Kostforløb2019-02-20T12:21:44+00:00

KOSTVEJLEDNING

En afbalanceret kost, bestående af forskellige og sunde fødevarer, er afgørende for at fremme et godt helbred. Vi er hvad vi spiser, og forskningen fortsætter med at bevise, at når man spiser sundt, fremmer man et godt helbred, mens usunde kostvaner sætter din krop i risikozone for livsstils- og autoimmune sygdomme. Sunde fødevarer indeholder vigtige næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som giver kroppen et sundt stofskifte.

En nærende og sund kost bidrager til en bedre trivsel, og opretholder en sund krop med en hensigtsmæssig fordeling af muskler og fedt. Den rette fordeling af muskler og fedt, reducerer i høj grad risikoen for alvorlige sygdomme som kræft, hjertekar sygdomme, diabetes, knogleskørhed og slagtilfælde. En sund og nærende kost er derfor utrolig vigtig i forebyggelse og helbredelse af forskellige sygdomme, men også for dit humør, din mentale tilstand og dit overskud i hverdagen.

Jeg arbejder ud fra de kognitive principper, som beskæftiger sig med hvordan sindet fungerer, herunder dine tanker og følelser, som er afgørende for din adfærd. Det du gør og ikke gør, og den måde vi motiverer eller hæmmer os selv på. De fleste mennesker ved hvad der er sundt og ikke sundt, men det er ikke altid, at viden motiverer os. Enhver kostvejleder kan fortælle dig, hvad der er sundt og hvad der ikke er sundt, og lave en fornuftig kostplan, som på papiret giver gode resultater. Faktum er bare, at mange kan have svært ved at følge en sådan plan. Jeg arbejder derfor med at hjælpe dig med, at skabe bevidsthed om dine overbevisninger, som hæmmer dig og dine styrker, som hjælper dig til en livsstil som kan holde resten af livet.

Vi er alle sammen forskellige, så derfor er det vigtigste, at vi sammen finder ud af hvad der passer til dig.

FORDELE VED SUND, NÆRENDE KOST

KOSTPAKKER

Kosten udgør 80 % af vores resultat, og har derfor stor betydning for vores velbefindende og ikke mindst for vores helbred. Det er alfa-omega, at kroppen får tilført de rigtige næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Derfor har jeg sammensat tre forskellige pakker, du kan vælge imellem, hvis du ønsker hjælp/sparring:

LILLE PAKKE

DKK1500
  • 1 måned

STOR PAKKE

DKK5000
  • 6 måneder

MELLEM PAKKE

DKK3500
  • 3 måneder

BOOK NU

Pernille er den mest motiverende kvinde, jeg har mødt, og jeg kan kun, med min erfaring sige, at hvis du vil gøre noget godt for dig selv og dit sind, så spring ud i det! Du vil ikke fortryde det! PSSTUDIO er et af mine absolut favorit steder at komme, da stedet rummer så meget personlighed og man kan mærke de bare gerne vil hjælpe en godt på vej.

VLORA G. CHRISTIANSEN