Detox2019-01-27T09:06:24+00:00

HVORFOR DETOXE?

Formålet med at detoxe er, at rense kroppen for diverse skadelige toksiner. Ordet ”toksiner” implicerer, at diverse affaldsstoffer, farvestoffer og giftstoffer bliver udrenset fra kroppen. Disse finder efterhånden vej ind i vores system på helt problemfri vis, da vores omgivelser og fødevarer er fyldt med dem.
En detox og en udrensning, som ofte gøres for et fysisk resultat, kan sætte skub i meget mere end vi regner med – fx tanker og følelser. Når vi faster udrenser vi, og ikke mindst tuner vi vores motor fordi faste går helt ind på celle niveau, og udrenser og genopbygger og så giver fastetiden tid og plads til eftertanke. At faste kan virkelige sætte gang i noget og give os en dybde vi sjældent kommer i kontakt med.

Gennem vores detox forløb, vil du helt klart opleve en stærk øget vitalitet, energi og overskud i krop og sind. En ekstra bonus er det vægttab der helt automatisk følger med. Med et detoxforløb kan du hjælpe din krop og dit sind på mange måder, samt flytte dine grænser og ændre dine vaner for livstid. Du vil få nogle redskaber du kan bruge for altid. Kontrolleret faste og udrensning afgifter dine organer og tarme samt stimulerer din krop til at genskabe en naturlig harmoni mellem næringsoptag og forbrænding.

DETOX HJÆLPER PÅ

VÆLG MELLEM

LILLE PAKKE

DKK3500
  • Inkl. 60 minutters konsultation

STOR PAKKE

DKK5000
  • Inkl. 60 minutters konsultation

BOOK NU