Kropsterapi

I filosofien bag kropsterapi ligger troen på, at kroppen kan helbrede sig selv, så længe den er i sit optimale og mest naturlige udgangspunkt. Krop og psyke hænger sammen – er der knas i kroppen, vil det påvirke psyken og omvendt. Kroppen er næsten som et landkort over din mentale status.

En kropsterapi behandling løsner både fysiske og psykiske spændinger og genopretter indre balance og flow i kroppen. Du får hjælp til skader og skavanker og du opnår større mobilitet, afspænding og afstressning.

Jeg arbejder med forskellige teknikker under behandlingen, som altid er skræddersyet til dig og dine behov. Ofte kommer vi hele kroppen rundt, da problemer et sted, kan stamme et andet sted fra. Jeg arbejder med dit åndedræt kombineret med pulserende, dybdegående massage, hvor jeg går ind og påvirke bindevævet, muskler, organer og lymfesystem. Samtidig skabes der ro i nervesystemet. Jeg arbejder også med klassiske massagegreb samt elementer fra zoneterapi og akupressur.

1 x 60 minutter: 999,-

4 x 60 minutter: 3596,-

8 x 60 minutter: 6795,-

Book tid

Mine kunder siger

Jeg startede min dag med en omgang kropsterapi hos PS Studio ved Pernille Skall. Det var helt fantastisk og meget anbefalelsesværdigt. Pernille fik virkelig løsnet op og ramt nogle punkter hos mig. Hun er det varmeste menneske, så jeg følte mig virkelig tryg og i gode hænder.

IDA BENEDICTE