Kropsterapi & massage2019-06-04T13:48:10+00:00

Project Description

KROPSTERAPI I AALBORG

BODY ALL MIND

1 x 60 minutter: 799 DKK
4 x 60 minutter (inkl. premium medlemsskab): 2899 DKK
8 x 60 minutter (inkl. premium medlemsskab): 5399 DKK

MASSAGE

1 x 60 minutter: 399 DKK
4 x 60 minutter: 1399 DKK
8 x 60 minutter: 2699 DKK

Kropsterapi & samtale

I filosofien bag Body All Mind  ligger troen på, at kroppen kan helbrede sig selv, så længe den er i sit optimale og mest naturlige udgangspunkt. Body All Mind kan være en hjælp til utrolig mange problematikker. fordi menneskets krop og psyke hænger sammen – hvis der er knas i kroppen, vil det påvirke psyken, og er du presset psykisk, sætter det sig i kroppen. Kroppen kan næsten ses som et landkort over din mentale status. En Body All Mind behandling  løsner både fysiske og psykiske spændinger, så din krop og psyke bliver sat fri.

Med en Body All Mind behandling får du hjælp til skader eller problemer i kroppen og du opnår større mobilitet, afspænding og afstresning, så du langsomt kan slippe nogle af dine skavanker og få et større flow i kroppen.

Individuel og skræddersyet behandling

Behandlingen er altid individuel og tager udgangspunkt i dig. Behandlingen tilrettelægges ud fra lige netop dig, og der mærkes derfor efter, hvordan forskellige dele af din kroppen, har et forskelligt behov. Oftest kommes hele kroppen rundt, da årsagen til problemerne et sted, kan stamme et helt andet sted fra.

Under behandlingen arbejdes der med forskellige teknikker. Jeg arbejder bl.a. med pulserende massage, hvor man går ind og påvirker bindevævet, lymfesystemet og afspænder. Samtidig benyttes pulseringsbevægelsen til at skabe ro i nervesystemet. Der vil også være massagegreb, elementer fra zoneterapi, akupressur samt stræk og mobilisering af led.

Fysiurgisk & velvære massage

Døjer du med muskelspændinger, anspændthed, hovedpine, ømme muskler eller lignende? Kom af med spændingerne og ned i gear, så du igen kan få pusten i en travl hverdag.

PS Studio tilbyder fysiurgisk & velvære massage i Aalborg, som benyttes til både akutte og mere længerevarende skader. Formålet er at øge blodgennemstrømningen og fjerne ophobning af mælkesyre og affaldsstoffer for at smertelindrer. Desuden stimulerer massagen til nedsat spænding og stress i kroppen. Vores massør gør  bl.a. brug af effleurage-massage, hvor der glides på huden med et langsomt tempo. Ved længerevarende, dyb, langsom samt rytmisk effleurage kan behandlingen have en smertedæmpende afslappende og løsende effekt på hud- samt muskelvæv.

Desuden tilbydes en dybdegående massage, som kan afhjælpe på specifikke problem områder. Formålet med massagen er følgende: musklerne skal have lav spændstighed, senerne skal ikke være fortykkede og bindevævet skal være smidigt. Fysiurgisk massage kan løsne områder i kroppen som uhensigtsmæssigt har kompenseret for dårlige arbejdsstillinger, stillesiddende arbejde, stress, skader mm.

Regelmæssig massage giver større overskud

Med regelmæssig massage kan du få større overskud og øget velvære. I den stressede hverdag udløser de fleste for meget produktion af stresshormonet kortisol, hvilket har en slidende effekt på både krop og sind. Massage udløser modsat styrkende og positive hormoner såsom endorfin, seritonin og dopamin, som kan reparere de skader stress har haft.

BOOK NU