Massage2018-09-08T11:49:12+00:00

Project Description

Body All Mind – kropsterapi med nærvær

Body All Mind Kropsterapi – krop og psyke hænger sammen. Hvis der er knas i kroppen, vil det påvirke psyken, og er du presset psykisk, sætter det sig i kroppen. Med en Body All Mind behandling løsnes både fysiske og psykiske spændinger, så både krop og psyke bliver sat fri.

Med en Body All Mind behandling får du hjælp til skader eller problemer i kroppen og du opnår større mobilitet, afspænding og afstresning, så du langsomt kan slippe nogle af dine skavanker og få et større flow i kroppen.

Behandlingen er altid individuel og tager udgangspunkt i dig. Behandlingen tilrettelægges ud fra lige netop dig, og der mærkes derfor efter, hvordan forskellige dele af din kroppen, har et forskelligt behov. Oftest kommes hele kroppen rundt, da årsagen til problemerne et sted, kan stamme et helt andet sted fra.

Under behandlingen arbejdes der med forskellige teknikker. Jeg arbejder bl.a. pulserende massage, hvor man går ind og påvirker bindevævet, lymfesystemet og afspænder. Samtidig benyttes pulseringsbevægelsen til at skabe ro i nervesystemet. Der vil også være massagegreb, elementer fra zoneterapi, akupressur samt stræk og mobilisering af led.

 

Body All Mind elevbehandling
1 x 60 minutter

  • Afspænding af krop og sind 

  • Åndedrætsterapi

Book nu

Body All Mind +
1 x 120 minutter

  • Afspænding af krop og sind 

  • Åndedrætsterapi

  • Kropsanalyse

  • Coaching

Book nu

Massage i Aalborg

Døjer du med muskelspændinger, anspændthed, hovedpine, ømme muskler eller lignende? Kom af med spændingerne og ned i gear, så du igen kan få pusten i en travl hverdag.

Fysiurgisk & velvære massage

PS Studio tilbyder fysiurgisk & velvære massage i Aalborg, som benyttes til både akutte og mere længerevarende skader. Formålet er at øge blodgennemstrømningen og fjerne ophobning af mælkesyre og affaldsstoffer for at smertelindrer. Desuden stimulerer massagen til nedsat spænding og stress i kroppen. Vores massør gør  bl.a. brug af effleurage-massage, hvor der glides på huden med et langsomt tempo. Ved længerevarende, dyb, langsom samt rytmisk effleurage kan behandlingen have en smertedæmpende afslappende og løsende effekt på hud- samt muskelvæv.

Desuden tilbydes en dybdegående massage, som kan afhjælpe på specifikke problem områder. Formålet med massagen er følgende: musklerne skal have lav spændstighed, senerne skal ikke være fortykkede og bindevævet skal være smidigt. Fysiurgisk massage kan løsne områder i kroppen som uhensigtsmæssigt har kompenseret for dårlige arbejdsstillinger, stillesiddende arbejde, stress, skader mm.

Regelmæssig massage giver større overskud

Med regelmæssig massage kan du få større overskud og øget velvære. I den stressede hverdag udløser de fleste for meget produktion af stresshormonet kortisol, hvilket har en slidende effekt på både krop og sind. Massage udløser modsat styrkende og positive hormoner såsom endorfin, seritonin og dopamin, som kan reparere de skader stress har haft.

 

1 x 60 minutter

  • Vores massører er håndplukkede fysioterapeutstuderende, der alle har færdiggjort deres eksamen i massage. De er derfor yderst kompetente til at sikre dig maksimalt udbytte og velvære

Book nu