Indisk gryderet

Ingredienser: 

1 blomkål, i mindre buketter
3 søde kartofler, i tern
3 gulerødder, i skiver
150 g grønne linser
2 store håndfulde spinat
1 dåse kokosmælk
1 løg groft hakket
3 fed hvidløg, fint revet
Kokosolie til stegning
2 tsk. karry
1 tsk. gurkemeje
1½ tsk. flagesalt
1 spsk. fintrevet, frisk ingefær
1 tsk. chilipulver
Saften fra 1 lime

Fremgangsmåden: 

Svits løg, hvidløg, krydderier og ingefær i kokosolie i en gryde. Når løgene er klare, kommes grøntsagerne i. Steg i ca. 5 minutter, og kom herefter kokosmælken i sammen med linserne. Bring gryden i kog, og lad herefter retten simre i 30-40 minutter. Smag til sidst til med lime, salt og peber.

Server ovenpå kogt quinoa, ris eller en bund af salat. Top med mynte, koriander og kokoschips.
God appetit!

2019-02-21T14:32:45+00:00