KICKASS-CHALLENGE

Personlig træning på hold

Kickass challenge er ikke bare en bootcamp, som varer i nogle uger. Kickass er derimod et medlemskab og et fællesskab, som du kan fortsætte på lige så længe du har lyst. Medlemskabet er for dig, som er klar til at tage træningen til næste niveau og som kvalitets undervisning fra vores dygtige, kompetente trænere. Alle kan være med uanset erfaring! Du får personlig træning på hold og har hele tiden mulighed for tæt sparring med dine trænere og kickass-teamet, som sørger for at motivere dig, når du har brug for det, og som er der til at bakke dig op hele vejen igennem.
Bliv stærkere, sundere og gladere med kickass.

Bliv kontaktet for at høre mere om #kickass

Sidste tilmelding 31. December
Næste opstart 2. Januar
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
TILMELD DIG NU!

Bemærk; prisen er angivet til 0 kr., da du først vil blive opkrævet ved opstart

HVAD ER KICKASS CHALLENGE?

PERSONLIG TRÆNING PÅ LUKKEDE HOLD

Modsat en traditionel bootcamp, så har du på kickass mulighed for at deltage og vælge imellem 14 lukkede hold pr. uge. Træningen er inddelt i styrketræning af overkrop, styrketræning underkrop samt fullbody træning og cardio. På den måde sikrer vi os, at du kommer alle muskelgrupper igennem og at musklerne får den restitution, som de har brug for at blive stærkere. Når du starter på kickass challenge, bliver du vejet og vi får her et indblik i hvordan fordelingen af din fedtprocent og muskelmasse er. Ud fra disse oplysninger hjælper vores trænere dig med at strukturere din træningsplan og vi fortæller dig hvilke hold der er mest optimale for dig. På den måde  kommer du på lige præcis de hold der passer til netop din krop og dine mål. 

*Udover de lukkede kickass-hold, har du mulighed for at deltage på alle vores øvrige trænings- og yogahold samt mulighed for at træne selv i PS Studio.* 

VEDLIGEHOLDELSE & MOTIVATION MED APP 

Du får en app, som hjælper dig hele vejen. I app’en kan du se dine personlige data: dine mål, dine fremskridt, din kostplan, træningsprogram, dokumenter mm. Du vil ugentligt få en reminder om at du skal opdatere dine mål og vejninger – på den måde kan vi hele tiden følge din process og motivere dig til at fortsætte. Derudover kan du chatte med kickass teamet lige så ofte, som du har brug for det. Det er vigtigt du kontakter os – vi er her for at hjælpe dig i mål med dit vægttab!

Det er også i denne app vi har mulighed for at tracke dig – vi holder løbende øje med om du kommer på de hold du skal. Vi kommer derfor til at fungere som en ekstra støtte, der sørger for du kommer afsted til træning – vi er med dig hele vejen.

SKRÆDDERSYET KOSTPLAN

Herudover får du også en kostplan, som er skræddersyet til dig og dine behov ud fra din kropsanalyse, så vi hele tiden sikrer os at du er på rette spor. Derudover vil du få dokumenter med kostprincipper og andre gode råd, som du kan følge. Det er vigtigt for os, at du lære at stå på egne ben, og vi vil derfor sikre os, at du får en masse gode redskaber, som du kan bruge, når du engang skal ud på egen hånd. 

KICKASS-COMMUNITY

Kickass challenge er et community, hvor fokus er på at skabe fællesskab og bånd mellem deltagere, trænere og teamet. Vi støtter, motiverer og bakker op om hinanden. Den sidste tirsdag i hver måned mellem 19-21 er der mulighed for at deltage i en fælles aften. Denne aften får du foretaget din månedlige kropsanalyse (OBS. i december foretages vejninger i uge 51 efter træning). Aftenen byder også på et inspirerende oplæg fra dine trænere, som hver måned tager fat i forskellige emner indenfor ‘sund livsstil’ – det kan være både mentalt og fysisk. Samme aften er der mulighed for snak, åben dialog, spørgsmål og tanker. Kickass-community giver alle deltagere mulighed for at finde sammen og finde andre med samme mål og ønsker #togetherwearestronger

HVAD ER INKLUDERET?

MEDLEMSKAB TIL PS

APP MED DINE DATA

EKSKLUSIV ADGANG

Bliv en del af fællesskabet

VI ER MED DIG OVERALT

DKK 1499 pr. md.

KICKASS HOLD – ROTATIONSSKEMA

LIGE UGER

6.30

8.30

12.00

17.30

18.30
06.30
08.30
12.00
16.30
17.30
18.30
MandagStyrketræning  overkropStyrketræning underkrop
TirsdagStyrketræning underkropStyrketræning overkrop

OnsdagStyrketræning

fullbodyStyrketræning fullbody Styrketræning fullbodyBegynder

TorsdagStyrketræning  overkropStyrketræning underkropBoksning

FredagStyrketræning underkropStyrketræning overkropLørdag
SøndagBoksningULIGE UGER

6.30

8.30

12.00

17.30

18.30
06.30
08.30
12.00
16.30
17.30
18.30
MandagStyrketræning  underkropStyrketræning overkrop
TirsdagStyrketræning overkropStyrketræning 

underkorp

OnsdagStyrketræning

fullbodyStyrketræning fullbody Styrketræning fullbodyBegynder

TorsdagStyrketræning  

underkropStyrketræning overkropBoksning

FredagStyrketræning 

overkropStyrketræning underkropLørdag
SøndagBoksningSÅDAN SIKRER DU DIG DIN PLADS

Vi åbner op for nye pladser den 1. i hver måned, så tilmeld dig i god tid inden da, for at få din plads.

+ 45 28 83 20 28

Gøteborgvej 6, 9200 Aalborg

info@psstudio.dk

SÅDAN SIKRER DU DIG DIN PLADS

ØNSKER DU ET ÉN-TIL-ÉN FORLØB?

Vi tilbyder også personlig træning

Vi har forskellige trænere tilkoblet i PS Studio, som alle er klar til at give dig et personlig træningsforløb. De har hver deres erfaring, personlighed og uddannelse. På den måde sikrer vi, at vi har en træner der passer til netop dig. Vi er i stand til at hjælpe vidt forskellige klienter med vidt forskellige behov. Vi sammensætter træningen, så du opnår fantastiske resultater! Kontakt os hellere end gerne, hvis du kunne tænke dig personlig træning Aalborg.

Klik her »