PT BOOTCAMP 2.0 ER LIVE! Opstart til Januar - Klik her og læs mere. Skal du med?

Online Personlig Træning

Nå dine mål med online Personlig træning!

Med Online Personlig Træning får du hjælp til din træning, kost og vaner. Vores trænerteam er med dig hele vejen, og vejleder dig i alt du har behov for at vide.

Med et onlineforløb investerer du i din egen læring og udvikling, og lærer omkring træningsstruktur, sammensætning af kost og forståelse for dine vaner.

Vi ønsker altså at hjælpe dig, med at stå på egne ben. Derudover ønsker vi at rydde ud i alle de myter og påstande der findes derude, og give dig mere ro i dine egne præferencer og behov.

Priser fra 999 kroner pr. måned

Vores onlineforløb indeholder

Skræddersyet træningsprogram

Du vil i et onlineforløb få et komplet skræddersyet træningsprogram til dine målsætninger; om det er at blive stærkere, få en bedre kondition eller blive skadesfri.

Sammen med din træner snakker I omkring målsætning, motivation i træningen, skader/begrænsninger mm. Derudfra laves der et specifikt program til dig - dette bliver løbende rettet til efter behov!

Kostvejledning, coaching og vaneændring

Træning kan give nok så meget, men hvis ikke kroppen får den brændstof den har behov for, så går vi altså glip af noget potentiel udvikling. Derfor er kostvejledning også en rigtig stor del af vores onlineforløb.

Derudover ligger vi også stor vægt på at kigge på dine vaner og tankemønstre, og sammen finde ud af hvilke og hvordan disse kan tilpasses og arbejdes med, for at hjælpe dig godt i mål!

24/7 korrespondance og opdateringer

Din relation og dialog med din træner er alfa omega! Med et onlineforløb er din træner altid tilgængelig, og du kan kontakte din træner så meget du har behov for.

Derudover vil der, efter aftale, være løbende opdateringer og opfølgninger både ugentligt og månedligt. På den måde sikrer vi altid, at planen forløber sig som den skal, og om der skal laves mulige ændringer.

Hybridforløb

Et hybridforløb indeholder alt ovenstående blot med 1x fysisk session pr. måned oveni. Perfekt til dig der bor i Nordjylland og gerne vil have en månedlig fysisk træning også - kan eksempelvis bruges på teknikoptimering eller andet.

Pris: 1499 kroner pr. måned

Vores online trænere

Alexander Winther Søndergaard

Alexander Søndergaard

Ronnie Jensen

Overvejer du Personlig træning?

Så tryk på knappen nedenfor og skriv dig op til en uforpligtende samtale! Så kan vi tage en snak om dine overvejelser, mål og behov, og se om vi kan hjælpe dig.

Book uforpligtende samtale her

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.