Personlig træning2018-09-08T11:49:19+00:00

Project Description

Personlig træning i PS Studio Fitness, Aalborg

I PS Studio ligger vi, frem for alt, vægt på det personlige i personlig træning. En personlig træner, er ikke bare en du mødes med i et center et par gange om ugen – en personlig træner er derimod en person, der støtter dig i at nå dine mål, planlægger din træning med udgangspunkt i dit liv, dine forudsætninger og dine behov. En personlig træner er én, du hele tiden kan kontakte – og som konstant følger din specifikke udvikling. Vores trænerteam er veluddannet og har mange års personlig erfaring. Vi er i stand til at hjælpe vidt forskellige klienter med vidt forskellige ønsker og behov.Er du interesseret i et personligt træningsforløb, så kontakt os for nærmere aftale.

Personlige trænere i PS Studio Aalborg

Pernille Skall
Pernille SkallIndehaver, personlig træner & coach
Morten Skall
Morten SkallPersonlig træner & Coach
Rasmus J. Jeppesen
Rasmus J. JeppesenPersonlig træner, Stud. Fys.
Alexander Søndergaard
Alexander SøndergaardPersonlig træner
Theis F. Stæhr
Theis F. StæhrPersonlig træner, Stud. Fys.

Træningsforløb i PS Studio Aalborg

Introsamtale

Den første træningstime i dit forløb bruges på en introsamtale. Vi glæder os altid til at møde nye klienter, og til at få sat ansigt på. Samtalen bruges på at tale om dine målsætninger, forudsætninger for forløbet, forventninger, erfaringer mm., så vi kan planlægge det bedst mulige forløb til dig. Det er utrolig vigtigt for os, at du selv har indflydelse på din træning, så den bliver motiverende, og så det er realistisk, at du får udført træningen.

Kropsanalyse

Foruden introsamtalen bliver den første time brugt på at foretage en kropsanalyse (vægt, fedtprocent, omkredsmålinger mm.) Det er vigtig for os at få et overblik over din kropssammensætning, så vi kan sammen kan opstille realistiske delmål, som er skridt på vejen til dit overordnede mål. Desuden vil disse data hjælpe til vurdere effekten af din træning, så vi hele tiden kan måle din udvikling.

Træning

Efter første time er du klar til næste gang vi mødes – og her begynder træningen. Antallet af træninger pr. uge afhænger af, hvad du har tid og lyst til – og hvad der passer til din målsætning. En træningssession varer 60 min. inkl. let opvarmning.

Nå dit mål

Fortæl os dit mål, så vi kan hjælpe dig med at nå dertil. Ønsker du vægttab, øget muskelmasse, fornyet energi, en sundere krop? Hos og kan du få hjælp til det hele – uanset om din erfaring i et træningscenter.

Tilpasset træningsprogram

Vi skræddersyer et træningsprogram 100 % til dig. Det er vigtigt for os, at træningen bliver sjov, motiverende og udfordrende. Derfor skal træningen naturligvis tilpasses dit mål, dit niveau og den tid, du har til rådighed i hverdage

Support & motivation

Det kan være svært at opnå vedvarende resultater på egen hånd. Vi tilbyder fri mail-korrespondance gennem hele forløbet, hvad enten du har spørgsmål eller brug for støtte/motivation. Vi står til rådighed uanset hvilke udfordringer, der måtte dukke op undervejs.

Træn når det passer dig

Du har mulighed for at booke tider med os fra tidlig morgen til sen aften alle ugens dage. Træningen finder typisk sted i PS Studio, hvor masser af udstyr og muligheder er til rådighed, men alt kan lade sig gøre

Træningspakker

Sparringspakke

1,5 time - denne pakke er for dig, der i forvejen træner

Et hurtigt boost af motivation 
Du sikres et hurtigt boost af motivation, og redskaber, så du på egen hånd, kan få forbedrede resultater. Vi nørder teknik og finjusterer specifikke øvelser.

Råd og vejledning
I løbet af træningen snakker vi om, hvordan kan optimere din egen træning – både hvad angår teknik, valg af øvelser og intensitet. Alt sammen ud fra dit personlige mål.

Viden til effektiv træning alene
Formålet med timen er, at du går klogere fra træningen med masser af ny inspiration og motivation, så du igen kan træne effektivt på egen hånd.

Køb nu

Lille pakke

4 timer - både nybegyndere og erfarne

Er du nybegynder?
Dette forløb bruges, som introduktion til træning. Der er fokus på at gøre dig tryg og selvstændig. Du lærer de grundlæggende principper inden for træning og hvordan træning kan indpasses i hverdagen.

Er du erfaren og gået lidt i stå? 
Dette forløb bruges til at booste din træning og få det maksimale udbytte. Vi har fokus på forfinelse af teknik. Desuden fokus på motivation, inspiration og variation til din træning.

Vi ønsker at skabe en sund, vedvarende livsstil, hvor træningen ikke blot er et quick fix, men noget der nærer både krop og sind på en positiv måde.

Køb nu

Mellem pakke

8 timer - både nybegyndere og erfarne

Målsætning 
Sammen sætter vi et mål, så træningen bliver tilpasset dig og dine behov.

Vejledning undervejs
Du får vejledning gennem hele forløbet – hvad end du har spørgsmål eller brug for motivation og støtte.

Opnå resultater
Vi sammensætter træningen, så vi er sikre på, at du opnår de ønskede resultater.

Fokus på dit personlige mål 
Du vil få synlige resultater, motivation, sunde vaner og redskaber til effektiv træning i hverdagen.

Køb nu

Stor pakke

12 timer - både nybegyndere og erfarne

Dybdegående analyse & mål
I denne pakke har vi virkelig tid til at gå i dybden med dig og dit personlige mål. Træningen tilpasses herefter, så vi sikres flotte resultater . Der er tid til at findpudse og skulpturere kroppen ved hjælp af træning, som er tilrettelagt sådan, at den passer ind i din hverdag. 

Du får vejledning gennem hele forløbet – hvad end du har spørgsmål eller brug for motivation og støtte.

Fastholdelse af træning
Foruden resultater og toning af kroppen, arbejder vi med selvstændiggørelse, motivation, fastholdelse og sjov træning. Det er vigtigt for os, at vi følger dig helt i mål og giver dig motivation til at fortsætte på egen hånd.

Køb nu