YOGA- OG FITNESSMEDLEMSKAB

Bliv medlem i PS Studio og lad din krop og sjæl forblive sund og stærk gennem hele livet.
Vores nøgleord er nærvær, høj faglighed og positiv energi. Vi har fokus på det hele menneske, da vi mener sammenhæng og indre balance er vigtigt. Derfor er yoga og træning den perfekte kombination. Hos os har du mulighed for at træne selv eller deltage på vores mange yoga-, pilates- og træningshold.

PURE-MEDLEMSKAB

DKK 249 pr. md.

Træn selv i PS Studio

.

.
.

.
.

TILMELD

RAW-MEDLEMSKAB
.

DKK 499 pr. md.

Træn selv i PS Studio

App til holdbooking

Ubegrænset adgang til trænings- og yogahold

.
.

TILMELD

PREMIUM-MEDLEMSKAB

DKK 699 pr. md.

Træn selv i PS Studio

App til holdbooking

Ubegrænset adgang til trænings- og yogahold

Ubegrænset adgang til hot- og bikram yoga

TILMELD

DROP IN TIME
.

// 1 klip

Pure: DKK 40

Raw: DKK 100

Premium: DKK 150

RING OG BOOK

KICKASS MEDLEMSKAB

Personlig træning på hold // DKK 1499 pr. md. 

Kickass challenge er ikke bare en bootcamp, som varer i nogle uger. Kickass er derimod et medlemskab og et fællesskab, som du kan fortsætte på lige så længe du har lyst. Medlemskabet er for dig, som er klar til at tage træningen til næste niveau og som kvalitets undervisning fra vores dygtige, kompetente trænere. Alle kan være med uanset erfaring! Du får personlig træning på hold og har hele tiden mulighed for tæt sparring med dine trænere og kickass-teamet, som sørger for at motivere dig, når du har brug for det, og som er der til at bakke dig op hele vejen igennem. Bliv stærkere, sundere og gladere med kickass.

DU FÅR

Alle fordelene ved et premium medlemskab 

++ Skrædder kostplan

++ Online coaching- og tracking

++ Kropsanlyse

++ Personlig app 

holdtræning i Aalborg
LÆS MERE »

MEDLEMSFORDELE

RABAT I AALBORG

STUDIERABAT

15 %

Som studerende får du 15 % på alle typer medlemsskab ved fremvisning af gyldigt studiekort. Medlemskabet kan kun købes fysisk i PS Studio, hvis du ønsker rabat.

MEDLEMSBETINGELSER

Udmeldelse

  • Ønsker du at melde dig ud af PS Studio, skal du udmelde dig skriftligt ved at sende en mail til info@psstudio.dk, hvorefter du modtager en kvittering og bekræftelse.
  • Udmeldelse er løbende måned + 1 måneds betaling

Bero

  • Ønsker du at sætte dit medlemsskab i bero, skal du sende en mail til info@psstudio.dk
  • Det koster 75 kr. at sætte dit medlemskab i bero
  • Minimum 14 dages beroperiode

Holdtræning

  • Du skal møde 5 minutter før holdstart for at undgå gebyr på 25 kr.

Det er et rigtigt godt trænings center. Personalet er rigtig dygtigt og engageret i den enkelte person. Alle deres hold er også rigtig gode.Du går altid der fra med en god fornemmelse og med et smil på læben. Så kan sagtens anbefale det til andre.

JACOB

Herligt sted at komme med nogle herlige og inspirerende mennesker. De er altid positive og giver indtryk af at de evner at “spotte” den enkelte og derved fokuserer på behov, evt. skader, og personlig motivation. Stedet er forholdvis nyt – de bedste redskaber, rengøring og hygiejne er helt i top.
Ingen undskyldning for ikke at komme op og få en prøvetime.

PETER VADSHOLT

Enormt dejligt sted at træne. Jeg oplever et dygtigt personale der altid er klar på et godt råd til træningen. Gode parkeringsforhold, lækkert udstyr til styrketræning og cardio.
Kan kun anbefales.

HANNE FLYVHOLM

PS var stedet der fik mig til at blive bidt af hot yoga/bikram. Jeg mærkede virkelig hvor meget godt det gav mig af alt muligt godt. Efter en pause på nogle måneder, hvor troede jeg kunne finde andet træning der gav mig det samme, måtte jeg sande at der ikke er andre steder i 9000 der kan det, så jeg måtte tilbage i PS og det er en stor ros til dem at jeg har måtte erkende dette. Jeg vil klart anbefale stedet til andre!

AMANDA SØRENSEN

Jeg har gået til yoga i PS Studio i 10mdr. Stedet er top professionelt, men samtidigt hyggeligt og nærværende. Det er mange hold fordelt over ugen, så man kan få træningen til at passe med arbejde og familien. Fordi der er god variation af hold og instruktører, er det aldrig kedeligt at træne. Pernille selv, er super inspirerende og altid fyldt med positiv energi. PS Studio & alle de instruktører som arbejder her, får min aller varmeste anbefalinger

NANNA BANG

Hos PS bliver jeg altid modtaget med et smil. Omgivelser og personale er inspirerende og motiverende, uanset om man er der for at træne eller meditere efter en hård hot yoga time. Skøn sted at være uanset om man er til før eller efter work workout.

JEAN-LOUIS CORNU