Fysioterapi

Smertefribækken

Hos PS Studio er vi stolte af vores samarbejde med Smertefribækken, hvilket giver os mulighed for at tilbyde vores klienter fysioterapi på allerhøjeste niveau. Ud over fysioterapi er Smertefribækken også specialiseret inden for GynObs fysioterapi, og kører Graviditets - og Efterfødsels bootcamps.

Graviditets- og Efterfødselsbootcamp

Opstarten af Smertefribækkens næste bootcamps:

  • Graviditetsbootcamp: 4. marts
  • Efterfødselsbootcamp: 5. marts

Hos PS Studio og Smertefribækken er vi dedikeret til at skabe et trygt og professionelt miljø, hvor du kan nyde gavn af høj ekspertise. Du kan læse mere om Smertefribækken og booke tid til enten fysioterapi eller en af hendes Bootcamps på hendes hjemmeside: 

Graviditet og fødseler er en smukke og transformative begivenheder i en kvindes liv. Men de kan også medføre en række fysiske udfordringer og ubehag. Jeg forstår hvor vigtigt det er for kommende mødre at opleve en smertefri graviditet og en problemfri efterfødselsperiode. Derfor er jeg fuldt ud dedikeret til at hjælpe dig med at opnå netop dette.

Har du opklarende spørgsmål til min Graviditets eller Efterfødsels bootcamps, så tilbyder jeg altid en gratis forventningsamtale, hvor du kan få afklaret dine spørgsmål.

Klik på linket nedenfor, og læs mere på min egen hjemmeside.

Jeg glæder mig til at være en del af din rejse til en graviditet

Overvejer du Personlig træning?

Så tryk på knappen nedenfor og skriv dig op til en uforpligtende samtale! Så kan vi tage en snak om dine overvejelser, mål og behov, og se om vi kan hjælpe dig.

Book uforpligtende samtale her

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.