Events2019-02-04T09:32:20+00:00

Mestr hovedstand

24.02 2019 kl. 10.00 – 12.30

Måske har du altid tænkt, at det en dag kunne være fedt at lære at stå på hovedet. Måske kan du allerede stå på hovedet, er klar til variationer, men er ikke helt sikker på om du har den korrekte teknik. Uanset hvad, så er denne workshop for dig, som er klar på at udfordre dig selv, mest af alt psykisk, og derved lære din krop og dens muligheder lidt bedre at kende. Hovedstand er en fantastisk asana (yoga stilling) som kan tage din yoga praksis til helt nye højder. Det er bare rigtig sjovt, og så er det rigtig sundt for din krop. I workshoppen vil vi gennem et flow få varmet og strukket de muskler som er nødvendige for en god hovedstand. Derefter er der fokus på hovedstands teknik og vi tager det skridt for skridt for til sidst at arbejde på en fuld hovedstand samt variationer. vi afslutter workshoppen med 30 minutters meditation og afspænding. Sidst jeg havde en hovedstands workshop kom 90% af deltagerne helt op (ingen havde prøvet det før) så chancerne er gode for at du denne dag får succes med din hovedstand. Workshoppen er for alle, dog er hovedstand ikke anbefalet personer med forhøjet blodtryk, piskesmæld eller andre alvorlige nakkeskader – det er desuden en fordel hvis du har prøvet yoga mindst 5 gange inden denne workshop.

Yoga og åndedræt

21.04 2019 kl. 10.00 – 12.30

Har du svært ved at bruge dit åndedræt i hverdagen? Er det svært for dig, at vide hvornår du indånder og hvornår du udånder, når du dyrker yoga? Hvad værdi giver det dig, at blive bevidst om dit åndedræt,og bruge dit åndedræt rigtigt?

Vi afprøver forskellige åndedrætsteknikker, og sætter åndedrættet sammen med og på de enkelte bevægelser, sådan at du lærer at bruge dit åndedræt aktivt. Du Lærer også, at synkronisere åndedrættet med dine bevægelser. Du vil også blive præsenteret for lidt fysiologi omkring åndedrættet, således du bedre kan se værdien i, at arbejde dybere med dit åndedræt.