Om os

Genvejen til succes

Mit navn er Pernille Skall. Jeg er uddannet coach, personlig træner og kropsterapeut. Jeg har gennem de sidste 30 år haft flere tusinde mennesker gennem hænderne, hvorfor jeg også har oparbejdet  en enorm erfaring og viden om samspillet mellem krop og sind. Den viden brændte jeg for at videregive med det formål, at kunne øge livskvaliteten hos flest mulige mennesker. Derfor grundlagde jeg i 2017 PS Studio.

Mit team ledes i dag af min datter, Josefine Skall. Sammen er vi i konstant udvikling for at perfektionere vores viden og vores team. Vores koncept bygger på idéen om at balance mellem krop og sind er genvejen til succes.

Vi driver resultatbaseret personlig træning med en skræddersyet tilgang. Vi arbejder med din fysiske form ved hjælp af udfordrende og dynamisk træning, som altid er tilpasset din livsstil, dine mål og dit niveau.

Foruden den fysiske form arbejder vi med dit mentale velvære for at sikre os, at du får de bedst mulige resultater, som varer ved livet igennem. Dit åndedræt, din kropsholdning, dine hormoner, dine tankemønstre og dine vaner har alle en enorm indflydelse på din præstation og din styrke.

Ved at skabe balance mellem dit fysiske- og mentale velvære, skaber vi en effektiv genvej til bedre, vedvarende resultater og vi sikrer os samtidig, at du står stærkt i livet.

Vores team arbejder tæt sammen for at finde et forløb, som passer bedst til netop dig. Vi ser på dit udgangspunkt og derfra rykker vi dig sammen til næste niveau.

Vi glæder os til at samarbejde med dig!

Vores trænere
Kontakt os

En personlig oplevelse

Vi vil skabe den absolut bedste oplevelse for dig som kunde.

Vi har fundet et sted, som har den perfekte størrelse. En størrelse som naturligt skaber ro og fokus omkring træningen, men som samtidig skaber en følelse af fællesskab. Vi vægter den personlige service højt, og er enormt glade for at se, hvordan det smitter af på vores kunder. Med PS Studio har vi skabt et sted, hvor folk altid smiler og hilser på hinanden, og det gør energien helt særlig.

Centeret er indrettet lyst og rummeligt med vægte og maskiner af høj kvalitet, så du er garanteret alt hvad du skal bruge. Vi tilbyder et begrænset antal medlemskaber, så du altid er sikret den plads du skal bruge for at løfte din træning til et nyt niveau. Har du brug for sparring eller behandling tilbyder personlig træning og kropsterapi, som kan maximere dine resultater.