COACHING
PERNILLE SKALL


Mit navn er Pernille Skall, ejer af PS Studio. I¬†2007 tog jeg en coach uddannelse som¬†coach i positiv- og kognitiv psykologi. Jeg har siden da arbejdet med, og udviklet, 10.000+ mennesker. Jeg br√¶nder for at hj√¶lpe mennesker med at finde frem til det store, uudnyttede potentiale, som findes i os alle. Vores indre kraft. Med mine coaching redskaber f√•r du tro, h√•b og mod til at skabe det liv og de resultater, du g√•r og dr√łmmer om. S√• g√•r du og¬†mangler en coach til bedre selvv√¶rd, en coach der kan hj√¶lpe dig med indre uro i kroppen eller blot en coach der kan hj√¶lpe dig med at skabe forbedringer i tilv√¶relsen?¬†S√• book¬†mig hellere til en gratis forventningssamtale, s√• vi kan tage en uforpligtende samtale om dine dr√łmme og √łnsker.

JA TAK!

COACHING

SKAB DET LIV,¬†DU DR√ėMMER OM


Coaching er for alle, som √łnsker at skabe en positiv forskel for sig¬†selv. G√•r du og er mellemtilfreds med dig selv og livet, og ved du ikke, hvordan du skal √¶ndre det? Sammen kan vi finde din indre styrke, s√• du st√•r st√¶rkt i livet.

Gennem livet vil vi, uundg√•eligt, st√łde p√• st√łrre og mindre udfordringer ‚Äď alt lige fra helt sm√• dagligdags problemer, der gentager sig dag efter dag, til store personlige livskriser. Uanset hvor store udfordringer du kommer ud for, er det afg√łrende for probleml√łsningen, hvordan du t√¶nker og f√łler om problemet, og¬†hvor godt du mestrer dine sociale f√¶rdigheder. Man bliver aldrig for god, klog eller gammel til at s√łge ny viden og information om sig selv, som kan hj√¶lpe en til en gladere hverdag eller et endnu bedre selvv√¶rd.


DIT MINDSET HAR BETYDNING FOR DIN SUCCES

Dit mindset handler om din tankegang, og den måde du opfatter dig selv og verden på. Det handler også om dine overbevisninger, dine leveregler, din moral og etik. Dine overbevisninger om dig selv og dine evner påvirker din adfærd, dine resultater og din trivsel generelt.

Det billede du har af dig selv, bliver alt afg√łrende for hvordan du kommer til at leve dit liv. Begynd at t√¶nk over: Hvordan du behandler dig selv? Hvilke valg tr√¶ffer du for dig selv? Hvilket hum√łr er du i?

Skab din egen positive styrke, drivkraft og tro

Tanker uden handling er kun en dr√łm…

START MED COACHING I DAG!

STRESS COACHING

Mange af os kender nok det, hvor¬†pligterne og arbejdet styrer dit liv? ¬†F√łlelsen af at v√¶re ude af balance og f√łlelsen af ikke helt at kunne genkende sig selv l√¶ngere tr√¶der mere og mere i karakter. Du oplever m√•ske indre uro symptomer som: hjertebanken, nerv√łsitet, angst, svimmelhed, stress eller sitren i kroppen? For mange er dette en ond spiral, som er sv√¶r at finde ud fra. Men det er f√łrst i det √łjeblik, hvor du tager ansvar for alt i dit liv og accepterer denne stress /indre uro, at du f√•r magt til at √¶ndre alt det du √łnsker.

Jeg kan i perioder godt v√•gne med en lille indre uro i kroppen ‚Äď ligesom en latent smerte eller f√łlelse af stress, som jeg lige skal have rystet af. M√•ske du kender f√łlelsen? Jeg har taget et valg og jeg har k√¶rligt accepteret, at det er bare s√•dan. N√•r jeg g√łr det betyder det, at jeg hurtigt kan ryste den indre uro af mig. F√łr i tiden kunne jeg hoppe p√• anden banehalvdel og jagte en grund. Der er sikkert mange grunde og mange oplevelser der ligger til grunde for denne indre uro, men jeg kan kun v√¶re i nuet, og det er her jeg kan √¶ndre mine f√łlelser. Der vil altid v√¶re forhindringer og udfordinger her i verden, men det vigtigste at l√¶re, er hvordan vi tackler denne modstand.

Jeg giver dig konkrete v√¶rkt√łjer, der hj√¶lper dig til at h√•ndtere mentalt og fysisk stress, s√• du kan vende tilbage til en hverdag i balance uden indre uro og stress.

HJERTE COACHING

Kender du dine personlige v√¶rdier og styrker? Husker du at drage omsorg for dig selv? ¬†T√¶nker du meget over, hvad andre t√¶nker om dig og har du brug for redskaber til at forbedre selvv√¶rd og selvtillid? Stiller du for h√łje krav til os selv? F√•r du sagt til og fra?¬†Kernen i lavt selvv√¶rd er negative tanker, vi har om os selv.

Hvad andre g√łr og siger handler n√łdvendigvis ikke om dig. Det er der virkelighed – deres dr√łm. N√•r du l√¶rer at give slip p√• andres meninger, vil du undg√• un√łdvendige bekymringer, frygt og angst og samtidig skabe et bedre selvbillede og et h√łjere selvv√¶rd.¬†Min pointe er, at du skal s√łrge for at give dig selv det du vil have og har¬†brug for, b√•de af selvk√¶rlighed og anerkendelse (og dern√¶st indhold i livet). Vent ikke p√•, at andre giver dig det. Styrk dit selvv√¶rd, bliv fri til at v√¶re din egen og tr√¶f dine egne beslutninger ‚Äď det er vejen til lykke.

Jeg hjælper dig som coach til bedre selvværd. Gennem coaching får du indsigt i dig selv og gode råd og vejledning til hvordan du kan få mere selvværd og bedre relationer gennem livet.

STYRKEBASERET COACHING

Ved du hvad du er god til? Ved du hvad der g√łr dig glad? Mange af os tror, at vi optimerer mest i vores liv ved at rette vores egne eller¬†andres fejl, men faktisk f√•r vi mere ud af s√¶tte vores styrker i spil, og bruge dem¬†til at navigere uden om vores fejl.

Den styrkebaserede coaching tager udgangspunkt i positiv psykologi og en styrkeprofiltest. Du bliver nemlig det du t√¶nker. Derfor er det vigtigt, at vi er bevidste om, hvilke tanker vi g√łr os i l√łbet af en dag, og hvilke ‚Äėpeptalks‚Äô og svinere‚Äô vi giver os selv i l√łbet af en dag. Det vil alts√• sige, at hvis du konstant g√•r og retter p√• dine egne og andres fejl, s√• vil din hjerne automatisk fokusere p√• det negative fremadrettet. ¬†N√•r du derimod bruger dine styrker, f√•r du mere¬†positiv energi, du pr√¶sterer bedre og er mere n√¶rv√¶rende og engageret. Det allervigtigste er derfor s√•, at du begynder at handle p√• dine tanker, og at du omstrukturere dem, hvis der er behov for dette.

Du skal fokuserer p√• det du √łnsker og det du vil opn√•. IKKE p√• det du vil undg√•. Du skal v√¶lge til og IKKE fra.

COACHING –¬†KOST OG MOTION

Du ved stort set godt, hvad du skal g√łre og hvad du skal spise. Men alligevel, s√• lykkedes det ikke for dig, at komme igang med at dyrke motion eller spise sundt – kender du det?

Vi ved alle godt, at en sund kost og masser af tr√¶ning er godt for dig – men det er f.eks. ikke lig med en sund livsstil, hvis du samtidig er ulykkelig, stresset, ut√•lmodig etc. ‚Äď hvis dine tanker er for negative, s√• s√¶tter det straks gang i en kemisk proces i kroppen. Dine negative f√łlelser og tanker p√•virker hinanden, og nedbryder din krop med stress, og du mister energi. Og n√•r man ikke har energi, s√• kan det ofte v√¶re sv√¶rt at skabe overskuddet til en sund og aktiv hverdag.

M√•ske du har brug for at f√• belyst, hvad der i virkeligheden forhindrer dig? Jeg bruger coaching, som et effektivt v√¶rkt√łj til at opn√• varige livsstils√¶ndringer. Sammen afd√¶kker vi dine forhindrer og s√¶tter en sikker kurs mod dit m√•l.

Pr√łv ogs√• en kropsterapibehandling¬†¬Ľ‚Äé klik her for at l√¶se mere
Coach Pernille Skall

F√Ö ET OPKALD AF PERNILLE SKALL

SAMMEN SKABER VI FORANDRING

Pernille er den mest motiverende kvinde, jeg har m√łdt, og jeg kan kun, med min erfaring sige, at hvis du vil g√łre noget godt for dig selv og dit sind, s√• spring ud i det! Du vil ikke fortryde det!¬†PSSTUDIO er et af mine absolut favorit steder at komme, da stedet rummer s√• meget personlighed og man kan m√¶rke de bare gerne vil hj√¶lpe en godt p√• vej.

VLORA G. CHRISTIANSEN

Jeg var startet op p√• bootcamp i PS Studio. En eftermiddag kom der en mail fra Pernille, som havde lagt m√¶rke til, jeg havde meldt fra et par gange, hun ville bare lige h√łre om jeg havde brug for en snak. Samlede alt mit mod og skrev ja… Jeg Startede derefter op i et coachingforl√łb. Pernille er utrolig dygtig og professionel, samtidig er hun det mest hjertevarme menneske og jeg f√łlte mig tryg fra f√łrste minut. Jeg har i den grad brug for hj√¶lp, til at √¶ndre mine tanker om mig selv og det har jeg f√•et. Er stadig igang med mit forl√łb og indimellem er der sgu sm√• bobler af lykke i min mave. Tusind tusind tak Pernille. Giver hende hermed mine varmeste anbefalinger. Pernille kan g√łre en k√¶mpe forskel i dit liv.

CHARLOTTE S√ėLVER

Jeg k√łbte et coaching forl√łb ved Pernille, m√•let for mig var at f√• styrket min mentale robusthed efter en stress sygemelding. Pernilles hj√¶lp og coaching var fantastisk, ud over coaching fik jeg ogs√• lagt en plan for motion, meditation og vitamin indtag, samt en guide i hvad for noget kost der var godt for lige netop mig. Jeg vil klart anbefale coaching ved Pernille i PSStudio.

RICCO JENSEN

BOOK NU