Kropsanalyse2019-03-11T16:13:50+00:00

KROPSANALYSE

LIVSSTILS

FORANDRING

Kropsanalyse er er en god drivkraft for motivation – både for at komme i gang med en sundere livsstil, men også for dig der i forvejen lever sundt, fordi den kan bruges som en reminder om, at fastholde den positive forandring, i stedet for at falde tilbage i den gamle livsstil. En kropsanalyse kan også være god, at benytte, hvis du virkelig ønsker at stramme op og tone kroppen. Derudover viser en kropsanalyse på IN BODY 270 både hvordan og hvor dit fedt og muskelmasse er lagret på kroppen. IN BODY 270 viser nemlig ikke kun samlet fedtmasse og muskelmasse, men også hvorhenne du f.eks. har for meget eller for lidt fedt.

IN BODY 270

  • Vi udfører en personlig kropsanalyse, som giver dig præcise og konkrete resultater over din fedtprocent og  muskelmasse samt fordeling heraf.

  • Kropsanalysen viser om du har meget eller lidt visceralt fedt (Visceralt fedt er det fedt som sidder omkring bugen og organerne – det er det farlige fedt, da det er aktivt væv).

  • Du får din biologiske alder, som er uafhængig af din kronologiske alder. Selvom vi betragter den kronologiske alder som den virkelige alder, overser vi ofte, at nogle personer med en kronologisk alder på 60 kan være i lige så god form som en 40-årig, mens andre har en kronologisk alder på 35, men en fysisk tilstand som en på 55. Derfor er den biologiske alder meget mere interessant.

Standard

DKK450/ 30 min.

+Coaching

DKK999/ 75 min.

+Vejledning

DKK799/ 60 min.

ONLINE BOOKING


Notice: Undefined variable: wpError in /var/www/psstudio.dk/public_html/wp-content/plugins/easyme-connect/easyme.php on line 36

Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function get_error_message() on null in /var/www/psstudio.dk/public_html/wp-content/plugins/easyme-connect/easyme.php:36 Stack trace: #0 /var/www/psstudio.dk/public_html/wp-content/plugins/easyme-connect/easyme.php(244): EasyMe::handleError(Object(WP_Error)) #1 /var/www/psstudio.dk/public_html/wp-content/plugins/easyme-connect/easyme.php(274): EasyMe::refreshToken() #2 /var/www/psstudio.dk/public_html/wp-content/plugins/easyme-connect/easyme.php(192): EasyMe::checkTokenValidity() #3 /var/www/psstudio.dk/public_html/wp-content/plugins/easyme-connect/easyme.php(280): EasyMe::getEasyMeClient() #4 /var/www/psstudio.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(298): EasyMe::addClient('') #5 /var/www/psstudio.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(323): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #6 /var/www/psstudio.dk/public_html/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #7 /var/www/psstudio.dk/public_html/wp-includes/general-template.php(2590): do_action('wp_footer') # in /var/www/psstudio.dk/public_html/wp-content/plugins/easyme-connect/easyme.php on line 36