Kropsterapi2019-01-27T11:24:28+00:00

KROPSTERAPI I AALBORG

BODY ALL MIND

1 x 60 minutter: 499,-

I filosofien bag Body All Mind  ligger troen på, at kroppen kan helbrede sig selv, så længe den er i sit optimale og mest naturlige udgangspunkt. Body All Mind kan være en hjælp til utrolig mange problematikker. fordi menneskets krop og psyke hænger sammen – hvis der er knas i kroppen, vil det påvirke psyken, og er du presset psykisk, sætter det sig i kroppen. Kroppen kan næsten ses som et landkort over din mentale status. En Body All Mind behandling  løsner både fysiske og psykiske spændinger, så din krop og psyke bliver sat fri.

Med en Body All Mind behandling får du hjælp til skader eller problemer i kroppen og du opnår større mobilitet, afspænding og afstresning, så du langsomt kan slippe nogle af dine skavanker og få et større flow i kroppen.

Behandlingen er altid individuel og tager udgangspunkt i dig. Behandlingen tilrettelægges ud fra lige netop dig, og der mærkes derfor efter, hvordan forskellige dele af din kroppen, har et forskelligt behov. Oftest kommes hele kroppen rundt, da årsagen til problemerne et sted, kan stamme et helt andet sted fra.

Under behandlingen arbejdes der med forskellige teknikker. Jeg arbejder bl.a. med pulserende massage, hvor man går ind og påvirker bindevævet, lymfesystemet og afspænder. Samtidig benyttes pulseringsbevægelsen til at skabe ro i nervesystemet. Der vil også være massagegreb, elementer fra zoneterapi, akupressur samt stræk og mobilisering af led.

BOOK NU