Antiinflammatorisk Livsstil2018-11-11T09:24:17+00:00

Anttinflammatorisk forløb

Book nu

Hvordan du har det i hverdagen, hvordan din mave fungerer, om du er træt, overvægtig og i det hele taget bare ikke er på toppen, har forbindelse til én og samme skurk, nemlig den skjulte inflammation. Modgiften over for al den ravage, som inflammation skaber i kroppen, er antiinflammation. Antiinflammatorisk kost- og livsstilsvalg kan udrette mirakler for kroppen.

Hvad er inflammation?

Inflammationen forsvarer organismen imod sygdomsfremkaldende bakterier, virae og parasitter, for herefter at påbegynde helingsprocessen, så kroppen normaliseres. Hvis inflammationen ikke slukkes igen, men derimod forbliver kronisk aktiveret, bliver den sundhedsfarlig, og kan forårsage  livsstils- og autoimmune sygdomme.

Inflammation starter som oftest i tarmsystemet, fordi alt vi putter i munden passerer gennem hele systemet, og fordi stress også går udover tarmene. Stress sænker vores produktion af bugspyt og galde, som er nødvendige for at nedbryde maden. Det kan give problemer i tarmsystemet.  Når man gentagne gange beskadiger celler i tarmen, bliver tarmen ude af stand til, at gøre sit arbejde ordentligt. Tarmsystemet kan ikke længere bearbejde og udnytte næringsstoffer og enzymer ordentligt, der er nødvendigt for en god fordøjelse, og ikke mindst for vores immunsystem.

Konskvenser af inflammation

Inflammation påvirker både dine nerver, organer, led, bindevæv og muskler. Inflammation sørger for tidlig aldring, oppustet mave, allergier, forhøjet kolesterol, åreforkalkning, kræft og diabetes 2. Kronisk inflammation kan også påvirke stofskiftet pga. overbelastning. Det er derfor vigtigt, at vi gør noget for at bevare et velfungerende tarmsystem og immunforsvar. Det du spiser og drikker, hvor meget du bevæger dig, måden du tænker og føler på samt måden du lever dit liv generelt, kan enten hæmme eller fremme inflammation i kroppen.

Årsager til inflammation kan være:

  • Forkert kost

  • Stress

  • Anspændt åndedræt

  • Hormonel ubalance

  • Mangel på motion

  • Mangel på søvn

  • Rygning & alkohol

Antiinflammatorisk kost

Hjælp din krop til at blive sundere. Jeg mener, at alle vil have godt af at leve anti inflammatorisk, og derfor har  jeg sammensat nogle antiinflammatoriske forløb, hvor du virkelig nulstiller kroppen, og opnår indre balance.

Lille pakke

DKK1500
  • 1 måned

Stor pakke

DKK5000
  • 6 måneder

Mellem pakke

DKK3500
  • 3 måneder

Udtalelser fra kunder


Hej søde Pernille ❤️
Tak. Det er din fortjeneste, tak for alt du har hjulpet mig med  Jeg er så glad for det går fremad og jeg kan se resultater nu, det er så motiverende for at forsætte nu og få det sidste fedt væk 💪🏻Jeg har købt den der hedder 5:2 kur til 4 uger. Men så har jeg drukket Juice 3 gange om ugen (mandag, onsdag og fredag) så holder det så kun til knap 3 uger. Men der er så virkelig også sket meget på de 3 uger, havde slet ikke forventet et så vildt et resultat på din vægt. Nu har jeg bestilt en omgang mere og tager de næste 3 uger på samme måde. Det er selvfølgelig en dyr løsning, men jeg kan mærke, at det er så godt for min mave med alt den antiinflammatoriske kost. Og så vil jeg bare sige til dig at du er et helt fantastisk menneske og jeg er så super glad for at komme i dit center 🙏🏻

– Lise

Online booking