Certificeret personlig træner

Få mere succes allerede i dag

Jeg giver dig de korrekte redskaber, guider og motiverer dig – jeg er med dig hele vejen mod målet!

Book gratis samtale

Hør hvad mine klienter siger

Andreas

Personlig træningsforløb

Linda

Personlig træningsforløb

Jeg har trænet med Josefine i 5 måneder nu, og det er den bedste investering jeg nogensinde har lavet.Mit træningsforløb i PS har været professionelt fra første gang jeg trådte ind. Josefine har virkelig udfordret mig, både psysisk og ikke mindst fysisk.Hun har fået helt andre, meget positive rutiner kørt ind med hensyn til kosten og nye træningsrutiner. Pludselig synes jeg træning er blevet sjovt, selvom det er hårdt. Jeg glæder mig hver gang til at skal tilbringe en time sammen med Josefine og kan kun give hende og PS de bedste anbefalinger.

Mia Nielsen

Det bedste ved forløbet har helt klart været, at jeg har tabt mig og fået styr på mit åndedræt under træningen. Derudover har jeg fået styr på min teknik, hvilket har gjort en stor forskel for mine skader og min generelle styrke. Josefine har været hård under træning, men på en god og sjov måde. Der har været plads til fordybelse og ro, men bestemt også til masser af grin. Jeg har tabt 11 kg i alt, en masse cm og så har jeg fået tydelige mavemuskler. 

Linda S. Pedersen

Kære Josefine. Først vil jeg sige tusind tak for en helt fantastisk måned. Det har været en god kamp jeg har haft og uden din hjælp var jeg ikke nået til form på bare én måned. Jeg har virkelig fået et træningsprogram, som passer til mig hver gang. Den støtte du har været i at udfordre mig hver gang, har hjulpet mig til at få lysten og styrken til at træne igen. Min krop og mine muskler har forandret sig så meget. Jeg kan selv se det, når jeg kigger i spejlet, men også andre har sagt, at de kan se det. Jeg kunne ikke have gjort det uden dig og din støtte, og jeg vil anbefale alle at få en personlig træner, for det kan virkelig forandre ens træning. Tak fordi du har hjulpet mig, så jeg fremadrettet kan styrke og passe på min krop.

Laila Buus

Jeg har været helt utrolig glad for mit forløb med Josefine. Jeg ville gerne komme ind i en god træningsrutine og få nogle gode vaner, jeg kunne tage med mig resten af livet. Og det har jeg fået. Ud over jeg er faldet i fedt procent og steget i muskelmasse føler jeg mig meget mere glad og har mere energi. Det giver mig mere overskud i hverdagen.

Nanna Winther
Lad os tage en snak

Hvem er jeg?

Mit navn er Josefine Skall
Jeg har en stor passion for sundhed og har haft det stort set hele livet. Jeg er vokset op i en familie indenfor samme branche, og derfor har det altid været en naturlig og spændende del af mit liv, som jeg har delt med dem omkring mig.

Jeg er af den opfattelse at vi er blevet givet ét liv, og at vi derfor bør gøre vores bedste for at få det mest optimale ud af det. En sund livsstil skaber ikke bare en stærk og smuk krop, men også et positivt humør og mindset. Vi skal investere i os selv, så vi kan skabe udvikling og kreere det bedst mulige liv for os selv.

Sundhed findes i mange former og afskygninger, og der findes ikke én opskrift på den sunde livsstil – den er individuel, og det skal den være. Jeg har altid fokus på livsstilen fremfor kuren og går op i at sætte realistiske mål med mine klienter. Mine klienters ambitioner og ønsker er i fokus, så mindsettet og motivationen altid er med. Det skaber succes oplevelser og er grobunden for, at vi sammen kan skabe et varigt resultat.

Jeg benytter mig oftest af simple, hårde øvelser, som jeg ved har en effektiv virkning på kroppen. Jeg fokuserer på teknik, muskelkontakt og kropsbevidsthed, som efter min mening er afgørende for resultaterne.

Det får du i et forløb med mig

Start forløb