Personlig træner Maria Havn Andersen

Fysioterapeutstuderende og personlig træner

Træning du ser frem til hver gang!

Jeg ønsker at sprede godt humør og gøre din træning sjov og spændende, så du altid har lyst til at komme igen.

Book samtale hos Maria

Hvem er jeg?

Mit navn er Maria Havn. Jeg er ansat som personlig træner og massør.

Jeg er i den afsluttende fase af mit studie til fysioterapeut og har bl.a. derigennem tilegnet mig en viden, som vil kunne guide dig med forebyggende træning til en sundere livsstil. Jeg har desuden en mangeårig erfaring fra servicebranchen samt undervisning i holdtræning for folk med specielle behov.

Jeg har erfaret, at en træning, som er udfordrende, men samtidigt er fuld af godt humør, giver de bedste resultater på fysikken. Jeg sætter en ære i, at gøre din træning til en oplevelse du ser frem til fra gang til gang.

Som person er jeg glad og imødekommende, og jeg er god til at stille krav til dig, så du yder dit bedste. Dine resultater er det vigtigste for mig.

Book en tid til en samtale med mig, sådan så vi i fællesskab kan sætte dine mål.

Billede af personlig træner, Maria Havn Andersen, der træner

Det får du i et forløb med mig