Et gratis træningsprogram - træningsprogram til begynder

Træningsprogram - Et gratis træningsprogram til dig

Hvorfor et træningsprogram?

Styrketræning og træning generelt bliver ofte gjort mere besværligt end det egentligt er. Der er en tendens til, at folk gerne vil plukke de højthængende frugter fra starten, men det er der slet ingen grund til.

Du kan faktisk få utroligt meget ud af et par ugentlige træninger, især hvis der er styr på træningsprogrammet.

Derfor giver vi dig her et gratis træningsprogram, hvor du får trænet hele kroppen to gange om ugen, altså et såkaldt “Fullbody” program.

Med et træningsprogram sikre du, at du kan holde styr på din udvikling og progression, samt at du får en tilpas mængde træning for hele kroppen.

Programmet kan bruges af alle, men ønsker du at få et træningsprogram der er 100% tilpasset dig, så kontakt os gerne for at høre mere.

PROGRAM HER

Vi anbefaler også du lige læse følgende om obygning af programmet og hvad der ellers har virkning på dine resultater

Programmet er lavet så hele kroppen trænes med en frekvens på to gange ugentligt. Vi anbefaler at du holder et par hviledage imellem træningerne.

Øvelserne er bygget op omkring flereledsøvelse, som indebære, at der er flere muskelgrupper indvolveret i øvelsen. Det giver bedre mulighed for at lave progression, og giver en mere tidseffketiv træning.

Andre elementer der har betydning for dine resultater

Nogle af de faktore, der har størst betydning for ens resultater udover ens træning. Det er faktore som kost og søvn. De har også store betydning for din gennerelle sundhed, så det vil vi altid anbefale også at have for øje.

Kontakt os her

Overvejer du Personlig træning?

Så tryk på knappen nedenfor og skriv dig op til en uforpligtende samtale! Så kan vi tage en snak om dine overvejelser, mål og behov, og se om vi kan hjælpe dig.

Book uforpligtende samtale her

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.