DIT MINDSET HAR BETYDNING FOR DIN SUCCES

Det er så vigtigt, at du husker at anerkende dig selv for det du gør  og den du er. Vi kan nogle gange glemme det, og komme til at fokusere på alt det vi endnu ‘mangler’ eller syntes at vi bør gøre – dette mindset gør dig stresset, fordi du kommer til at føle dig utilstrækkelig. Du bliver din egen værste fjende, som du endda er sammen med i 24 timer.

Du vil tabe pusten og motivationen, hvis du aldrig stopper op og anerkender dig selv. Og den fantastiske indsats det nogle gange kræver, bare det at være menneske. Ja, lad os være ærlige – det kan til tider være hårdt. Men det hele handler om et mindset. Og dit valg af mindset er yderst vigtigt, hvis du vil have det godt og ikke blive stresset.

Så smukke sjæl – dit mindset har enorm betydning for din succes

Dit mindset handler om din tankegang, og den måde du opfatter dig selv og verden på. Det handler også om dine overbevisninger, dine leveregler, din moral og etik. Dine overbevisninger om dig selv og dine evner påvirker din adfærd, dine resultater og din trivsel generelt.

Der findes to typer af mindset: det fastlåste mindset og det udviklende mindset. Vi har allesammen begge mindset, men i specifikke situationer og perioder vil det ene være mere dominerende end det andet. Men som menneske har du ofte en tendens til at være mere det ene end det andet. Hvilke type mindset er dominerende hos dig?

Det udviklende mindset

Når det udviklende mindset dominerer, elsker og søger vi udfordringer. Vi giver ikke op, men kæmper videre trods mislykkede forsøg. Vi tager gerne imod negativ feedback, fordi vi ved, at det gør os bedre. Vi finder inspiration i andres succes. Her ved vi, at vi nok skal lykkes. Men nogle mennesker er overvejende fastlåste i deres mindset eller du kan i perioder være fastlåst. Her undgår vi udfordringer vi er usikre på om vi kan magte. Vi giver også lettere op. Kort sagt vi er fyldt op at negative tanker. Men det skaber forhindringer for os selv. Men husk tanker er kun tanker. Husk at give dine tanker et tjek og udfordre dem, og beslut hvad du vil anerkende dig selv for i dag? 💖

Knus