VORES VISION

PS Studio i Aalborg er skabt til dig, der ønsker at både krop og sjæl forbliver sund og stærk gennem hele livet. Vores nøgleord er nærvær, høj faglighed og positiv energi. Vi har fokus på det hele menneske, og ikke kun enkelte dele, da vi mener sammenhæng og indre balance er vigtigt.

PS Studio er skabt på baggrund af min drøm om at samle alle sine interesser under samme tag. Det er også hele grundlaget for, at, jeg, Pernille Skall kastede mig ud i mit livs største udfordring. Jeg ville skabe et fitness- og træningscenter der rummede det hele. Personlig træning, coaching, kostvejledning, kropsterapi, yoga og en masse andet. Sidenhen er begge mine døtre blevet en del af min drøm, og vi har et samlet, fællesmål: at give vores kunder en bedre hverdag og mere livsglæde. Vi vil skabe et sted, hvor vores medlemmer føler sig hjemme og hvor alle har det godt med hinanden. Hos os er de fleste på fornavn med hinanden og det skaber et super godt fælleskab og nærvær – der plads til alle og vi hjælper sammen hinanden med at opnå vores mål.

Vi bliver utroligt motiverede af, at se den udvikling vores kunder gennemgår – både fysisk og mentalt. Det faktum, at vi faktisk kan se, at vores yoga – og træningscenter kan gøre en stor forskel i andres liv er meget givende.

Kom gerne og besøg os i PS Studio på Gøteborgvej 6, 9200 Aalborg!

DET   BEDSTE   FÆLLESSKAB
holdtræning

Fantastiske hold med plads til alle og altid pænt og lækkert. Dygtige instruktører og frem for alt mega, mega skønt hot yoga.
Kom og prøv!

TINA B. HILKER

Det er nok ikke tilfældigt at så mange giver 5 stjerner og roser PSSTUDIO som de gør, stedet er den rigtige størrelse, med søde og dygtige instruktører samt fed atmosfære, man mærker fællesskabet

LARS SIMONI

Super dejligt sted.med professionelle og meget varme og engagerede medarbejdere

TINA PEDERSEN

Det er første gang i mit liv, jeg har den her motivation. Alt sidder lige i skabet hos PS og resten af teamet.

JACOB NIELSEN

Kan du lide personlig service i særklasse ? Hold der ikke findes på hvert gadehjørne ? Lækre omgivelser og lidt luksus ? Så er det her sikkert også noget for dig.
Når et sofadyr som jeg kan trækkes afsted flere gange om ugen, og blive så top motiveret, så tydet det på ren magi og jeg elsker den følelse! Go get your dreams – besøg PS Studio – du bliver ikke skuffet

MARTINA WOLF

Pernille er den eneste der fra dag et har kunne holde min motivation oppe og få mig til at gide at fortsætte … Jeg er vild med hendes måde at arbejde på. Derudover kan jeg takke Pernille for at jeg stadig træner flere gange om ugen den dag i dage og ELSKER det og det sørger for at jeg ikke døjer med min ryg mere – Så har kun ros og kan kun anbefale Pernille på det største og en STOR TAK for dig og din viden og ikke mindst energi!

KRISTINNA D. RYTTER

Jeg elsker at komme i PS studio. Pernille og Morten er de dejligste mennesker – imødekommende, engagerede og varme. Det er et skønt sted, både fordi stemningen er afslappet, rammerne er indbydende og træningen styres med omsorgsfuld, hård hånd af super kompetente Pernille, der har en oprigtig interesse i alle, der kommer hos hende.

RIE

Kære Pernille …. Tusind tak for alt din inspiration og din indgang til sådan en som mig ? , Jeg er fyldt med gode energi og masser af overskud . jeg ser frem til at komme i dit skønne studie , sikke en modtagelse af dig og Morten ,jeg glæder mig til at komme i dit studie og træne . Jeg har virkelig fået noget at tænke over ift til mit mål og tak for dig

Pia

Jeg er vild med at komme i PS Studio, personalet er ekstremt kompetente og meget, meget imødekommende, der er en helt speciel stemning der, hvor alle kender alle, og man føler sig altid godt tilpas. Der er plads til både grin og sjove stunder, selv når vi bliver tæsket igennem på Power Circle, og man går altid derfra med en dejlig følelse. Faciliteterne er fantastiske, tilbuddene er mange, så det er bare med at komme afsted.

For mig eget personlige vedkommende har det været en fantastisk omvæltning, jeg føler mig stærk, sund og rask, jeg er super tilfreds med mig selv, det er mere end 30 år siden jeg sidst holdt af mig selv.
Jeg er stolt af mig selv, jeg bærer mig selv på en helt anden måde end før. Jeg er over 50 og jeg har aldrig haft det bedre – både fysisk og mentalt.
Alt det takker jeg PS Studio for – Tine og selvfølgelig mig selv J Men uden PS Studio var jeg ikke, hvor jeg er i dag.

Jannie

Herligt sted at komme med nogle herlige og inspirerende mennesker. De er altid positive og giver indtryk af at de evner at “spotte” den enkelte og derved fokuserer på behov, evt. skader, og personlig motivation.
Stedet er forholdvis nyt – de bedste redskaber, rengøring og hygiejne er helt i top.
Ingen undskyldning for ikke at komme op og få en prøvetime 😉

Peter Vadsholt

Byens bedste-intet mindre♥️ Fuld valuta for pengene

Malene Schneider

Fantastisk træningscenter med superdygtige og søde trænere. Mange gode hold – fra yoga til boksning. Kan klart anbefales.

Mona

Enormt dejligt sted at træne. Jeg oplever et dygtigt personale der altid er klar på et godt råd til træningen. Gode parkeringsforhold, lækkert udstyr til styrketræning og cardio. Kan kun anbefales.

Hanne Flyvholm

Super dejligt træningscenter, hvor jeg altid føler mig velkommen. Instruktørerne lige fra cirkel- og løbetræning til alle typer af yoga er super professionelle. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger af PS

Lene Frandsen

Fantastisk sted hvor du får hele pakken lige fra træning til yoga og ikke mindst de søde mennesker der guider dig igennem det hele – helt klart en god oplevelse..

Aya Engmark

PS var stedet der fik mig til at blive bidt af hot yoga/bikram. Jeg mærkede virkelig hvor meget godt det gav mig af alt muligt godt. Efter en pause på nogle måneder, hvor troede jeg kunne finde andet træning der gav mig det samme, måtte jeg sande at der ikke er andre steder i 9000 der kan det, så jeg måtte tilbage i PS og det er en stor ros til dem at jeg har måtte erkende dette ☺️ Jeg vil klart anbefale stedet til andre!

Amanda Sørensen

I PS Studio er der en dejlig positiv atmosfære og et meget kompetent personale.

Jane Skatka Jensen

Jeg elsker at træne i PS-studio!
Deres udvalg af hold træninger og yoga hold er fantastiske.. man glæder sig til at træne igen næste dag!
Deres personale er altid smilende og imødekommende!
Har kun gode ting at sige om PS Studio og vil klart anbefalde det til alle jeg kende 🙂

Ricco Jensen

Ånden er i top! Der er mange ting at sige, men generelt er ånden i PS Studie bare i orden, man er altid velkommen, der er altid smil og gode råd og så kan jeg godt lide den familiære tone 🙂

Dorte Andersen

Jeg kan anbefale PSSTUDIO til den som søger et træningscenter, med atmosfære og hyggelige omgivelser samt hjælpsomme instruktører.
Man føler sig hurtigt velkommen og den fleksible åbningstid fungerer fint, og du bliver hurtigt en af mange (på den gode måde)

Lars Simoni

Det bedste fitness studio man kan gå i , Pernille er en fantastisk coach

Helle Nielsen

Atmosfæren, stemningen og imødekommende/dygtige instruktører i PS Studio Aalborg, gør bare, at man trives der og at motivationen for at træne stiger !

Charlotte Tøth

Det er det bedste sted at træne. Jeg elsker at komme derover især når man bliver mødt med et smil ?

Asha

Hos PS bliver jeg altid modtaget med et smil. Så er omgivelser og personale inspirerende og motiverende, uanset om man er der for at cirkel træne eller meditere efter en hård hot yoga time. Skøn sted at være om man er til før eller efter work workout…

Jean Louis

Jeg har gået til yoga i PS Studio i 10mdr. Stedet er top professionelt, men samtidigt hyggeligt og nærværende. Det er mange hold fordelt over ugen, så man kan få træningen til at passe med arbejde og familien. Fordi der er god variation af hold og instruktører, er det aldrig kedeligt at træne. Pernille selv, er super inspirerende og altid fyldt med positiv energi. PS Studio & alle de instruktører som arbejder her, får min aller varmeste anbefalinger.

Nanna Bang

VORES TEAM

PERNILLE SKALL

Coach med afsæt i positiv- og kognitiv psykologi
B:A:M kropsterapi behandling
Personlig træner
Ernæringsterapeut

(+45) 40 75 10 69
ps@pernilleskall.dk

Læs mere om Pernille her »

alexander tilbyder personlig træning i aalborg

ALEXANDER SØNDERGAARD

Personlig træner
(+45) 40 60 10 10
alexander@psstudio.dk

Læs mere om Alexander her »

THEIS SINGH

Personlig træner
Stud. Fys.
(+45) 22 66 79 69
theis@psstudio.dk

Læs mere om Theis her »

CAROLINE SCHEURER

Personlig træner
EPTI
(+45) 31 42 30 04
caroline@psstudio.dk

Læs mere om Caroline her »

PERNILLE MORELL

Holdtræner
Stud. Fys

Læs mere om Pernille her »

JANNIE JUSTESEN

Yogalærer
Stud. Psychomotor Therapist
(+45) 60 19 71 93
jannie@psstudio.dk

Læs mere om Jannie her »

MIA JUUL BOLDUC

Yogalærer
(+45) 93 83 82 30
mia@psstudio.dk

Læs mere om Mia her »

PIA SØGAARD

Pilateslærer
(+45) 60 89 00 25
pia@psstudio.dk

Læs mere om Pia her »

JOSEFINE SKALL

Økonomi-
(+45) 22 28 70 29
josefine@psstudio.dk

Læs mere om Josefine her »

ANNE SOFIE SKALL

Markedsføringsansvarlig
(+45) 20 72 99 96
annesofie@psstudio.dk

Læs mere om Anne Sofie her »

KONTAKT

Gøteborgvej 6, 9200 Aalborg

mail: info@psstudio.dk

tlf.: 2883 2028

Fri parkering udenfor

Du er altid velkommen til en prøvetime, en rundvisning eller andet