Bliv medlem i PS2019-06-12T13:02:56+00:00

BLIV MEDLEM


RAW

DKK499/mdr.
 • Fri Adgang til PS Studio
 • App til PS Studio
 • Frisk frugt, te og kaffe
 • Ét håndklæde pr. gang du træner
 • Standard holdtræning & standard yoga

PREMIUM

DKK699/mdr.
 • Fri Adgang til PS Studio
 • App til PS Studio
 • Frisk frugt, te og kaffe
 • Ét håndklæde pr. gang du træner
 • Standard holdtræning & standard yoga
 • Hot yoga
 • Bikram yoga

PURE

DKK249/mdr.
 • Fri Adgang til PS Studio
 • App til PS Studio
 • Frisk frugt, te og kaffe
 • Ét håndklæde pr. gang du træner

RAW KLIPPEKORT

DKK999/10 klip
 • Standard yoga
 • Standard træning

PREMIUM KLIPPEKORT

DKK1399/10 klip
 • Standard yoga
 • Standard træning
 • Bikram yoga, Hot yoga

MEDLEMSFORDELE

RABAT I AALBORG

STUDIERABAT

15 %

Som studerende får du 15 % på alle typer medlemsskab ved fremvisning af gyldigt studiekort. Medlemskabet kan kun købes fysisk i PS Studio, hvis du ønsker rabat.


MEDLEMSBETINGELSER

Hvordan afmelder jeg mit hold?2019-07-01T11:59:47+00:00

Du afmelder dit hold i app’en eller via telefon. Afmelding skal ske senest to timer før holdstart for at undgå bøde.

Hvornår skal jeg møde til mit hold?2019-07-01T12:01:27+00:00

For at undgå bøde, skal du tjekke ind senest 5 minutter før holdstart.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan møde op til min bookede aftale?2019-03-22T08:54:44+00:00

Har du bestilt tid til personlig træning, coaching, behandling, kostvejledning, anden samtale eller et arrangement, og er du forhindret i at møde til aftalt tid, skal der meldes afbud senest 24 før.

Der trækkes fuld pris for den pågældende ydelse, så­fremt du:

1) ikke melder afbud senest dagen før eller

2) udebliver fra en aftalt tid

Hvad gør jeg, hvis jeg er forhindret i at benytte en holdreservation?2018-09-08T07:41:56+00:00

Er du forhindret i at benytte en holdreservation, skal der meldes afbud senest 2 timer før starttidspunktet.

Så­fremt du:

1) ikke af­melder en holdreservation til ti­den, eller

2) ikke melder afbud senest 2 timer før holdstart

Så opkræves du et gebyr efter gældende takst på kr. 25. Medlemmer med klippekort fra­trækkes et klip ved manglende afbud.

Hvad sker der, hvis jeg ikke betaler mit medlemsskab til tiden?2018-09-08T07:40:54+00:00

Betales den løbende ydelse ved dit medlemskab ikke til den aftalte tid, udsendes først en betalingspåmindelse. Betales der ikke inden for 10 dage, sendes en rykkermail til med­lemmet og der op- kræves et rykkergebyr efter gældende takst. Efter 2 rykkere, overgår opkrævningen til inkasso.

Kan mit medlemskab sættes på pause?2018-09-08T07:40:17+00:00

Alle medlemskaber kan sættes i bero min. 14 dage pr. gang og ingen max. begrænsning. Når du sætter dit medlemskab i bero, betaler du et gebyr på kr. 75 kr.

Hvordan opsiger jeg mit medlemsskab hos PS Studio?2018-09-08T07:39:33+00:00

Opsigelse af medlemskab er løbende måned + 1 måned. Opsigelse af medlemskab skal ske ved personlig henvendelse eller pr. mail.

Det er et rigtigt godt trænings center. Personalet er rigtig dygtigt og engageret i den enkelte person. Alle deres hold er også rigtig gode.Du går altid der fra med en god fornemmelse og med et smil på læben. Så kan sagtens anbefale det til andre.

JACOB

Herligt sted at komme med nogle herlige og inspirerende mennesker. De er altid positive og giver indtryk af at de evner at “spotte” den enkelte og derved fokuserer på behov, evt. skader, og personlig motivation. Stedet er forholdvis nyt – de bedste redskaber, rengøring og hygiejne er helt i top.
Ingen undskyldning for ikke at komme op og få en prøvetime.

PETER VADSHOLT

Enormt dejligt sted at træne. Jeg oplever et dygtigt personale der altid er klar på et godt råd til træningen. Gode parkeringsforhold, lækkert udstyr til styrketræning og cardio.
Kan kun anbefales.

HANNE FLYVHOLM

PS var stedet der fik mig til at blive bidt af hot yoga/bikram. Jeg mærkede virkelig hvor meget godt det gav mig af alt muligt godt. Efter en pause på nogle måneder, hvor troede jeg kunne finde andet træning der gav mig det samme, måtte jeg sande at der ikke er andre steder i 9000 der kan det, så jeg måtte tilbage i PS og det er en stor ros til dem at jeg har måtte erkende dette. Jeg vil klart anbefale stedet til andre!

AMANDA SØRENSEN

Jeg har gået til yoga i PS Studio i 10mdr. Stedet er top professionelt, men samtidigt hyggeligt og nærværende. Det er mange hold fordelt over ugen, så man kan få træningen til at passe med arbejde og familien. Fordi der er god variation af hold og instruktører, er det aldrig kedeligt at træne. Pernille selv, er super inspirerende og altid fyldt med positiv energi. PS Studio & alle de instruktører som arbejder her, får min aller varmeste anbefalinger

NANNA BANG

Hos PS bliver jeg altid modtaget med et smil. Omgivelser og personale er inspirerende og motiverende, uanset om man er der for at træne eller meditere efter en hård hot yoga time. Skøn sted at være uanset om man er til før eller efter work workout.

JEAN-LOUIS CORNU