FORDELE VED EN PERSONLIG TRÆNER

 • Effektiv træning tilpasset dig og dine mål!
 • Korrekt teknik og udførsel
 • Korrekt åndedræt
 • Optimering af træning
 • Motivation og fastholdelse
 • Mind to muscle connection –
  aktivering af de rigtige muskler
 • Ud af comfortzonen = resultater og udvikling!

DIT FORLØB INDEHOLDER

 • Ugentlige træningspas med din træner
 • Ugentlig kropsanalyse
 • Adgang til træn selv i PS Studio
 • Kosthæfte med masser af opskrifter
 • Træningsprogram til selvtræning (hvis ønsket)
kickass

OM PS STUDIO

PS Studio driver resultatbaseret personlig træning med en skræddersyet tilgang. Vores nøgleord er faglighed, dedikation og 100 % fokus.

Vi er et eksklusivt fællesskab af trænere, som alle ønsker at bane vej for din succes, så du opnår resultater og kommer i mål.

Vores team arbejder altid tæt sammen for at finde et forløb, som passer bedst til dig. Træningen skal være udfordrende, dynamisk og designet til din specifikke livsstil. Vi ser på dit udgangspunt og derfra rykker vi dig sammen til næste niveau. 

Måske du har prøvet diæter før? Du har har måske også prøvet at træne på egen hånd før og måske du endda har prøvet en anden personlig træner? Alligevel sidder du fast. Det forhindrer os ikke. Vi specialiserer os i at udfordre og udvikle mennesker, så uanset hvad niveau du befinder dig på, så hjælper vi dig med at udnytte dit fulde potentiale. Vores eneste mission er at hjælpe dig med at få det resultat, du drømmer om. 

Det er vigtigt at du er opmærksom på, at der ikke findes noget quickfix. Forandring og det gode liv kommer ikke af sig selv – det skal bygges, en brik af gangen. Hver dag skal du tage kontrol over dine tanker og din adfærd. Dit mindset er altafgørende! Det er hårdt, men vigtigt arbejde, og du skal lære at nyde processen. 

Du kan altid lære. Uanset hvor du er nu, så kan du flytte dig og blive endnu bedre. 

RESULTATER

Kære Josefine

Først vil jeg sige tusind tak for en helt fantastisk måned. Det har været en god kamp jeg har haft og uden din hjælp var jeg ikke nået til form på bare én måned. Jeg har virkelig fået et træningsprogram, som passer til mig hver gang. Den støtte du har været i at udfordre mig hver gang, har hjulpet mig til at få lysten og styrken til at træne igen. Min krop og mine muskler har forandret sig så meget. Jeg kan selv se det, når jeg kigger i spejlet, men også andre har sagt, at de kan se det. Jeg kunne ikke have gjort det uden dig og din støtte, og jeg vil anbefale alle at få en personlig træner, for det kan virkelig forandre ens træning. Tak fordi du har hjulpet mig, så jeg fremadrettet kan styrke og passe på min krop

Laila Buus

Jeg har været helt utrolig glad for mit forløb med Josefine. Jeg ville gerne komme ind i en god træningsrutine og få nogle gode vaner, jeg kunne tage med mig resten af livet. Og det har jeg fået. Ud over jeg er faldet i fedt procent og steget i muskelmasse føler jeg mig meget mere glad og har mere energi. Det giver mig mere overskud i hverdagen.

Nanna Winther

Jeg har været rigtig glad for at træne hos PS Studio, som altid er meget professionelle og rare at være hos. Jeg har fået en masse nye, positive tanker om træning, kost og ikke mindst om mig selv.

Helle Laursen

Jeg har været rigtig glad for at træne hos PS Studio, som altid er meget professionelle og rare at være hos. Jeg har fået en masse nye, positive tanker om træning, kost og ikke mindst om mig selv.

Helle Laursen

FÅ MERE SUCCES ALLEREDE I DAG

Book gratis samtale
STEP 1

Det er vigtigt for os, at vide hvad dine forvetninger til forløbet er, så vi kan indfri disse. Forventningafstemning giver os de bedste forudsætninger for senere at opstille den rigtige målsætning, hvorudfra vi kan planlægge forløbet, så det rammer plet.

Vi har ekspertise indenfor:
Vægttab, muskelopbygning, toning af kroppen, forbedret teknik og sportsspecifik træning.

Ligesom du har forventninger til os, så har vi også forventninger til dig. Vi forventer 100 % commitment fra din side.

Det kræver hårdt arbejde, at nå i mål, og du vil højst sandsynligt også møde nogle forhindringer på vejen. Hvordan du møder og tackler de forhindringer er afgørende for dit slutresultat.

Du vinder ikke uden kamp og her er samarbejde nøglen. Når du committer dig 100 %, så giver du os mulighed for at give tilbage med samme kraft. Vi står altid til rådighed med kompetent vejledning og konkrete redskaber, som du kan benytte.

STEP 2

Vi opsummerer kort hvad vi sammen aftale til forventningssamtalen.

Herefter foretager vi en kropsanalyse på en InBody 270 vægt, som giver dig en komplet oversigt over din fysiske status, inkl. fedtprocent, muskelmasse, BMI (Body Mass Index), fordeling af fedt og muskler. Vi gennemgår analysen sammen.

Efter gennemgang af kropsanalysen tager vi før billeder (forfra, bagfra og fra siden). Disse opdateres månedligt, så vi hele tiden kan følge din udvikling.

Sammen opstiller vi et overordnet mål, det endelige resultat. Ud fra målet opstiller vi delmål, som tilsammen udgør en handleplan. På den måde sikrer vi os, at du kun bevæger dig en vej – opad!

Afslutningsvis foretager vi en starttest for at finde ud hvilket træningsniveau, du befinder dig på. Det hjælper os med at tilrettelægge det bedst mulige træningsprogram, og det giver dig nogle andre parametre at måle på end vægten alene.

TRÆNERE I PS STUDIO

Mit navn er Josefine Skall

Jeg er personlig træner i PS Studio.

Jeg bliver drevet af resultater og går op i at sætte realistiske mål med mine klienter. Det er vigtigt for mig, at du hele tiden bevæger dig fremad, så du opnår større og større succes.

Jeg benytter mig af simple, hårde øvelser, som jeg ved har en effektiv virkning på kroppen. På den måde sparer vi tid og kan lægge fokus på din teknik, din muskelkontakt og din kropsbevidsthed. Det er afgørende for dine resultater.

Det er vigtigt at du har dit mindset med og er dedikeret, når vi sammen skal skabe et varigt resultat.

Book gratis samtale
Alexander Winther Søndergaard personlig træner i Aalborg

Mit navn er Alexander Winther Søndergaard

Jeg er uddannet personlig træner og har 3 års erfaring med klienter, og undervisning. Derudover har jeg stor erfaring med kost og hvordan denne optimeres og tilrettelægges bedst muligt, så du når din målsætning.

Min tilgang til træning er først og fremmest sundhed med fokus på ”livsstilen” fremfor ”kuren”. Du skal opleve funktionalitet, værdi og balance i din hverdag. Det skaber effektivitet, resultater og succes!

Ønsker du et ændre din livsstil og udfordre dig selv, så du kan nå nye højder? Så book mig til en forventningssamtale, hvor vi snakker om hvordan du bedst muligt opnår de resultater du ønsker.

Book gratis samtale
Pernille Skall personlig træner i Aalborg PS Studio

Mit navn er Pernille

Jeg er personlig træner og ejer af PS Studio.

Min største og vigtigste prioritet er at hjælpe mine klienter med at nå deres mål. Mit fokus er: teknik, mindset, muskelkontakt og åndedrættet.

Jeg er uddannet personlig træner, kostvejleder og coach med afsæt i positiv- og kognitiv psykologi.
Jeg har 30+ års erfaring og har haft flere hundrede mennesker gennem hænderne, både private, virksomheder og sportsklubber.

Dit mindset er altafgørende for at nå i mål.
Du kan hvad du vil!

Book gratis samtale

PRISER

MÅNEDLIGT ABONNEMENT

Du betaler et beløb hver måned,
og kan opsige med 30 dages varsel.

1 x træning pr. uge: 2600 ,- pr. md.
2 x træning pr. uge: 4600 ,- pr. md.
3 x træning pr. uge: 6000 ,- pr. md.
4 x træning pr. uge: 6800 ,- pr. md.

12 MÅNEDERS ABONNEMENT

Commit dig og spar penge!

1 x træning pr. uge: 2100 ,- pr. md.
2 x træning pr. uge: 3600 ,- pr. md.
3 x træning pr. uge: 4500 ,- pr. md.
4 x træning pr. uge: 4800 ,- pr. md.