Coaching2018-11-11T08:29:15+00:00

Coaching – personlig udvikling

Coaching er for dig, som ønsker at skabe en positiv forskel for dig selv. Går du og er mellemtilfreds med dig selv og livet, og ved du ikke, hvordan du skal ændre det? Sammen kan vi finde din indre styrke, så du står stærkt i livet.

Gennem livet vil vi, uundgåeligt, støde på større og mindre udfordringer – alt lige fra helt små dagligdags problemer, der gentager sig dag efter dag, til store personlige livskriser. Uanset hvor store udfordringer du kommer ud for, er det afgørende for problemløsningen, hvordan du tænker og føler om problemet, og hvor godt du mestrer dine sociale færdigheder.

Stress coaching

Styrer pligterne og arbejdet dit liv? Oplever du hjertebanken, nervøsitet, muskelspændinger? Føler du dig ude af balance? Kender du ikke dig selv længere? Sover du dårligt om natten?
Jeg giver dig konkrete værktøjer, der hjælper dig til at håndtere mentalt og fysisk stress.

Livscoaching

Kender du dine personlige værdier og styrker? Husker du at drage omsorg for dig selv? Får du sagt til og fra? Oplever du indre ro og balance? Stiller du for høje krav til dig selv? Frygter du fremtiden? Tænker du meget over, hvad andre tænker om dig? Har du lavt selvværd? Gennem coaching får du indsigt i dig selv. Jeg hjælper dig med at omstrukturere dine negative tanker, så der bliver plads til ny energi, drømme, selvværd, bedre relationer og nye handlinger.

Coaching – kost & motion

Du ved stort set godt, hvad du skal gøre og hvad du skal spise. Men alligevel, så lykkedes det ikke for dig, at komme igang med at dyrke motion eller spise sundt – kender du det? Måske du har brug for at få belyst, hvad der i virkeligheden forhindrer dig? Jeg bruger coaching, som et effektivt værktøj til at opnå varige livsstilsændringer. Sammen afdækker vi dine forhindrer og sætter en sikker kurs mod dit mål.

Styrkebaseret coaching

Ved du hvad du er god til? Ved du hvad der gør dig glad?
Mange af os tror, at vi optimerer mest i vores liv ved at rette vores egne eller andres fejl, men faktisk får vi mere ud af sætte vores styrker i spil, og bruge dem til at navigere uden om vores fejl. Når du bruger dine styrker, får du mere positiv energi, du præsterer bedre og er mere nærværende og engageret.
Den styrkebaserede coaching tager udgangspunkt i positiv psykologi og en styrkeprofiltest.

Afsæt i positiv- og kognitiv psykologi samt kroppens intelligens

Uanset hvor store udfordringer vi kommer ud for, er det afgørende for problemløsningen, hvordan du tænker og føler om problemet, og hvor godt du mestrer dine sociale færdigheder. Ønsker du at kunne overvinde disse udfordringer og skabe forandring i dit liv, så er coaching et stærkt redskab, der hjælper dig med at overvinde mentale grænser. Du vil kunne opnå ting, som du ikke troede var mulige. Det skyldes at man via kognitiv coaching lærer at omstrukturere tanker og følelser, og derigennem kan ændre adfærd. Kort sagt opnår man altså klarhed og skaber nye perspektiver. Som mentaltræner arbejder jeg udfra det motto; “DU bliver hvad du tænker”.
Som Coach tager jeg afsæt i den kognitive- og positive psykologi. Den kognitive psykologi er den mest evidensbaserede terapiform, mens positiv psykologi er trivselsskabende. Jeg arbejder også med kroppens intelligens, og hjælper dig med at afkode oversete og skjulte følelsesmæssige og personlighedsrelaterede påvirkninger, som kan skabe stress, sygdom og helbredsproblemer, sådan du kan genoprette kroppens naturlige sundhed og balance. Og først når du er afkodet, kan vi arbejde med at erstatte nuværende negative og forhindrende suggestioner og overbevisninger med nye positive og fremmende overbevisninger, som får dig til at trives.

Når du arbejder med mig, vil vi derfor sammen tage  udgangspunkt i en specifik nutidig situation og arbejde os fremad. Jeg hjælper dig med at forbedre din ydeevne, færdigheder og copingstrategier således du kommer bedre og lettere igennem dine udfordringer. På den måde oparbejder du en mentalrobusthed,  således du opnår de bedste resultater, bedste helbred og vil opleve trivsel, glæde og tilfredshed med dig selv og dit liv. .

Udtalelser fra kunder

En oplevelse, der kan vende op og ned på dit liv, skal man tage alvorligt og når man får muligheden for at ændre noget negativt til positivt, er der ikke grund til at flygte. Det er aldrig rart, at finde noget ved sig selv, som man skal arbejde på, og det var det heller ikke denne gang. Men resultatet var helt fantastisk. En lille talemåde kan forklare hvad jeg fik ud af forløbet: “sindsro til at acceptere de ting jeg ikke kan ændre, mod til at ændre de ting jeg kan og visdom til at se forskellen”. Jeg vil på alle måder råde andre til at tage gribe muligheden for at arbejde åbent med sig selv og de ting, man har brug for at tænke over. Oplevelsen er unik og man skal ikke undervurdere den kraft, der skabes ved at arbejde så intenst med det, der er problemet. Oplevelsen vil altid være et minde om, at jeg gjorde noget ved mit problem, og at jeg gjorde det godt. Jeg vil tænke tilbage på de ting jeg gjorde for mig selv og for andre, og så vil jeg huske at jeg ikke kan gøre mere end det – mere end at arbejde med mig selv. Jeg vil huske, at jeg skal hjælpe mig selv før jeg kan overtage andres problemer, og at jeg kommer længst ved at gøre noget ved sagen. Også selvom det tager tid.

– Diana

kære Pernille …. Tusind tak for alt din inspiration og din indgang til sådan en som mig. Jeg er fyldt med gode energi og masser af overskud. Jeg ser frem til at komme i dit skønne studie endnu mere fremover. Jeg har virkelig fået noget at tænke over i forhold til mit mål, mine drømme og mit liv. Tak for dig.

– Lise

Online booking