Om os

Genvejen til succes

Vi vil skabe den absolut bedste oplevelse for dig som kunde.

Bestående af et godt team af veluddannede og erfarene trænere, gør vi alt hvad vi kan, for at hjælpe dig i mål, med hvad end du ønsker at opnå. Vi ønsker at sætte dig i højsædet, og skabe nogle ramme hvor du kan føle dig tryg og motiveret til at udvikle dig.

Vi har et sted og en størrelse som naturligt skaber ro og fokus omkring træningen, men som samtidig skaber en følelse af fællesskab. Vi vægter den personlige service højt, og er enormt glade for at se, hvordan det smitter af på vores kunder. Med PS Studio har vi skabt et sted, hvor folk altid smiler og hilser på hinanden, og det gør energien helt særlig.

Centeret er indrettet lyst og rummeligt med vægte og maskiner af høj kvalitet, så du er garanteret alt hvad du skal bruge. Vi tilbyder udelukkende personlig træning, som udover træning, også indebærer kostvejledning og coaching.

Når du starter som klient hos os, så er du vores førsteprioritet og du er i fokus. Derfor vægter vi dine værdier og præferencer utroligt højt, og vi stræber efter at lave en plan og et forløb tilpasset din dagligdag og livsstil.

Vores team arbejder tæt sammen for at finde et forløb, som passer bedst til netop dig. Vi ser på dit udgangspunkt og derfra rykker vi dig sammen til næste niveau.

Vi glæder os til at samarbejde med dig!