Firmatræning

Firmatræning2018-09-09T09:34:40+00:00

Hvorfor er firmatræning en god idé?

Fordi samfundet har ændret sig, og vi mennesker sidder stille alt for mange timer om dagen. For selvom samfundet har ændret sig, så har mennesket i virkeligheden ikke ændret sig i tusinder af år. Vi har stadig de samme behov, som vi havde, da vi løb efter de vilde dyr på savannen. Men vores miljø har ændret sig, og i dag sidder mange i store kontorbygninger dagen lang, hvor den eneste motion mange ansatte får er turen ud til kaffemaskinen.  Og selvom det er nødvendigt, så giver alt det stillesiddende arbejde desværre nogle udfordringer, bl.a. rygproblemer, spændinger i skulder og nakke, hovedpine, øget vægt og hjerte-, lunge- og kredsløbsforstyrrelser.

En god arbejdsplads = produktive og glade medarbejdere

Det er almindeligt kendt, at en god arbejdsplads har glade medarbejdere. Glade medarbejdere producerer mere, og en arbejdsplads præget af godt humør og en god stemning har mindre sygefravær og medarbejdere, der er villige til at blive længere på arbejde – begge ting en forudsætning for øget produktivitet. Medarbejdere er altså drivkraften i en virksomhed, og en af de mest anerkendte måder, at få engageret og glade medarbejdere på, er ved at styrke den enkelte medarbejder, men også sammenholdet blandt medarbejderne. 

Invester i dine medarbejdere

At få medarbejderne til at motionere skal ses som en investering. Træning er ikke bare sundt for krop, muskler og led, det frigiver faktisk også en lang lang række stoffer i hjernen, der giver overskud og godt humør. Det skyldes at motion frigiver endorfiner i hjernen associeret til lykkefølelse. Motion vil desuden reducere stress og smerter.

Firmatræning kan altså godt betale sig. Medarbejdere, der motionerer, bliver langt mere effektive og produktive, for ikke at tale om, at stemningen og det sociale sammenhold får et løft.

Hvordan fungerer firmatræning hos PS Studio?

Hos PS Studio kan kollegaer træne på et lukket hold med egen instruktør. Tidspunktet for træningen vælges af virksomheden, og ligeledes bestemmer virksomheden hvor lang tid forløbet skal strække sig over. Kort sagt tilpasser vi altså træningen til lige netop jeres behov og niveau. En anden mulighed kunne være, at få et firmaabonnement, så medarbejderne kan træne på egen hånd, når de har lyst.

I PS Studio tilbyder vi skræddersyede forløb, der passer til jeres virksomhed – et sådan forløb kunne være:

  • Foredrag om Motivation & Attitude og Fysisk og mental sundhed
  • Kropsanalyser af den enkelte medarbejder samt sundhedsrapport for virksomheden
  • Ugentlige træninger i PS Studio eller i din virksomhed
  • Coaching af den enkelte medarbejder i forbindelse med trivsel, stress og Attitude & motivation

Hjælp og rådgivning

Få et opkald fra Pernille Skall