Coaching2019-06-04T13:39:02+00:00

Project Description

SKAB DET LIV, DU DRØMMER OM MED COACHING

Coaching er for dig, som ønsker at skabe en positiv forskel for dig selv. Går du og er mellemtilfreds med dig selv og livet, og ved du ikke, hvordan du skal ændre det? Sammen kan vi finde din indre styrke, så du står stærkt i livet.

Gennem livet vil vi, uundgåeligt, støde på større og mindre udfordringer – alt lige fra helt små dagligdags problemer, der gentager sig dag efter dag, til store personlige livskriser. Uanset hvor store udfordringer du kommer ud for, er det afgørende for problemløsningen, hvordan du tænker og føler om problemet, og hvor godt du mestrer dine sociale færdigheder.

 

JA TAK!
Tanker uden handling er kun en drøm…

START I DAG!

STRESSCOACHING

Styrer pligterne og arbejdet dit liv? Oplever du hjertebanken, nervøsitet, muskelspændinger? Føler du dig ude af balance? Kender du ikke dig selv længere? Sover du dårligt om natten? Jeg giver dig konkrete værktøjer, der hjælper dig til at håndtere mentalt og fysisk stress.

1 time: 999 DKK
4 x 1 time: 3699 DKK
8 x 1 time:6799 DKK

HJERTECOACHING

Kender du dine personlige værdier og styrker? Husker du at drage omsorg for dig selv? Får du sagt til og fra? Oplever du indre ro og balance? Stiller du for høje krav til dig selv? Frygter du fremtiden? Tænker du meget over, hvad andre tænker om dig? Har du lavt selvværd? Gennem coaching får du indsigt i dig selv. Jeg hjælper dig med at omstrukturere dine negative tanker, så der bliver plads til ny energi, drømme, selvværd, bedre relationer og nye handlinger.

1 time: 999 DKK
4 x 1 time: 3699 DKK
8 x 1 time:6799 DKK

COACHING – KOST OG MOTION

Du ved stort set godt, hvad du skal gøre og hvad du skal spise. Men alligevel, så lykkedes det ikke for dig, at komme igang med at dyrke motion eller spise sundt – kender du det? Måske du har brug for at få belyst, hvad der i virkeligheden forhindrer dig? Jeg bruger coaching, som et effektivt værktøj til at opnå varige livsstilsændringer. Sammen afdækker vi dine forhindrer og sætter en sikker kurs mod dit mål.

1 time: 999 DKK
4 x 1 time: 3699 DKK
8 x 1 time:6799 DKK

STYRKEBASERET COACHING

Ved du hvad du er god til? Ved du hvad der gør dig glad?Mange af os tror, at vi optimerer mest i vores liv ved at rette vores egne eller andres fejl, men faktisk får vi mere ud af sætte vores styrker i spil, og bruge dem til at navigere uden om vores fejl. Når du bruger dine styrker, får du mere positiv energi, du præsterer bedre og er mere nærværende og engageret.
Den styrkebaserede coaching tager udgangspunkt i positiv psykologi og en styrkeprofiltest.

1 time: 999 DKK
4 x 1 time: 3699 DKK
8 x 1 time:6799 DKK

Prøv også en kropsterapibehandling »‎ klik her for at læse mere

PERNILLE SKALL

Mit navn er Pernille Skall, ejer af PS Studio. Jeg har siden 2007 været uddannet coach i positiv- og kognitiv psykologi, og har siden da arbejdet med, og udviklet, 10.000+ mennesker. Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at finde frem til det store, uudnyttede potentiale, som findes i os alle. Vores indre kraft. Med mine coaching redskaber får du tro, håb og mod til at skabe det liv og de resultater, du går og drømmer om.

FÅ ET OPKALD AF PERNILLE

Coach Pernille Skall

SAMMEN SKABER VI FORANDRING

Pernille er den mest motiverende kvinde, jeg har mødt, og jeg kan kun, med min erfaring sige, at hvis du vil gøre noget godt for dig selv og dit sind, så spring ud i det! Du vil ikke fortryde det! PSSTUDIO er et af mine absolut favorit steder at komme, da stedet rummer så meget personlighed og man kan mærke de bare gerne vil hjælpe en godt på vej.

VLORA G. CHRISTIANSEN

Jeg var startet op på bootcamp i PS Studio. En eftermiddag kom der en mail fra Pernille, som havde lagt mærke til, jeg havde meldt fra et par gange, hun ville bare lige høre om jeg havde brug for en snak. Samlede alt mit mod og skrev ja… Jeg Startede derefter op i et coachingforløb. Pernille er utrolig dygtig og professionel, samtidig er hun det mest hjertevarme menneske og jeg følte mig tryg fra første minut. Jeg har i den grad brug for hjælp, til at ændre mine tanker om mig selv og det har jeg fået. Er stadig igang med mit forløb og indimellem er der sgu små bobler af lykke i min mave. Tusind tusind tak Pernille. Giver hende hermed mine varmeste anbefalinger. Pernille kan gøre en kæmpe forskel i dit liv.

CHARLOTTE SØLVER

Jeg købte et coaching forløb ved Pernille, målet for mig var at få styrket min mentale robusthed efter en stress sygemelding. Pernilles hjælp og coaching var fantastisk, ud over coaching fik jeg også lagt en plan for motion, meditation og vitamin indtag, samt en guide i hvad for noget kost der var godt for lige netop mig. Jeg vil klart anbefale coaching ved Pernille i PSStudio.

RICCO JENSEN

BOOK NU