Kropsterapi2019-07-22T15:34:18+00:00

KROPSTERAPI OG MASSAGE AALBORG


Husker du at passe godt på dig selv? Krop og sind er ikke uadskillige – det ene påvirker det andet. Når du begynder at passe på dig selv, vil du også begynde at få det bedre. Du vil begynde at se bedre ud. Du vil udstråle indre sundhed og balance, og det tiltrækker. Det hele begynder med dig. Kroppens ubalancer og smerter er signaler, som du skal lytte på!

BODY ALL MIND

MASSAGE

Kropsterapi & samtale

I filosofien bag Body All Mind  ligger troen på, at kroppen kan helbrede sig selv, så længe den er i sit optimale og mest naturlige udgangspunkt. Body All Mind kan være en hjælp til utrolig mange problematikker. fordi menneskets krop og psyke hænger sammen – hvis der er knas i kroppen, vil det påvirke psyken, og er du presset psykisk, sætter det sig i kroppen. Kroppen kan næsten ses som et landkort over din mentale status. En Body All Mind behandling  løsner både fysiske og psykiske spændinger, så din krop og psyke bliver sat fri.

Med en Body All Mind behandling får du hjælp til skader eller problemer i kroppen og du opnår større mobilitet, afspænding og afstresning, så du langsomt kan slippe nogle af dine skavanker og få et større flow i kroppen.

Individuel og skræddersyet behandling

Behandlingen er altid individuel og tager udgangspunkt i dig. Behandlingen tilrettelægges ud fra lige netop dig, og der mærkes derfor efter, hvordan forskellige dele af din kroppen, har et forskelligt behov. Oftest kommes hele kroppen rundt, da årsagen til problemerne et sted, kan stamme et helt andet sted fra.

Under behandlingen arbejdes der med forskellige teknikker. Jeg arbejder bl.a. med pulserende massage, hvor man går ind og påvirker bindevævet, lymfesystemet og afspænder. Samtidig benyttes pulseringsbevægelsen til at skabe ro i nervesystemet. Der vil også være massagegreb, elementer fra zoneterapi, akupressur samt stræk og mobilisering af led.

Fysiurgisk & velvære massage

Døjer du med muskelspændinger, anspændthed, hovedpine, ømme muskler eller lignende? Kom af med spændingerne og ned i gear, så du igen kan få pusten i en travl hverdag.

Fysiurgisk & velvære massage kan benyttes til både akutte og mere længerevarende skader. Formålet er at øge blodgennemstrømningen og fjerne ophobning af mælkesyre og affaldsstoffer for at smertelindre. Desuden stimulerer massagen til nedsat spænding og stress i kroppen. Vores massører gør  bl.a. brug af effleurage-massage, hvor der glides på huden i et langsomt tempo. Ved længerevarende, dyb effleurage kan behandlingen have en smertedæmpende effekt på hud- samt muskelvæv. Desuden tilbydes en dybdegående massage, som kan afhjælpe på specifikke problem områder. Formålet med massagen er følgende: musklerne skal have lav spændstighed, senerne skal ikke være fortykkede og bindevævet skal være smidigt. Fysiurgisk massage kan løsne områder i kroppen som uhensigtsmæssigt har kompenseret for dårlige arbejdsstillinger, stillesiddende arbejde, stress, skader mm.

Regelmæssig massage giver større overskud

Med regelmæssig massage kan du få større overskud og øget velvære. I en travl hverdag har de fleste en overproduktion af stresshormonet kortisol, hvilket har en slidende effekt på krop og sind. Massage producerer, modsat, styrkende og positive hormoner såsom endorfin, seritonin og dopamin, som kan reparere ‘stress-skader’

Jeg startede min dag med en omgang kropsterapi hos PS Studio. Det var helt fantastisk og meget anbefalelsesværdigt. Pernille fik virkelig løsnet op og ramt nogle punkter hos mig. Hun er det varmeste menneske, så jeg følte mig virkelig tryg og i gode hænder.

IDA BENEDICTE

Et kropsterapi forløb hos Pernille er det bedste jeg længe har gjort for mig selv. Jeg kom med forventning om, at jeg skulle have noget, der mindede om en massage, men kom ud med så meget mere. Allerede da jeg trådte ind i PS Studio kunne jeg mærke, at jeg var i trygge hænder. Pernille både behandler og samtaler på samme tid, og det har resulteret i, at jeg har lært min krop bedre at kende. Jeg har nemlig lært at lytte til min krops signaler og følelser.

SARAH AMALIE

Pernille har hjulpet mig med mentale og fysiske skavanker. Hun har formået at styrke mit selvværd og lade mig slippe for en del smerter. Reducerede smerter har i den grad øget min livsglæde i hverdagen. Hos Pernille er der plads til alle slags følelser – sammenhængen mellem krop og sind er ret fascinerende, og jeg har helt sikkert fået nogle redskaber med hjem.

SOFIE JENSEN

BOOK NU

F Ø L G  OS   P Å   S O C I A L E    M E D I E R

@psstudioaalborg