Certificeret personlig træner

Optimer dit mindset og skab holdbare resultater

Jeg giver dig de korrekte redskaber, guider og motiverer dig – jeg er med dig hele vejen mod målet!

Book samtale hos Alexander

Hvem er jeg?

Mit navn er Alexander Winther Søndergaard

Jeg er ejer af virksomheden og uddannet personlig træner med over 4 års erfaring med klienter og coaching. Derudover har jeg stor erfaring med kost og hvordan denne optimeres og tilrettelægges bedst muligt, så du når din målsætning.

Min tilgang til træning og kost er først og fremmest sundhed med fokus på livsstilen fremfor kuren. Jeg går op i at sætte realistiske mål med mine klienter, som stemmer overens med den enkeltes hverdag, så det bliver overskueligt og nemt at gå til. Funktionalitet, værdi og balance i hverdagen, skaber effektive og langvarige resultater.

Foruden den fysiske form, arbejder jeg med mindsettet, således jeg sammen med mine klienter udvikler tanker og følelser, som arbejder for og ikke imod. Vores tanker og følelser er afgørende for vores adfærd og dermed også for vores resultater.

Uanset hvor du er nu, så lover jeg dig, at du kan flytte dig. Din viljestyrke og dit mindset kan trænes, præcis som din krop.

Ønsker du et ændre din livsstil og udfordre dig selv? Så book mig til en forventningssamtale, hvor vi snakker om hvordan du bedst muligt opnår de resultater du ønsker.

Jeg glæder mig til at samarbejde med dig!

Det får du i et forløb med mig