlig altafgørende for at dine resultater bliver vedvarende. Der findes ikke noget quickfix, så processen kræver, at du er villig til at arbejde med dig selv. Forandring og det gode liv skal bygges en brik ad gangen – du skal langsomt tage kontrol over dine tanker og din adfærd. Det er hårdt, men vigtigt arbejde, som vil løfte hele din livskvalitet. Dette er alt sammen noget, som du kan opnå i tæt samarbejde med en personlig træner hos os.

  Uanset hvor du er nu, så kan du med personlig træning i PS Studio flytte dig og blive endnu bedre – vi er med dig hele vejen.

  Find din træner

  Vores klienter siger

  Jeg har trænet med Josefine i 5 måneder nu, og det er den bedste investering jeg nogensinde har lavet.Mit træningsforløb i PS har været professionelt fra første gang jeg trådte ind. Josefine har virkelig udfordret mig, både psysisk og ikke mindst fysisk.Hun har fået helt andre, meget positive rutiner kørt ind med hensyn til kosten og nye træningsrutiner. Pludselig synes jeg træning er blevet sjovt, selvom det er hårdt. Jeg glæder mig hver gang til at skal tilbringe en time sammen med Josefine og kan kun give hende og PS de bedste anbefalinger.

  Mia Nielsen

  Det bedste ved forløbet har helt klart været, at jeg har tabt mig og fået styr på mit åndedræt under træningen. Derudover har jeg fået styr på min teknik, hvilket har gjort en stor forskel for mine skader og min generelle styrke. Josefine har været hård under træning, men på en god og sjov måde. Der har været plads til fordybelse og ro, men bestemt også til masser af grin. Jeg har tabt 11 kg i alt, en masse cm og så har jeg fået tydelige mavemuskler. 

  Linda S. Pedersen

  Kære Josefine. Først vil jeg sige tusind tak for en helt fantastisk måned. Det har været en god kamp jeg har haft og uden din hjælp var jeg ikke nået til form på bare én måned. Jeg har virkelig fået et træningsprogram, som passer til mig hver gang. Den støtte du har været i at udfordre mig hver gang, har hjulpet mig til at få lysten og styrken til at træne igen. Min krop og mine muskler har forandret sig så meget. Jeg kan selv se det, når jeg kigger i spejlet, men også andre har sagt, at de kan se det. Jeg kunne ikke have gjort det uden dig og din støtte, og jeg vil anbefale alle at få en personlig træner, for det kan virkelig forandre ens træning. Tak fordi du har hjulpet mig, så jeg fremadrettet kan styrke og passe på min krop.

  Laila Buus

  Jeg har været helt utrolig glad for mit forløb med Josefine. Jeg ville gerne komme ind i en god træningsrutine og få nogle gode vaner, jeg kunne tage med mig resten af livet. Og det har jeg fået. Ud over jeg er faldet i fedt procent og steget i muskelmasse føler jeg mig meget mere glad og har mere energi. Det giver mig mere overskud i hverdagen.

  Nanna Winther

  Jeg har været rigtig glad for at træne hos PS Studio, som altid er meget professionelle og rare at være hos. Jeg har fået en masse nye, positive tanker om træning, kost og ikke mindst om mig selv.

  Helle Laursen
  Book gratis samtale

  Klientresultater

  Fordele ved en personlig træner

  • Effektiv træning tilpasset dig og dine mål
  • Korrekt teknik og udførsel
  • Korrekt åndedræt
  • Optimering af træning
  • Motivation og fastholdelse
  • Aktivering af de korrekte muskler
  • Ud af comfortzonen = resultater og udvikling!

  Dit forløb indeholder

  • Ugentlige træningspas med din træner
  • Ugentlig kropsanalyse
  • Adgang til træn selv i PS Studio
  • Kosthæfte med masser af opskrifter

  kostvejledning

  • Træningsprogram til selvtræning (hvis ønsket)
  Læs mere om varighed og pris for forløb

  PS Studio // Personlig træning i Aalborg