Workshops2018-10-11T13:45:08+00:00

Project Description

‘Slip dine spændinger’

21.10 2018 kl. 10.00-12.30

I denne workshop vil vi arbejde på at slippe spændinger i krop og sind og derved opnå en tilstand af dyb ro, velvære og afslapning. Rummet vil være opvarmet til behagelige 28 grader, hvorved muskler og led får lettere ved at give slip, imens vejrtrækningen forbliver rolig og vi ikke sveder unødigt. Vi ligger ud med en meditation hvor vi identificerer uønskede spændinger. Herefter bevæger vi os gennem yoga i langsomt flow hvor vi vil undersøge hvordan vi kan afspænde imens vi er i bevægelse. Du vil desuden blive introduceret til nogle fantastiske afspændingsøvelser fra Feldenkraismetoden. Langsomt vil vores slow flow bevæge sig over i en mere yin præget praksis hvor vi vil holde nogle stræk i op til 5 minutter og derved slippe spændinger dybt inde i kroppens strukturer. Vi slutter workshoppen af med en bodyscan teknik hvor du vil blive guidet til at få sluppet de sidste resistente spændinger. Sørg for ar medbringe behageligt tøj som giver god bevægelighed og ikke strammer.

Tilmeld

‘Bikram Posture Clinic’

02.12 2018 kl. 10.00-12.30

Føler du at du sidder fast i din Bikram praksis? Eller er der bestemte øvelser som du har svært ved? Har du lyst til at opbygge mere styrke og fleksibilitet? Vil du gerne arbejde lidt dybere fysisk og mentalt med stillingerne? Har du spørgsmål ang. din egen praksis eller praksissen generalt? Så kom og deltag i denne Bikram workshop! Oplev hvordan du kan tage din praksis til et nyt niveau ved hjælp af små justeringer og mere bevidsthed i stillingerne. Vi kommer til at arbejde grundigt med alle 26 øvelser. Du får mulighed for at stille spørgsmål undervejs og afprøve justeringerne på egen krop. Workshoppen foregår uden varme, så vi virkelig kan arbejde med teknik og udførsel.Denne workshop er for dig der ønsker at udvikle og forbedre din ugentlige Bikram praksis, så du får et større udbytte fysisk og mentalt.

*Workshoppen er tiltænkt dem, der i forvejen har kendskab til Bikram yoga

Tilmeld

‘Mestr hovedstand’

24.02 2019 kl. 10.00-12.30

Måske har du altid tænkt, at det en dag kunne være fedt at lære at stå på hovedet. Måske kan du allerede stå på hovedet, er klar til variationer, men er ikke helt sikker på om du har den korrekte teknik. Uanset hvad, så er denne workshop for dig, som er klar på at udfordre dig selv, mest af alt psykisk, og derved lære din krop og dens muligheder lidt bedre at kende. Hovedstand er en fantastisk asana (yoga stilling) som kan tage din yoga praksis til helt nye højder. Det er bare rigtig sjovt, og så er det rigtig sundt for din krop. I workshoppen vil vi gennem et flow få varmet og strukket de muskler som er nødvendige for en god hovedstand. Derefter er der fokus på hovedstands teknik og vi tager det skridt for skridt for til sidst at arbejde på en fuld hovedstand samt variationer. vi afslutter workshoppen med 30 minutters meditation og afspænding. Sidst jeg havde en hovedstands workshop kom 90% af deltagerne helt op (ingen havde prøvet det før) så chancerne er gode for at du denne dag får succes med din hovedstand. Workshoppen er for alle, dog er hovedstand ikke anbefalet personer med forhøjet blodtryk, piskesmæld eller andre alvorlige nakkeskader – det er desuden en fordel hvis du har prøvet yoga mindst 5 gange inden denne workshop.

Tilmeld

‘Yoga & åndedræt’

21.04 2019 kl. 10.00-12.30

Har du svært ved at bruge dit åndedræt i hverdagen? Er det svært for dig, at vide hvornår du indånder og hvornår du udånder, når du dyrker yoga? Hvad værdi giver det dig, at blive bevidst om dit åndedræt,og bruge dit åndedræt rigtigt?

Vi afprøver forskellige åndedrætsteknikker, og sætter åndedrættet sammen med og på de enkelte bevægelser, sådan at du lærer at bruge dit åndedræt aktivt. Du Lærer også, at synkronisere åndedrættet med dine bevægelser. Du vil også blive præsenteret for lidt fysiologi omkring åndedrættet, således du bedre kan se værdien i, at arbejde dybere med dit åndedræt.

Tilmeld