COACHING
PERNILLE SKALL


Mit navn er Pernille Skall, ejer af PS Studio. I 2007 tog jeg en coach uddannelse som coach i positiv- og kognitiv psykologi. Jeg har siden da arbejdet med, og udviklet, 10.000+ mennesker. Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at finde frem til det store, uudnyttede potentiale, som findes i os alle. Vores indre kraft. Med mine coaching redskaber får du tro, håb og mod til at skabe det liv og de resultater, du går og drømmer om. Så går du og mangler en coach til bedre selvværd, en coach der kan hjælpe dig med indre uro i kroppen eller blot en coach der kan hjælpe dig med at skabe forbedringer i tilværelsen? Så book mig hellere til en gratis forventningssamtale, så vi kan tage en uforpligtende samtale om dine drømme og ønsker.

JA TAK!

COACHING

SKAB DET LIV, DU DRØMMER OM


Coaching er for alle, som ønsker at skabe en positiv forskel for sig selv. Går du og er mellemtilfreds med dig selv og livet, og ved du ikke, hvordan du skal ændre det? Sammen kan vi finde din indre styrke, så du står stærkt i livet.

Gennem livet vil vi, uundgåeligt, støde på større og mindre udfordringer – alt lige fra helt små dagligdags problemer, der gentager sig dag efter dag, til store personlige livskriser. Uanset hvor store udfordringer du kommer ud for, er det afgørende for problemløsningen, hvordan du tænker og føler om problemet, og hvor godt du mestrer dine sociale færdigheder. Man bliver aldrig for god, klog eller gammel til at søge ny viden og information om sig selv, som kan hjælpe en til en gladere hverdag eller et endnu bedre selvværd.


DIT MINDSET HAR BETYDNING FOR DIN SUCCES

Dit mindset handler om din tankegang, og den måde du opfatter dig selv og verden på. Det handler også om dine overbevisninger, dine leveregler, din moral og etik. Dine overbevisninger om dig selv og dine evner påvirker din adfærd, dine resultater og din trivsel generelt.

Det billede du har af dig selv, bliver alt afgørende for hvordan du kommer til at leve dit liv. Begynd at tænk over: Hvordan du behandler dig selv? Hvilke valg træffer du for dig selv? Hvilket humør er du i?

Skab din egen positive styrke, drivkraft og tro

Tanker uden handling er kun en drøm…

START MED COACHING I DAG!

STRESS COACHING

Mange af os kender nok det, hvor pligterne og arbejdet styrer dit liv?  Følelsen af at være ude af balance og følelsen af ikke helt at kunne genkende sig selv længere træder mere og mere i karakter. Du oplever måske indre uro symptomer som: hjertebanken, nervøsitet, angst, svimmelhed, stress eller sitren i kroppen? For mange er dette en ond spiral, som er svær at finde ud fra. Men det er først i det øjeblik, hvor du tager ansvar for alt i dit liv og accepterer denne stress /indre uro, at du får magt til at ændre alt det du ønsker.

Jeg kan i perioder godt vågne med en lille indre uro i kroppen – ligesom en latent smerte eller følelse af stress, som jeg lige skal have rystet af. Måske du kender følelsen? Jeg har taget et valg og jeg har kærligt accepteret, at det er bare sådan. Når jeg gør det betyder det, at jeg hurtigt kan ryste den indre uro af mig. Før i tiden kunne jeg hoppe på anden banehalvdel og jagte en grund. Der er sikkert mange grunde og mange oplevelser der ligger til grunde for denne indre uro, men jeg kan kun være i nuet, og det er her jeg kan ændre mine følelser. Der vil altid være forhindringer og udfordinger her i verden, men det vigtigste at lære, er hvordan vi tackler denne modstand.

Jeg giver dig konkrete værktøjer, der hjælper dig til at håndtere mentalt og fysisk stress, så du kan vende tilbage til en hverdag i balance uden indre uro og stress.

HJERTE COACHING

Kender du dine personlige værdier og styrker? Husker du at drage omsorg for dig selv?  Tænker du meget over, hvad andre tænker om dig og har du brug for redskaber til at forbedre selvværd og selvtillid? Stiller du for høje krav til os selv? Får du sagt til og fra? Kernen i lavt selvværd er negative tanker, vi har om os selv.

Hvad andre gør og siger handler nødvendigvis ikke om dig. Det er der virkelighed – deres drøm. Når du lærer at give slip på andres meninger, vil du undgå unødvendige bekymringer, frygt og angst og samtidig skabe et bedre selvbillede og et højere selvværd. Min pointe er, at du skal sørge for at give dig selv det du vil have og har brug for, både af selvkærlighed og anerkendelse (og dernæst indhold i livet). Vent ikke på, at andre giver dig det. Styrk dit selvværd, bliv fri til at være din egen og træf dine egne beslutninger – det er vejen til lykke.

Jeg hjælper dig som coach til bedre selvværd. Gennem coaching får du indsigt i dig selv og gode råd og vejledning til hvordan du kan få mere selvværd og bedre relationer gennem livet.

STYRKEBASERET COACHING

Ved du hvad du er god til? Ved du hvad der gør dig glad? Mange af os tror, at vi optimerer mest i vores liv ved at rette vores egne eller andres fejl, men faktisk får vi mere ud af sætte vores styrker i spil, og bruge dem til at navigere uden om vores fejl.

Den styrkebaserede coaching tager udgangspunkt i positiv psykologi og en styrkeprofiltest. Du bliver nemlig det du tænker. Derfor er det vigtigt, at vi er bevidste om, hvilke tanker vi gør os i løbet af en dag, og hvilke ‘peptalks’ og svinere’ vi giver os selv i løbet af en dag. Det vil altså sige, at hvis du konstant går og retter på dine egne og andres fejl, så vil din hjerne automatisk fokusere på det negative fremadrettet.  Når du derimod bruger dine styrker, får du mere positiv energi, du præsterer bedre og er mere nærværende og engageret. Det allervigtigste er derfor så, at du begynder at handle på dine tanker, og at du omstrukturere dem, hvis der er behov for dette.

Du skal fokuserer på det du ønsker og det du vil opnå. IKKE på det du vil undgå. Du skal vælge til og IKKE fra.

COACHING – KOST OG MOTION

Du ved stort set godt, hvad du skal gøre og hvad du skal spise. Men alligevel, så lykkedes det ikke for dig, at komme igang med at dyrke motion eller spise sundt – kender du det?

Vi ved alle godt, at en sund kost og masser af træning er godt for dig – men det er f.eks. ikke lig med en sund livsstil, hvis du samtidig er ulykkelig, stresset, utålmodig etc. – hvis dine tanker er for negative, så sætter det straks gang i en kemisk proces i kroppen. Dine negative følelser og tanker påvirker hinanden, og nedbryder din krop med stress, og du mister energi. Og når man ikke har energi, så kan det ofte være svært at skabe overskuddet til en sund og aktiv hverdag.

Måske du har brug for at få belyst, hvad der i virkeligheden forhindrer dig? Jeg bruger coaching, som et effektivt værktøj til at opnå varige livsstilsændringer. Sammen afdækker vi dine forhindrer og sætter en sikker kurs mod dit mål.

Prøv også en kropsterapibehandling »‎ klik her for at læse mere
Coach Pernille Skall

FÅ ET OPKALD AF PERNILLE SKALL

SAMMEN SKABER VI FORANDRING

Pernille er den mest motiverende kvinde, jeg har mødt, og jeg kan kun, med min erfaring sige, at hvis du vil gøre noget godt for dig selv og dit sind, så spring ud i det! Du vil ikke fortryde det! PSSTUDIO er et af mine absolut favorit steder at komme, da stedet rummer så meget personlighed og man kan mærke de bare gerne vil hjælpe en godt på vej.

VLORA G. CHRISTIANSEN

Jeg var startet op på bootcamp i PS Studio. En eftermiddag kom der en mail fra Pernille, som havde lagt mærke til, jeg havde meldt fra et par gange, hun ville bare lige høre om jeg havde brug for en snak. Samlede alt mit mod og skrev ja… Jeg Startede derefter op i et coachingforløb. Pernille er utrolig dygtig og professionel, samtidig er hun det mest hjertevarme menneske og jeg følte mig tryg fra første minut. Jeg har i den grad brug for hjælp, til at ændre mine tanker om mig selv og det har jeg fået. Er stadig igang med mit forløb og indimellem er der sgu små bobler af lykke i min mave. Tusind tusind tak Pernille. Giver hende hermed mine varmeste anbefalinger. Pernille kan gøre en kæmpe forskel i dit liv.

CHARLOTTE SØLVER

Jeg købte et coaching forløb ved Pernille, målet for mig var at få styrket min mentale robusthed efter en stress sygemelding. Pernilles hjælp og coaching var fantastisk, ud over coaching fik jeg også lagt en plan for motion, meditation og vitamin indtag, samt en guide i hvad for noget kost der var godt for lige netop mig. Jeg vil klart anbefale coaching ved Pernille i PSStudio.

RICCO JENSEN

BOOK NU