Kost- og træningsforløb2019-07-22T14:39:25+00:00

NÅ DIT PERSONLIGE MÅL

START DIT FORLØB I DAG


HVORFOR KOST OG TRÆNING?

KOSTEN ER 80 %

Din krop er en fantastisk maskine, og for at fungere optimalt, skal den have den rette benzin. Det er alfa-omega, at kroppen får tilført de rigtige næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Vi er hvad vi spiser, og med en afbalanceret, ren og sund kost, kan du spise dig til et sundt stofskifte, en strålende hud, en stærk krop og et glad sind. Samtidig siger du nej til livsstils- og autoimmune sygdomme. Vær god ved dig selv og skab de forandringer, du drømmer om!


STÆRK KROP = SELVTILLID

Du kan få den krop, du drømmer om. Men det er vigtigt, at huske på, at vi sjældent får det vi går og drømmer om – medmindre vi arbejder for det. Med viljestyrke, motivation og indsats kommer du i mål, og det er lige præcis det, vi hjælper dig med. Vores trænerteam er veluddannet og har mange års personlig erfaring. Vi er i stand til at hjælpe vidt forskellige klienter med vidt forskellige behov. Vi sammensætter træningen, så du opnår fantastiske resultater!

DE HAR FORANDRET DERES LIV

Du kan gøre det samme..

Pernille er den mest motiverende kvinde, jeg har mødt, og jeg kan kun, med min erfaring sige, at hvis du vil gøre noget godt for dig selv og dit sind, så spring ud i det! Du vil ikke fortryde det!

VLORA G. CHRISTIANSEN

Jeg er bare så STOLT over den udvikling I har hjulpet med. 20 kilo er smidt, trods en knæoperation. Jeg er dybt taknemmelig, og kan helt klart mærke forandringerne på mig selv og i mit nye job.

AYA ENGMARK

Det er det bedste jeg har gjort for mig selv nogensinde. TAK TAK TAK,  for alt du har hjulpet med Pernille. Det har givet et kæmpe selvtillidsboost, og det har virkelig været så fed en process at gå igennem!

EMILIE B. CHRISTENSEN

VORES TRÆNERE

PERNILLE SKALL

PERSONLIG TRÆNER

Mit navn er Pernille Skall. Jeg er uddannet personlig træner og coach indenfor positiv psykologi.
Jeg har gennem hele livet haft interesse for vedvarende forandring både indvendigt og udvendigt. Jeg har gennem mit arbejde haft flere tusinde mennesker gennem hænderne, og mine 30 år indenfor feltet giver mig en enorm erfaring.

Jeg har arbejdet med personlig udvikling, vægttab, styrke, teknik og optimering. Jeg vil hjælpe dig med at genfinde motivation, indre power og viljestyrke, så vi sammen kan skabe de resultater, du drømmer om. Jeg tilpasser både træning og kost til lige netop dig, dit personlige mål, din tid og dine ønsker.

ALEXANDER W. SØNDERGÅRD

PERSONLIG TRÆNER

THEIS SINGH NIELSEN
PERSONLIG TRÆNER

DET SKAL VÆRE NEMT

Alt er samlet i én App – vi er med dig hele vejen!

KOM I DIT LIVS FORM

Binding Skræddersyet kostplanTræningsplanerTræningsvideoerPersonlig træning i PS Ugentlig kropsanalyse Ugentlig check-ins via appCoaching & støtte onlineMedlemsskab til PS 

GO FOR IT- 

FYSISK FORLØB 

4999 DKK / PR. MD

3 måneder2


2 pr. uge


ALL IN  - 

ONLINE FORLØB 

4499 DKK / PR. MD

6 måneder3
GO FOR IT  - 

ONLINE FORLØB 

649 DKK / PR. MD

3 måneder2
ALL IN  - 

ONLINE FORLØB 

599 DKK / PR. MD

6 måneder3