Certificeret personlig træner
& kropsterapeut

Få større udbytte af din træning

Maximer dine resultater ved at skabe forbindelse mellem krop og sind. Jeg skræddersyer forløbet efter dine mål og behov.

Book gratis samtale

Hvem er jeg?

Mit navn er Pernille Skall

Jeg er uddannet coach, siden 2007. Dertil er jeg uddannet personlig træner og B:A:M kropsterapeut. Jeg har arbejdet med træning og bevægelse de sidste 30 år og er enormt optaget af samspillet mellem krop og sind, som har en meget dybere forbindelse end vi umiddelbart tror. Krop og sind påvirker gensidigt hinanden, og derfor får du de absolut bedste resultater ved at skabe balance og kommunikation herimellem.

Ved at træne kroppen opbygger du et stærkt fundament gennem øget kropsbevidsthed, styrke, koordination af led og muskelsmidighed. Jeg har fokus på dit personlige mål, hvad end det er opbygning af muskelmasse eller vægttab, og dertil har jeg fokus på dit mentale velvære. Et positivt mindset arbejder for dig og sætter skub i resultaterne, mens et blokeret og fastlåst mindset arbejder imod dig. Et fastlås mindset kan skyldes dine tankemønstre- og vaner, men det kan også skyldes blokeringer og spændinger i kroppen.

Jeg kombinerer klassiske styrketræningsøvelser med den korrekte åndedrætsteknik. De klassiske træningformer mixer jeg med øvelser og stræk, som påvirker nervesystemet, så der skabes flow i kroppen. Træning skal styrke dig, give dig energi og øge dit velvære.

Denne kombination af teknikker fra styrketræning, yoga, kropsterapi sørger for at vi sammen øger din styrke, forbrænding, udrensning og mentale udholdenhed.

Det får du i et forløb med mig

Priser

1 x 60 minutter: 999,-

4 x 60 minutter: 3596,-

8 x 60 minutter: 6795,-

Start forløb